TV-Opas

Tulevat elokuvat MTV:n kanavilla

 • Torstai 24.7. klo 21:00-23:00

  Muiden hyväksi

  (El mal ajeno)

  Espanjalaisdraama lääkäristä, joka on työssään niin tottunut kriittisiin tilanteisiin, että hänestä on tullut immuuni muiden kärsimykselle. Hän on vieraantunut niin työstään, vaimostaan kuin isän roolistaan. Rajun välikohtauksen aikana erään potilaan rakastaja uhkaa häntä aseella. Myöhemmin hän muistaa tilanteesta vain aseen laukaisun, luodin ja oudon tunteen kehossaan. Diegon on tehtävä jatkossa tärkeä päätös oman elämänsä ja rakkaittensa puolesta.

  (El mal ajeno) Draama lääkäristä, joka on työssään niin tottunut kriittisiin tilanteisiin, että hänestä on tullut immuuni muiden kärsimykselle. Hän on vieraantunut niin työstään, vaimostaan kuin isän roolistaan. Espanja 2010.

 • Torstai 24.7. klo 22:35-00:55

  Frost/Nixon

  (Frost/Nixon) Tiivistunnelmainen draama alkaa vuoden 1974 tulenarasta tilanteesta, jossa Richard Nixon jätti Valkoisen talon häpeällisten skandaalien saattelemana. Nixon kielsi syyllisyytensä lain edessä - mutta tuli hetki, jona hänen oli pakko tehdä tiliä teoistaan. Sen mahdollisti epätodennäköinen kandidaatti, brittiläinen talkshow-isäntä David Frost. Hän teki kaikkensa saadakseen ex-presidentiltä televisiohaastattelun ja onnistui lopulta vuonna 1977: tehtiin tv-historiaa. Ohjaaja: Ron Howard, USA/Britannia 2008, 122'.

  Draama vuoden 1974 tulenarasta tilanteesta, jossa Richard Nixon jätti Valkoisen talon häpeällisten skandaalien saattelemana. Nixon kielsi syyllisyytensä, mutta tuli hetki, jona hänen oli pakko tehdä tiliä teoistaan. USA 2008.

 • Perjantai 25.7. klo 21:00-23:15

  Welcome Home, Roscoe Jenkins

  Ohjaaja: Malcolm D. Lee, USA 2008, 119'. Pääosissa: Martin Lawrence, Brooke Lyons, Carol Sutton, Cedric the Entertainer, Damani Roberts, Deetta West, James Earl Jones, Louis CK, Margaret Avery. Maineikkaan TV-juontajan palatessa eteläyhdysvaltalaiseen kotikaupunkiinsa hän tajuaa, ettei paluu perheen luo tule olemaan helppo. Kun suurkaupunkilaisen egoismi kohtaa pikkukaupungin yksinkertaiset arvot, on hillitön yhteentörmäys valmis...

  Maineikas TV-juontaja palaa kotiin ja. kun suurkaupunkilaisen egoismi kohtaa pikkukaupungin yksinkertaiset arvot, on hillitön yhteentörmäys valmis...USA 2008. Martin Lawrence, Brooke Lyons, Carol Sutton.

 • Lauantai 26.7. klo 00:15-01:55

  Wrong Turn 3: Left for Dead

  Ohjaaja: Declan O'Brien, USA 2009, 92'. Pääosissa: Gil Kolirin, Janet Montgomery, Tamer Hassan, Tom Frederic. Kauhujännärin kolmannessa osassa länsivirginialaisesta vankilasta siirretään pahamaineista vankia toiseen vankilaan, ja paon pelossa reitiksi valitaan syrjäinen vuoristotie. Mukana vankikuljetuksessa on oman kylän poika Nate, joka yhdessä muiden karanneiden kanssa joutuu hirveän kannibaalimutantin jahtaamaksi kotikonnuillaan.

  Kauhujännärissä pahamaineista vankia siirretään syrjäistä vuoristotietä toiseen vankilaan. Kuljetuksesta karkaa vankeja ja myös Nate, jonka kylän läpi he menevät. Pian he joutuvat kannibaalimutatnin jahtaamiksi. USA 2009.

 • Lauantai 26.7. klo 14:15-15:45

  Perheleffa: Karvisen Riemujuhla

  (Garfield's Fun Fest)

  Koko perheen riemukkaassa animaatioelokuvassa laiskanpulskea Karvinen osallistuu Osku-koiran kanssa Riemujuhlaan, joka on suuri kykyjenetsintäkilpailu. Taistossa tarpeen ovat niin miimikonkyvyt, tangotaidot kuin taikajuomesta saatavat koomikonlahjatkin! Ohjaus: Mark A.Z. Dippé, USA 2008 (80'). Äänirooleissa: Frank Welker, Tim Conway, Greg Eagles, Gregg Berger.

  (Garfield's Fun Fest). Koko perheen animaatioelokuvassa laiskanpulskea Karvinen osallistuu Osku-koiran kanssa Riemujuhlaan, joka on suuri kykyjenetsintäkilpailu. USA 2008.

 • Lauantai 26.7. klo 21:00-23:15

  Villi sydän

  (Wild at Heart)

  Twin Peaksin luojan raju road movie käy inhimillisen käyttäytymisen äärirajoilla. Rakastavaiset lähtevät etsimään uusia mahdollisuuksia tien päälle. Ohjaaja: David Lynch, USA 1990. (120').

  (Wild At Heart) Twin Peaksin luojan raju road movie käy inhimillisen käyttäytymisen äärirajoilla. Rakastavaiset lähtevät etsimään uusia mahdollisuuksia tien päälle. USA 1990. Nicolas Cage, Laura Dern.

 • Lauantai 26.7. klo 22:40-00:20

  Wallander: Peitenimi

  (Wallander: Täckmanteln)

  Metsästä löytyy hylätty kuorma-auto, jonka perässä oleva kontti on täynnä kuolleita ihmisiä. Ainoa elossa oleva on pieni vauva. Vainajilla ei ole henkilöpapereita, ja auto osoittautuu varastetuksi. Poliisilla on edessään vaikea selvitystyö, jotta syyllinen saadaan kiinni. Ohjaaja: Anders Engström, Ruotsi 2006 (87').

  (Wallander: Täckmanteln) Metsästä löytyy hylätty kuorma-auto, jonka perässä oleva kontti on täynnä kuolleita ihmisiä. Ainoa elossa oleva on pieni vauva. Vainajilla ei ole henkilöpapereita, ja auto osoittautuu varastetuksi.

 • Sunnuntai 27.7. klo 14:30-16:20

  Baby Mama

  (Baby Mama) Hulvattomassa komediassa Saturday Night Live -ydinporukan koomikko Tina Fey näyttelee Kate Holbrookia, uraohjusta ja sinkkunaista, jonka biologinen kello tikittää 37-vuotiaana korviasärkevästi. Muiden keinojen puutteessa Kate turvautuu kohdunvuokraukseen ja valitsee lapsensa kantajaksi nuoren ja kouluttamattoman Angien (Amy Poehler). Kate ottaa missiokseen muokata vetelästä Angiesta täydellisen odottavan äidin... Ohjaaja: Michael McCullers, USA 2008, 101'.

  Hulvaton komedia Katesta, uraohjuksesta, jonka biologinen kello tikittää korviasärkevästi. Kate turvautuu kohdunvuokraukseen ja ottaa missiokseen muokata kohdunvuokraajasta täydellisen odottavan äidin... USA 2008.

 • Sunnuntai 27.7. klo 21:00-23:40

  A.I. - tekoäly

  (A.I. Artificial Intelligence)

  Brian Aldissin tieteisnovelliin perustuva elokuva robottipojasta, joka haluaa muuttua oikeaksi ihmiseksi saadakseen äitinsä rakastamaan itseään.

  Brian Aldissin tieteisnovelliin perustuva elokuva robottipojasta, joka haluaa muuttua oikeaksi ihmiseksi saadakseen äitinsä rakastamaan itseään. USA, 2001.

 • Maanantai 28.7. klo 21:00-22:55

  Tule omakseni

  (My One and Only)

  Ann jättää aviomiehensä yllätettyään hänet toisen naisen kanssa. Ann ostaa uuden auton ja lähtee kahden poikansa kanssa etsimään elättäjää. Kosijoita löytyy, mutta he päätyvät kolmisin Los Angelesiin. Ohjaaja: Richard Loncraine. USA 2009.

  (My One And Only) Ann jättää aviomiehensä yllätettyään hänet toisen naisen kanssa. Ann ostaa uuden auton ja lähtee kahden poikansa kanssa etsimään elättäjää. Kosijoita löytyy, mutta he päätyvät kolmisin Los Angelesiin. USA 2009.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.