TV-Opas

Instagram @mtvviihde

Viihde

Tulevat elokuvat MTV:n kanavilla

 • Perjantai 1.7. klo 20:05-22:00

  Uuno Turhapuro menettää muistinsa

  Uuno ja hänen vaimonsa ovat eroamassa, appiukon suureksi helpotukseksi. Mutta sitten sattuu pieni onnettomuus, eikä Uuno enää muista mitään, ei edes sitä, kuka hän on.. Ohjaaja: Ere Kokkonen, 1982. (82')

  Uuno ja hänen vaimonsa ovat eroamassa, appiukon suureksi helpotukseksi. Mutta sitten sattuu pieni onnettomuus, eikä Uuno enää muista mitään, ei edes sitä, kuka hän on..

 • Perjantai 1.7. klo 21:00-00:15

  Nimeni on Khan

  (My Name Is Khan)

  Kun mumbailaisen muslimin Rizvan Khanin äiti kuolee, hän muuttaa San Franciscoon veljensä luokse. Veljen vaimo diagnosoi Khanilta Aspergerin oireyhtymän. Toimiessaan veljensä kauneustuoteyrityksessä myyjänä Khan tapaa kampaamossa työskentelevän hindunaisen Mandiran. Khan ja yksinhuoltajaäiti Mandira rakastuvat toisiinsa ja avioituvat eri uskontokunnistaan huolimatta. Sitten tulee syyskuun yhdestoista, joka on kohtalokas myös Khanin perheelle. Kaikki muslimit nähdään terroristeina. Rizvan Khanin on kerrottava Yhdysvaltojen presidentille, ettei hän ole terroristi. Romantiikkaa ja trillerimäisiä piirteitäkin sisältävä draamaelokuva. Ohjaus: Karan Johar, Intia 2010 (156'). Pääosissa Shah Rukh Khan ja Kajol.

  Muslimi Rizvan Khan tulee Amerikkaan ja avioituu hindunaisen Mandiran kanssa. Syyskuun yhdestoista muuttaa kaiken. Khanin on päästävä kertomaan USA:n presidentille, ettei hän ole terroristi. (My Name is Khan) Intia 2010.

 • Perjantai 1.7. klo 21:00-23:40

  Conan - barbaari

  (Conan the Barbarian)

  Legendaarinen seikkailuelokuva barbaarista nimeltä Conan, joka joutuu orjaksi, kun hänen perheensä ja kylänsä asukkaat tapetaan. Vapauduttuaan orjuudesta Conan apureineen lähtee kostamaan julman käärmekultin johtajalle Thulsa Doomille, joka oli hyökkäyksen takana. Elokuva perustuu Robert E. Howardin kirjoihin. Ohjaaja: John Milius, USA 1982. (124')

  Legendaarinen seikkailuelokuva barbaarista nimeltä Conan, joka joutuu orjaksi, kun hänen perheensä ja kylänsä asukkaat tapetaan. Ohjaaja: John Milius, USA 1982. (124') Pääosissa mm. Arnold Schwarzenegger ja James Earl Jones.

 • Perjantai 1.7. klo 22:50-02:10

  Australia

  Lumoavilla maisemakuvilla höystetty romanttinen seikkailudraama sijoittuu 1930-luvun lopulle. Englantilainen lady Sarah Ashley ryhtyy huolehtimaan karjatilasta Australiassa. Selviytyäkseen edessä olevista haasteista ja vihamielisistä kilpailijoista lady Ashley tukeutuu karjanajaja Droverin apuun. Pari rakastuu karjanajon aikana hiekan pöllytessä ympärillä ja toisen maailmansodan kauhujen jo kiiriessä kintereillä. Elokuvan kertojana toimii nuori aboriginaalipoika Nullah, jonka kautta välittyy koskettava tarina monen puoliverisen lapsen kohtalosta joutua eroon perheistään. Maagisuutta kerrontaan luo Nullahin isoisä, aboriginaali King George. Ohjaus: Baz Luhrmann, Australia, USA 2008.

  Romanttisessa seikkailudraamassa lady Sarah Ashley (Nicole Kidman) ryhtyy huolehtimaan karjatilasta Australiassa 1930-luvun lopulla. Avukseen hän saa karjanajaja Droverin (Hugh Jackman). Kertojana aboriginaalipoika Nullah.

 • Lauantai 2.7. klo 11:45-14:00

  Delfiinitarina

  (Dolphin Tale)

  Tositapahtumiin perustuva koko perheen elokuva pojan ja delfiinin ystävyydestä. Winter-delfiini joutui jouluna 2005 rapuansaan Floridan rannikolla ja menetti pyrstönsä. Siitä alkoi Winterin huikea pelastustarina. Ohjaus: Charles Martin Smith, USA 2011 (113'). Pääosissa Morgan Freeman, Ashley Judd, Harry Connick Jr. ja Kris Kristofferson.

  (Dolphin Tale, USA 2011) Tositapahtumiin perustuva koko perheen elokuva pojan ja Winter-delfiinin ystävyydestä. Winter joutui rapuansaan jouluna 2005. Siitä alkoi Winterin huikea pelastustarina.

 • Lauantai 2.7. klo 21:00-23:25

  9 1/2 viikkoa

  (9 1/2 Weeks)

  Kulttielokuvan maineeseen noussut rakkausdraama lyhyestä, mutta intensiivisestä suhteesta. Wall Streetillä työskentelevä John ja taidegalleristi Elizabeth päätyvät intohimoiseen, mutta persoonattomaan seksisuhteeseen tietämättä toisistaan juuri mitään. Pian Elizabeth huomaa ajautuneensa pelottavan syvälle Johnin kutomaan seksileikkien ja eroottisten fantasioiden verkkoon. Ohjaaja: Adrian Lyne, USA 1986 (117').

  Kulttielokuvan maineeseen noussut rakkausdraama lyhyestä, mutta intensiivisestä suhteesta. Ohjaaja: Adrian Lyne, USA 1986 (117'). Pääosissa: Kim Basinger, Mickey Rourke.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.