TV-Opas

Instagram @mtvviihde

Viihde

Hittielokuvia MTV:n kanavilla

Tulevat elokuvat MTV:n kanavilla

 • Sunnuntai 31.7. klo 21:00-23:00

  Promised Land

  Ajatuksia herättävä draama miehestä työtehtävän ja ihmissuhteen ristipaineessa. Kaasuyhtiön myyntimies Steve Butler lähtee työmatkalle pikkukaupunkiin, josta on löydetty maakaasua. Neuvotellessaan paikallisten kanssa maiden myymisestä suuryritykselle Steve kohtaa vastustusta useilta eri tahoilta. Tehtävä hankaloituu entisestään, kun Steve huomaa kiintyneensä opettajana työskentelevään paikalliseen Aliceen. Ohjaaja: Gus Van Sant, USA 2012 (106').

  Steve Butler lähtee työmatkalle pikkukaupunkiin, josta on löydetty maakaasua. Neuvotellessaan paikallisten kanssa maiden myynnistä hän kohtaa vastustusta useilta eri tahoilta. USA 2012.

 • Sunnuntai 31.7. klo 23:45-01:45

  Ole luonani aina

  (Never Let Me Go)

  Lapsuuttaan muisteleva Kathy H. koettaa tutustua paremmin minäänsä ja maailmankuvaansa Hailshamin sisäoppilaitoksessa, missä kloonaus ja elintenluovutus on arkipäivää. Tieteiselokuva kertoo ihmisistä, jotka parhaansa mukaan yrittävät sovittaa elämänsä vallitseviin olosuhteisiin.

  Kathy H. varttui Hailshamin sisäoppilaitoksessa. Hän palaa muistelemaan kloonauksen ja elinluovutusten värittämää lapsuuttaan. Tieteiselokuva.

 • Maanantai 1.8. klo 21:00-22:45

  Gulliverin matkat

  (Gulliver's Travels)

  Jonathan Swiftin klassikkoromaaniin pohjautuva satiirinen fantasia Lemuel Gulliverista (Jack Black), joka työskentelee The Timesin postinjakelijana. Hän pestautuu matkailutoimitukseen, ja saa ensimmäiseksi tehtäväkseen mennä Bermudalle jutuntekoon. Gulliver joutuu myrskyyn ja haaksirikkoutuu - aamulla hän herää rannalla, jossa Lilliputtien armeija on sitonut hänet rantahietikkoon...! Ohjaaja: Rob Letterman, USA 2010, 95'.

  Jonathan Swiftin klassikkoromaaniin pohjautuva satiirinen fantasia Lemuel Gulliverista (Jack Black), joka työskentelee The Timesin matkailutoimittajana. Ensimmäinen matka suuntautuu Bermudalle. (Gulliver's Travels USA 2010)

 • Perjantai 5.8. klo 20:05-22:00

  Uuno Turhapuron aviokriisi

  Valtakunnan neuvottelijaksi nimetyn vuorineuvos Tuuran mielestä koirakoulua käyvä ja siellä erinomaisesti pärjäävä vävy on skandaali hänen asemassaan olevalle miehelle, ja niinpä Uunon avioliitosta täytyy tehdä loppu. Ohjaaja: Ere Kokkonen, 1981.

  Valtakunnan neuvottelijaksi nimetyn vuorineuvos Tuuran mielestä koirakoulua käyvä ja siellä erinomaisesti pärjäävä vävy on skandaali hänen asemassaan olevalle miehelle, ja niinpä Uunon avioliitosta täytyy tehdä loppu.

 • Perjantai 5.8. klo 21:00-22:45

  Irene Huss: Tulitanssi

  (Eldsdansen)

  Kohtalokkaiden tuhopolttojen sarja työllistää Göteborgin poliisia ja pitää alueen asukkaita pelon vallassa. Viimeisin tulipalo on vaatinut ihmisuhrinkin. Irene Hussin ja hänen tiiminsä suorittamissa tutkimuksissa ilmenee kummallinen pikkuseikka, joka yhdistää kaikkia kohteita ja vahvistaa samalla teorian siitä, että tekijä on pakkomielteinen pyromaani. Juttu on Irenelle erityisen rankka, sillä se muistuttaa kovasti erästä 15 vuotta vanhaa tapausta, jonka tutkimuksissa hän oli mukana uransa alkumetreillä... Ohjaus: Anders Engström, Ruotsi 2008 (87'). Pääosissa Angela Kovács, Lars Brandeby, Reuben Sallmander, Dag Malmberg, Eric Ericson, Emma Swenninger, Anki Lidén, Mikaela Knapp ja Felicia Löwerdahl. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.

  Irene Huss: Tulitanssi (Eldsdansen) Tuhopolttojen sarja työllistää Göteborgin poliisia. Juttu on Irenelle rankka, sillä se muistuttaa tapausta, jonka tutkimuksissa hän oli mukana uransa alkumetreillä. Ruotsi 2008.

 • Perjantai 5.8. klo 21:00-22:45

  Project X

  Elokuva seuraa kolmen lukiolaiskaveruksen pyrkimyksiä päästä piireihin. Ideana on järjestää kemut, joita kukaan ei unohda. Mutta mikään ei olisi voinut valmistaa heitä näihin bileisiin, joista sana leviää yhtä nopeasti kuin unelmat särkyvät, ennätykset rikotaan ja legendat syntyvät. Ohjaaja: Nima Nourizadeh, USA 2012.

  Elokuva seuraa kolmen lukiolaiskaveruksen pyrkimyksiä päästä piireihin. Ideana on järjestää kemut, joita kukaan ei unohda. USA 2012.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.