TV-Opas

Instagram @mtvviihde

Viihde

Tulevat elokuvat MTV:n kanavilla

 • Lauantai 30.7. klo 11:45-13:30

  Tuhkimotarina 3

  (Cinderella Story: Once Upon a Song)

  Katie haaveilee levyttävän muusikon urasta, mutta haaveiden tiellä on hänen julmat äiti- ja sisarpuolensa. Kun ilkeä sisarpuoli ottaa kunnian Katien upeasta äänestä ja yrittää hurmata Luken, Katien on opittava pitämään puolensa unelmiensa eteen. Ohjaaja: Damon Santostefano, USA 2011. 85'.

  (Cinderella Story: Once Upon a Song) Katie haaveilee levyttävän muusikon urasta, mutta haaveiden tiellä on hänen julmat äiti- ja sisarpuolensa. USA 2011.

 • Lauantai 30.7. klo 18:00-19:15

  Scooby-Doo! Camp Scare

  Scooby Doo ja kaverit lähtevät lasten kesäleirille, jossa Fred, Daphne, Velma ja Shaggy työskentelevät ohjaajina. Kun he saapuvat paikalle, näyttää siltä että alueella riehuu kummitus. Voiko Scooby Doon jengi selvittää, mistä on kyse? USA 2010.

  Scooby Doo ja kaverit lähtevät lasten kesäleirille, jossa Fred, Daphne, Velma ja Shaggy työskentelevät ohjaajina. Kun he saapuvat paikalle, näyttää siltä että alueella riehuu kummitus... USA 2010.

 • Lauantai 30.7. klo 21:00-22:50

  The Girl

  Tositapahtumiin perustuva elokuva seuraa Alfred Hitchockin ja Tippi Hedrenin myrskyisää suhdetta, joka saa alkunsa, kun vaaleisiin kaunottariin mieltynyt ohjaajanero valitsee Linnut-elokuvan pääosaan nuoren ja tuntemattoman Hedrenin. Ohjaajan kiinnostus näyttelijätärtä kohtaan ei ole pelkästään ammatillista, mutta Hedren torjuu Hitchcockin lähentelyt. Hedrenistä tulee avioliittoonsa tyytymättömälle Hitchcockille pakkomielle, ja kaksikon yhteistyö jatkuu elokuvassa Marnie - vaarallisella tiellä. Hitchcockia esittävä Toby Jones oli roolisuorituksestaan ehdolla Golden Globe ja Emmy -palkintojen saajaksi. Ohjaus: Julian Jarrold, Iso-Britannia 2012 (91'). Pääosissa Sienna Miller, Toby Jones, Imelda Staunton ja Penelope Wilton.

  Tositapahtumiin perustuva elokuva Alfred Hitchockin ja Tippi Hedrenin myrskyisästä suhteesta. Näyttelijättärestä tulee pakkomielle avioliittoonsa tyytymättömälle ohjaajalle. Iso-Britannia 2012.

 • Lauantai 30.7. klo 21:00-23:20

  Nouseva aurinko

  (Rising Sun)

  Jännittävä murhamysteeri japanilaisen suuryrityksen Los Angelesin pilvenpiirtäjässä tapahtuneesta kauniin nuoren naisen kuolemasta ja sitä tutkivasta, japanilaiseen kulttuuriin perehtyneestä poliisimiehestä. Elokuva perustuu Michael Crichtonin romaaniin. Ohjaaja: Philip Kaufman, USA 1993. (124').

  Murhamysteeri kauniin nuoren naisen kuolemasta ja sitä tutkivasta poliisimiehestä. Elokuva perustuu Michael Crichtonin romaaniin. USA 1993.

 • Lauantai 30.7. klo 22:45-00:40

  Johan Falk 11 - Soluttautuja

  (Johan Falk 11 - Barninfiltratören)

  Nuorten miesten porukka on erikoistunut ryöstämään göteborgilaisten ostoskeskusten vartijoita. Poliisit kutsuvat ryhmää nimellä "Nude", sillä heillä on tapana pakottaa vartijat riisuutumaan alasti ennen kuin ryhmä pakenee saalis mukanaan. Ryöstöt saavat vakavamman käänteen kun sivullinen ohikulkija kuolee väripanosten räjähtäessä kassissa. Ohjaaja: Richard Holm, Ruotsi 2012. (93')

  (Johan Falk 11 - Soluttautuja) Nuorten miesten porukka ryöstä göteborgilaisten ostoskeskusten vartijoita. Poliisit kutsuvat ryhmää nimellä "Nude", sillä heillä on tapana pakottaa vartijat riisuutumaan. Ruotsi 2012.

 • Sunnuntai 31.7. klo 21:00-23:00

  Promised Land

  Ajatuksia herättävä draama miehestä työtehtävän ja ihmissuhteen ristipaineessa. Kaasuyhtiön myyntimies Steve Butler lähtee työmatkalle pikkukaupunkiin, josta on löydetty maakaasua. Neuvotellessaan paikallisten kanssa maiden myymisestä suuryritykselle Steve kohtaa vastustusta useilta eri tahoilta. Tehtävä hankaloituu entisestään, kun Steve huomaa kiintyneensä opettajana työskentelevään paikalliseen Aliceen. Ohjaaja: Gus Van Sant, USA 2012 (106').

  Steve Butler lähtee työmatkalle pikkukaupunkiin, josta on löydetty maakaasua. Neuvotellessaan paikallisten kanssa maiden myynnistä hän kohtaa vastustusta useilta eri tahoilta. USA 2012.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.