Tanskalainen palkkasoturi vapaalle jalalle

Tanskalainen palkkasoturi, jota epäillään siviileihin kohdistuneista väkivallanteoista Kosovossa, päästettiin vapaaksi tänään tanskalaisen tuomioistuimen päätöksellä. Miehen vangitsemista oli jatkettu eilen, jotta tämän mahdollinen pako saataisiin estettyä. Mies kuitenkin valitti päätöksestä, ja niin hän pääsi tänään vapaaksi, vaikka tapauksen käsittely on kesken.

Haderslevin poliisi on lähettänyt tiedustelijoita Kosovoon tutkimaan tanskalaista vastaan esitettyjen syytösten todenperäisyyttä. Tiedustelijat toimivat yhteistyössä kansainvälisen sotarikostuomioistuimen kanssa. Palkkasoturi on aiemmin kertonut Ekstra Bladet -lehdessä osallisuudestaan Kosovon albaaneihin kohdistuneisiin toimiin. Hän kertoi mm. osallistuneensa neljän ihmisen teloittamiseen.
(MTV3-STT-RB)

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.