TV-Opas

Instagram @mtvviihde

Viihde

Tulevat elokuvat MTV:n kanavilla

 • Tiistai 28.7. klo 21:00-23:00

  Titaanien taistelu

  (Clash of the Titans)

  Mytologiaan perustuva seikkailufantasiaelokuva, jossa jumalten ja ihmisten välinen sota on lähellä. Perseus on kasvanut aikuiseksi ihmisten parissa tietämättä, että on oikeasti puolijumala. Hänen isänsä on pääjumala Zeus. Vallanhimoisella Hadesilla on kuitenkin suunnitelmissa tuhota Perseuksen perheen. Ohjaaja: Louis Leterrier, USA 2010. (102')

  Mytologiaan perustuva seikkailufantasiaelokuva, jossa jumalten ja ihmisten välinen sota on lähellä. USA 2010.

 • Keskiviikko 29.7. klo 21:00-23:10

  Paycheck

  Nokkelassa toimintajännärissä huippuinsinööri suostuu houkuttelevaan tarjoukseen: hän saa valtavan palkkion, jos hän kehittelee miljardöörin omistamalle firmalle salaisen keksinnön, mutta samalla häneltä huijataan paitsi pätkä elämää myös luvattu palkkiosumma - ja kohta hän saa kannoilleen niin FBI:n kuin tappajatkin. Ohjaaja: John Woo, USA 2003.

  Insinööri suostuu houkuttelevaan tarjoukseen: hän saa valtavan palkkion, jos hän kehittää miljardöörin firmalle salaisen keksinnön, mutta samalla häneltä huijataan paitsi pätkä elämää myös luvattu palkkiosumma. USA 2003.

 • Torstai 30.7. klo 22:00-00:35

  Mafiaveljet

  (Goodfellas)

  (Goodfellas). Martin Scorsesen maineikas mafia-elokuva perustuu Nicholas Pialeggin kirjaan gangsteri Henry Hillin elämästä. Joe Pescin suoritus palkittiin sivuosa-Oscarilla. Ohjaaja: Martin Scorsese, USA 1990. (140')

  Ohjaaja: Martin Scorsese, USA 1990, 139'. Pääosissa: Robert De Niro, Ray Liotta, Joe Pesci, Lorraine Bracco. Gangsteri Henry Hillin muistelmiin perustuva jännityselokuva mafiaperheen todellisesta elämästä niin ankarassa arjessa kuin juhlahetkissäkin, ja nuoren miehen haaveista päästä suvun sisäpiireihin.

 • Perjantai 31.7. klo 21:00-22:55

  The Private Lives of Pippa Lee

  Pippa Lee on iäkkään kustannustoimittajan tunnollinen vaimo ja kahden aikuisen lapsen äiti. Pariskunta muuttaa uneliaaseen eläkeläisyhteisöön, kun kotiäidin rooliin parkkiintunut Pippa alkaa kärsiä merkillisistä oireista. Rankka menneisyys räiskyvällä 60-luvulla palaa pintaan, ja alkaa kamppailu sovinnaisuuden kahleita vastaan. Ohjaus: Rebecca Miller. USA 2009 (94'). Pääosissa Robin Wright, Alan Arkin, Winona Ryder ja Keanu Reeves.

  (The Private Lives of Pippa Lee, USA 2009) Iäkkään kustannustoimittajan tunnollinen vaimo kohtaa rankan menneisyytensä räiskyvällä 1960-luvulla.

 • Perjantai 31.7. klo 21:00-23:00

  Tappava ase

  (Lethal Weapon)

  Mel Gibsonin supertähteyteen kiidättänyt toimintaelokuva, jossa kaksi poliisia, ongelmainen Vietnam-veteraani ja eläkepäiviään odottava perheenisä jahtaavat sadistista huumepomoa. Suosittu elokuva synnytti kaksi jatko-osaa. Ohjaaja: Richard Donner, USA 1987. (105')

  Mel Gibsonin supertähteyteen kiidättänyt toimintaelokuva, jossa kaksi poliisia, ongelmainen Vietnam-veteraani ja eläkepäiviään odottava perheenisä jahtaavat sadistista huumepomoa.

 • Perjantai 31.7. klo 22:35-01:05

  Takaa-ajettu

  (The Fugitive)

  Kuuluisa jännityselokuva vaimonsa murhasta syyttömästi tuomitusta kirurgista, tri Richard Kimblestä ja häntä jahtaavasta liittovaltion poliisista sekä salaperäisestä yksikätisestä miehestä. - Tommy Lee Jones palkittiin Oscarilla.

  Kuuluisa jännityselokuva vaimonsa murhasta syyttömästi tuomitusta kirurgista, tri Richard Kimblestä ja häntä jahtaavasta liittovaltion poliisista sekä salaperäisestä yksikätisestä miehestä. - Tommy Lee Jones palkittiin Oscarilla. Ohjaaja: Andrew Davis, US

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.