TV-Opas

Viihde

Tulevat elokuvat MTV:n kanavilla

 • Sunnuntai 19.4. klo 21:00-22:50

  Kaappari

  Tositarinaan perustuva kotimainen rikoskomedia. Aarno Lamminparras on liiketoimissaan epäonnistunut ja avio-ongelmista kärsivä keski-ikäinen mies. Hän lähtee työnhakumatkalle Helsinkiin, mutta päätyykin kaappaamaan aseella uhaten Oulusta Helsinkiin matkalla olleen lentokoneen matkustajineen ja miehistöineen. Ohjaaja: Aleksi Mäkelä, Suomi 2013 (93').

  Tositarinaan perustuva rikoskomedia liiketoimissaan epäonnistuneesta keski-ikäisestä miehestä, joka lähtee työnhakumatkalle Helsinkiin, mutta päätyykin kaappaamaan lentokoneen. Kari Hietalahti, Aake Kallia. Suomi 2012.

 • Maanantai 20.4. klo 21:00-23:00

  Titaanien raivo

  (Wrath of the Titans)

  Jatko-osa Titaanien taistelu -elokuvaan. Vuosikymmen voittoisan taistelunsa jälkeen Zeuksen poika puolijumala Perseus yrittää viettää rauhallista perhe-elämää kalastaen ja 10-vuotiaasta pojastaan Heliuksesta huolehtien. Samaan aikaan taistelu vallasta jumalten ja Titaanien välillä on leimahtamassa uudestaan. Jumalien voimat ovat heikentyneet ihmisten välinpitämättömyydestä johtuen ja he ovat menettämässä otettaan vangitsemistaan Titaaneista ja heidän johtajastaan. Ohjaaja: Jonathan Liebesman, USA 2012.

  (Wrath of the Titans) Titaanien taistelu -elokuvan jatko-osa. Vuosikymmen voittoisan taistelunsa jälkeen Zeuksen poika Perseus yrittää viettää rauhallista perhe-elämää kalastaen ja 10-vuotiaasta pojastaan huolehtien.USA 2012.

 • Torstai 23.4. klo 22:40-02:00

  Braveheart - taipumaton

  (Braveheart)

  Viidellä Oscarilla palkittu historiallinen seikkailuelokuva Skotlannin suurimmasta sankarista, 1200-luvulla maamiestensä kanssa Englannin kuninkaan tyranniaa vastaan taistelleesta William Wallacesta. Ohjaaja: Mel Gibson, USA 1995.

  Viidellä Oscarilla palkittu historiallinen seikkailuelokuva Skotlannin suurimmasta sankarista, 1200-luvulla maamiestensä kanssa Englannin kuninkaan tyranniaa vastaan taistelleesta William Wallacesta.

 • Perjantai 24.4. klo 21:00-23:05

  Aivan liian hotti

  (She's Out of My League)

  Romanttisessa komediassa Kirk on tavallinen mattimeikäläinen, joka on juuttunut työhönsä lentoaseman turvamiehenä. Vastoin kaikkea todennäköisyyttä Molly, menestynyt ja järkyttävän upea beibe, ihastuu häneen. Kirk on ällistynyt, samoin hänen ystävänsä, perheensä ja jopa ex-tyttöystävänsä. Nyt miehen on keksittävä kuinka saada suhde toimimaan, vaikka hän on ensimmäinen joka myöntää tytön pelaavan aivan eri luokassa. Ohjaaja: Jim Field Smith, USA 2010, 106'.

  (She's Out of My League) Romanttisessa komediassa Kirk on tavallinen mattimeikäläinen, joka on töissä lentoaseman turvamiehenä. Vastoin kaikkea todennäköisyyttä Molly, järkyttävän upea beibe, ihastuu häneen. USA 2010.

 • Perjantai 24.4. klo 21:00-23:10

  Sel8nne

  Sel8nne on dokumenttielokuva Teemu Selänteestä - kaikkien aikojen parhaasta suomalaisesta jääkiekkoilijasta. Selänteen sankaritarinaa on saatu seurata yli kaksi vuosikymmentä ja se on ulkoisesti yleisölle tuttu, mutta nyt Selänteen persoonaan tutustutaan sisältäpäin. Dokumentissa Teemu päästää katsojan iholle ja sen alle. Elokuva tekee matkan Selänteen lapsuusvuosista NHL:n kauteen 2012-2013. Poikkeusyksilön elämäntarina avataan läpikotaisin ja ei yksistään Teemun sanoin, vaan läheisten ja kollegoiden näkemysten saattelemana. Selänne on karismaattinen, sosiaalinen, ärsyttävä, valovoimainen, iloinen ja aina myöhässä. Tervetuloa Teemun elämään!

  Dokumenttielokuva yli 20 vuotta maailman huipulla jääkiekkoa pelanneesta Teemu Selänteestä. Poikkeusyksilön elämäntarina avataan läpikotaisin, ei yksistään Teemun sanoin, vaan läheisten ja kollegoiden näkemysten saattelemana.

 • Perjantai 24.4. klo 22:50-01:20

  Salaisuus pinnan alla

  (What Lies Beneath)

  Harrison Fordin ja Michelle Pfeifferin tähdittämä hyytävä kauhutrilleri kertoo onnettomuuden kohdanneesta tiedemiehen vaimosta, jolle aaveet alkavat kummitella. Vähitellen vaimon (tähtinäyttelijätär Pfeiffer) tasapaino alkaa järkkyä, kun ahdistavat näyt piinaavat häntä. Mutta miksi haamut kiusaavat juuri häntä? Naapurissakin tuntuisi tapahtuvan kummia. Ohjaus: George Zemeckis, USA 2000 (125').

  (What Lies Beneath) Harrison Fordin ja Michelle Pfeifferin tähdittämä kauhutrilleri kertoo onnettomuuden kohdanneesta tiedemiehen vaimosta, jolle aaveet alkavat kummitella.

 • Lauantai 25.4. klo 14:20-15:55

  Scooby-Doo! Abracadabra-Doo

  Scooby-Doo ystävineen saa palan purtavaksi, kun he vierailevat Velman sisaren luona kaukaisessa taikurikoulussa. Lasi-imperiumin omistaja haluaa sulkea koulun, ja lohikäärme pelottelee oppilaita. Saako Scooby-Doo selville mitä tapahtuu? Ohjaaja: Spike Brandt, USA 2010.

  Scooby-Doo ystävineen saa palan purtavaksi, kun he vierailevat Velman sisaren luona kaukaisessa taikurikoulussa. Lasi-imperiumin omistaja haluaa sulkea koulun, ja lohikäärme pelottelee oppilaita... USA 2010.

 • Lauantai 25.4. klo 18:00-19:15

  Barbie: Kaunis keiju Mariposa

  (Barbie: Mariposa)

  Suomeksi puhutussa animaatioelokuvassa perhoskeiju Mariposa viettää rauhallista elämää kotonaan kauniilla Perhosniityllä, kun yhtäkkiä kaikki muuttuu. Kuningatar Marabella sairastuu, ja Mariposan sekä hänen ystäviensä Raynan ja Raylan on lähdettävä vaaralliselle tutkimusmatkalle noutamaan kuningattarelle lääkettä. Tehtävä tuntuu erityisen pelottavalta, sillä ystävykset eivät ole ikinä aiemmin käyneet Perhosniityn ulkopuolella. Retkellä he kuitenkin oppivat yhdessä voittamaan pelkonsa. Ohjaus: Conrad Helten, USA 2007 (71'). Äänirooleissa mm. Henna Haverinen, Henni-Liisa Stam, Outi Alanen, Susa Saukko, Taru Tikkanen ja Peter Pihlström.

  Suomeksi puhutussa animaatioelokuvassa perhoskeiju Mariposa viettää rauhallista elämää Perhosniityllä, kun yhtäkkiä kuningatar Marabella sairastuu. Mariposan on lähdettävä vaaralliselle retkelle etsimään lääkettä.

 • Lauantai 25.4. klo 21:00-23:25

  Ystävänpäivä

  (Valentine's Day)

  Pretty Woman -ohjaaja Garry Marshallin romanttinen komedia seuraa Ystävänpäivän viettoa Los Angelesissa. Leffa vilisee nuoria ja kauniita ihmisiä, jotka ovat tavalla tai toisella elämänsä käännekohdassa. Suhteita solmitaan ja valoja vannotaan, mutta epäröinti horjuttaa tunteita. Kuka on se oikea? Onko sellaista edes olemassa? Pääosissa mm. Julia Roberts, Jamie Foxx, Ashton Kutcher ja Jessica Alba. USA 2010.

  (Valentine's Day) Romanttinen komedia ystävänpäivän vietosta Los Angelesissa. Leffa vilisee nuoria, jotka ovat elämänsä käännekohdassa. Onko sitä oikeaa olemassa? R: Julia Roberts, Ashton Kutcher, Jessica Alba. USA 2010.

 • Lauantai 25.4. klo 21:00-23:10

  Mieletön juttu

  (Out of Sight)

  Steven Soderberghin ohjaama rikoselokuva kertoo paatuneesta rikollisesta (karismaattinen George Clooney), jonka pakoyritys vankilasta päättyy kuvankauniin sheriffin (laulajanakin tunnettu Jennifer Lopez) syliin. Kaksikon välille syttyy romanssi, jota Soderberghin loisto-ohjaus kuljettaa eteenpäin eri aikatasoissa liikkuen. Elokuva perustuu Elmore Leonardin romaaniin. Ohjaus: Steven Soderbergh, USA 1998 (123').

  (Out of Sight) Steven Soderberghin ohjaama rikoselokuva kertoo paatuneesta rikollisesta (karismaattinen George Clooney), jonka pakoyritys vankilasta päättyy kuvankauniin sheriffin ( Jennifer Lopez) syliin. USA 1998.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.