Nasan paljastus: Arseenijärvestä löytyi elämää

Brittiläinen sanomalehti The Sun on paljastanut avaruushallinto Nasan jo ennakolta valtavaa kiinnostusta herättäneen tiedotustilaisuuden sisällön.

Huomisessa tiedotustilaisuudessa Nasa aikoo kertoa tutkijan löytäneen mikrobeja myrkyllisestä kalifornialaisesta järvestä kahden vuoden tutkimusten jälkeen. Nasan lehdistökutsu ehti ennakolta lietsoa runsaasti arvailuja jopa Maan ulkopuolisesta elämästä.

Vaikka varsinainen löytö onkin tehty maapallolla, se kyllä liittyy avaruudessa esiintyvän elämän etsintään. Nasan tutkijat katsovat, että jos arseenia sisältävässä järvessä voi olla elämää, sitä voi olla myös maapallon ulkopuolella omituisissa elinympäristöissä.

Nasa vetää löydöksestä johtopäätöksen, että myös maapallolla on "toisenlaista elämää", josta ei ole aiemmin tiedetty.

Lue The Sunin artikkeli: It's life, but not as we know it

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.