TV-Opas

Viihde

Tulevat elokuvat MTV:n kanavilla

 • Lauantai 20.9. klo 13:35-15:30

  Möröt vastaan muukalaiset

  (Monsters vs Aliens)

  Suositussa animaatioseikkailussa kalifornialaistyttö Susan Murphy saa hääpäivänään yllättäen niskaansa avaruusmönjää täynnä olevan meteorin ja hänestä tulee 15 metriä pitkä! Armeija piilottaa Susanin hallituksen salaiseen laitokseen, ja hän saa nimekseen Megarella. Hänen ja kummallisten mörköjen voimia tarvitaan, kun salaperäinen avaruusrobotti laskeutuu Maahan ja alkaa tuhotyönsä... Ohjaaja: Conrad Vernon, USA 2009, 96'.

  (Monsters vs Aliens) Animaatioseikkailu kalifornialaistyttö Susanista, joka saa yllättäen niskaansa avaruusmönjää täynnä olevan meteorin. USA 2009.

 • Lauantai 20.9. klo 17:00-19:00

  All About Steve

  Pähkähullu komedia omalaatuisesta Marysta, joka tapaa uutiskanavan kameramiehen Steven ja ihastuu korviaan myöten. Steve ei. Mary päättää lähteä seuraamaan Steveä tämän etsiessä kuumia uutisaiheita ympäri maan, päätyen itse osaksi tarinaa. 109'. Ohjaaja: Phil Traill, USA 2009.

  Pähkähullu komedia omalaatuisesta Marysta, joka tapaa uutiskanavan kameramiehen Steven ja ihastuu korviaan myöten. Steve ei. USA 2009.

 • Lauantai 20.9. klo 19:50-22:00

  Haarautuvan rakkauden talo

  Draamakomedia. Juhani ja Tuula päättävät erota sivistyneesti. Heidän on määrä asua yhdessä kunnes he onnistuvat myymään talonsa ja sopimaan asioista. Sivistynyt käyttäytyminen ei kuitenkaan ole kovinkaan helppoa, kun mukana on sekä rakkautta että vihaa. Ohjaaja: Mika kaurismäki.

  Draamakomedia. Juhani ja Tuula päättävät erota sivistyneesti. Heidän on määrä asua yhdessä kunnes he onnistuvat myymään talonsa ja sopimaan asioista, se ei olekkaan niin helppoa. Hannu-Pekka Björkman, Elina Knihtilä.

 • Lauantai 20.9. klo 20:00-21:54

  Valehtelija, valehtelija

  (Liar Liar)

  Jim Carrey -komedia jatkuvasti lööperiä puhuvasta asianajaja-isästä ja hänen pienestä pojastaan, jonka hartain syntymäpäivätoive on, että isä pystyisi olemaan kokonaisen vuorokauden ajan valehtelematta. Ohjaaja: Tom Shadyac, USA 1997.

  Jim Carrey -komedia jatkuvasti lööperiä puhuvasta asianajaja-isästä ja hänen pienestä pojastaan, jonka hartain syntymäpäivätoive on, että isä pystyisi olemaan kokonaisen vuorokauden ajan valehtelematta.

 • Lauantai 20.9. klo 21:00-23:00

  Sietämätöntä julmuutta

  (Intolerable Cruelty)

  Ethan ja Joel Coenin romanttinen ja ronski komedia, jonka pääosissa loistavat karismaattinen George Clooney sekä viehättävä Catherine Zeta-Jones. Clooney esittää avioerojuristia, joka tehtailee suuria summia toisten pesäeroilla. Zeta-Jones tekee puolestaan vakuuttavan roolin uhkeana miestennielijänä. Kaksikon välille syttyy säpinää. Coenin veljesten tyylille uskollisena elokuva tihkuu mustaa huumoria ja sarkasmia. Ohjaaja: Joel Coen, USA 2003 (100'). Pääosissa George Clooney, Catherine Zeta-Jones, Geoffrey Rush.

  (Intolerable Cruelty) Ethan ja Joel Coenin mustaa huumoria tihkuva romanttinen komedia, jonka pääosissa loistavat karismaattinen George Clooney sekä viehättävä Catherine Zeta-Jones. USA 2003.

 • Lauantai 20.9. klo 22:50-00:40

  Wallander: Vuoto

  (Wallander: Läckan)

  Lenkkeilijä joutuu metsässä mielivaltaiselta vaikuttavan teloituksen uhriksi. Samoihin aikoihin Ystadin keskustassa räjähtää autopommi. Käy ilmi, että teot on tarkoitettu pelkästään poliisin harhauttamiseksi. Kurt Wallander ryhmineen päätyy tutkimaan raakojen arvokuljetusryöstöjen sarjaa, jossa jäljet johtavat yhä laajemmaksi paisuvan turvallisuusbisneksen maailmaan. Ohjaaja: Henrik Georgsson. Ruotsi 2009, 90 min.

  (Wallander: Läckan). Ystadissa tapahtuu raakojen arvokuljetusryöstöjen sarja, jossa jäljet johtavat Wallanderin ryhmineen yksityisen turvabisneksen maailmaan. Ruotsi 2009.

 • Sunnuntai 21.9. klo 14:50-16:50

  Yksin kotona 3

  (Home Alone 3)

  Koko perheen suosikkikomedian kolmannessa osassa vakoojajoukko piilottaa arvokkaan mikrosirun 8-vuotiaan Alexin leikkiautoon. Nyt rosvot tahtovat aarteen takaisin, mutta neuvokas nappula on varautunut heidän tuloonsa...Ohjaaja: Raja Gosnell, USA 1997.

  Koko perheen suosikkikomedian kolmannessa osassa vakoojajoukko piilottaa arvokkaan mikrosirun 8-vuotiaan Alexin leikkiautoon. Nyt rosvot tahtovat aarteen takaisin, mutta neuvokas nappula on varautunut heidän tuloonsa...

 • Sunnuntai 21.9. klo 21:00-00:15

  Australia

  Lumoavilla maisemakuvilla höystetty romanttinen seikkailudraama sijoittuu 1930-luvun lopulle. Englantilainen lady Sarah Ashley ryhtyy huolehtimaan karjatilasta Australiassa. Selviytyäkseen edessä olevista haasteista ja vihamielisistä kilpailijoista lady Ashley tukeutuu karjanajaja Droverin apuun. Pari rakastuu karjanajon aikana hiekan pöllytessä ympärillä ja toisen maailmansodan kauhujen jo kiiriessä kintereillä. Elokuvan kertojana toimii nuori aboriginaalipoika Nullah, jonka kautta välittyy koskettava tarina monen puoliverisen lapsen kohtalosta joutua eroon perheistään. Maagisuutta kerrontaan luo Nullahin isoisä, aboriginaali King George. Ohjaus: Baz Luhrmann, Australia, USA 2008.

  Romanttisessa seikkailudraamassa lady Sarah Ashley (Nicole Kidman) ryhtyy huolehtimaan karjatilasta Australiassa 1930-luvun lopulla. Avukseen hän saa karjanajaja Droverin (Hugh Jackman). Kertojana aboriginaalipoika Nullah.

 • Perjantai 26.9. klo 20:00-22:00

  Lämäri 2

  (Slap Shot 2: Breaking the Ice)

  Suositun komedian jatko-osassa köyhän miehen Mighty Ducks The Chiefs saa uuden omistajan ja hänen mukanaan naisvalmentajan. Mutta joukkue kestää tämänkin nöyryytyksen. Ohjaaja: Steve Boyum, USA 2002, 99'.

  (Slap Shot 2: Breaking the Ice) Suositun komedian jatko-osassa köyhän miehen Mighty Ducks The Chiefs saa uuden omistajan ja hänen mukanaan naisvalmentajan. Mutta joukkue kestää tämänkin nöyryytyksen. USA 2002.

 • Perjantai 26.9. klo 22:35-00:35

  Hide and Seek

  Psykologisen trillerin keskiössä on murheen murtaman isän ja traumatisoituneen tyttären yhteinen surutyö. Äitinsä kuoleman jälkeen nuori Emily muuttuu vaiteliaaksi ja poissaolevaksi. Isä David on psykologi, muttei osaa auttaa onnetonta tytärtään. Viedäkseen Emilyn pois kivuliaiden muistojen keskeltä isä hankkii uuden kodin idyllisestä pikkukaupungista, mutta tuska ei helpota. Tragedia kasvaa uusiin ulottuvuuksiin, kun talossa alkaa tapahtua selittämättömiä asioita... Ohjaus: John Polson, USA 2005 (97'). Pääosissa Robert De Niro, Dakota Fanning, Famke Janssen, Elisabeth Shue, Amy Irving ja Dylan Baker.

  (Hide and Seek) Psykologisen trillerin keskiössä on isän ja tyttären surutyö. Äitinsä kuoleman jälkeen nuori Emily muuttuu poissaolevaksi. Tragedia kasvaa uusiin ulottuvuuksiin, kun kodissa alkaa tapahtua selittämättömiä asioita... USA 2005.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.