TV-Opas

Viihde

Tulevat elokuvat MTV:n kanavilla

 • Lauantai 18.4. klo 21:00-23:30

  Tosi valheita

  (True Lies)

  Vauhdikkaassa toimintakomediassa Arnold Schwarzenegger on kaksoiselämää viettävä agentti, jota vaimo ja tytär luulevat tylsäksi myyntimieheksi. Eipä aikaakaan, kun miehen huippuvaarallinen työ tempaa koko perheen mukaansa seikkailuun. Jamie Lee Curtis palkittiin roolityöstään muun muassa parhaan komedianäyttelijättären Golden Globella. Ohjaaja: James Cameron, USA 1994 (135').

  (True Lies) James Cameronin vauhdikkaassa toimintakomediassa Arnold Schwarzenegger on kaksoiselämää viettävä huippuagentti, jota vaimo (Jamie Lee Curtis) ja tytär (Eliza Dushku) luulevat tylsäksi myyntimieheksi. USA 1994.

 • Lauantai 18.4. klo 21:00-23:20

  Vettä elefanteille

  (Water for Elephants)

  Eläinlääkäriksi opiskelevan Jacobin tulevaisuudensuunnitelmat kokevat äkisti kolauksen ja hän päätyy sattumalta sirkusjunan kyytiin. Lama koettelee 1930-luvun Amerikkaa, ja elämä sirkuksessakin on armotonta. Sen saa kokea myös sirkuksen eläinlääkäriksi pestattu Jacob, joka ei voi ummistaa silmiään eläinten julmalta kohtelulta. Pian Jacob rakastuu sirkuksen tähtiesiintyjään Marlenaan, väkivaltaisen ja häikäilemättömän sirkustirehtöörin vaimoon, kun he kouluttavat yhdessä Rosie-norsusta sirkuksen uutta vetonaulaa. Elokuva perustuu Sara Gruenin menestysromaaniin. Ohjaus: Francis Lawrence, USA 2011 (116'). Pääosissa Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Christoph Waltz, Hal Holbrook, Jim Norton, Mark Povinelli ja Paul Schneider.

  (Water for Elephants, USA 2011) Eläinlääketieteen opiskelija Jacob päätyy sattumalta töihin sirkukseen ja rakastuu julman sirkustirehtöörin vaimoon, Marlenaan, kun he kouluttavat yhdessä norsusta sirkuksen uutta vetonaulaa.

 • Lauantai 18.4. klo 22:50-00:40

  Vares 2

  Reijo Mäen romaaniin pohjautuvassa toisessa dekkarifilmatisoinnissa Vares tuntuu olevan melkoisen eksyksissä. Nuori porilaisnainen löydetään kuolleena lumihangesta. Poliisi uskoo tapausta murhaksi, ja tekijää paikalliseksi käytettyjen autojen kauppiaaksi... Ohjaaja: Aleksi Mäkelä, Suomi 2007, 92'.

  Reijo Mäen romaaniin pohjautuvassa toisessa dekkarifilmatisoinnissa nuori porilaisnainen löydetään kuolleena lumihangesta. Poliisi uskoo tapausta murhaksi.

 • Sunnuntai 19.4. klo 13:40-15:25

  Flipped

  1960-luvulle sijoittuva lämminhenkinen elokuva kertoo toisiinsa ihastuvan tytön ja pojan tarinan kahdesta eri näkökulmasta. Tyttö ihastuu palavasti uuteen naapurin poikaan, jota tytön piiritys vain ärsyttää. Teini-iässä tunteet kuitenkin muuttuvat. Ohjaus: Rob Reiner, USA 2010 (90'). Pääosissa Madeline Carroll, Callan McAuliffe, Rebecca De Mornay, Anthony Edwards ja John Mahoney.

  1960-luvulle sijoittuva draamakomedia tytöstä, joka ihastuu naapurin poikaan ja piirittää tätä vuosikausia kunnes asetelma kääntyy päälaelleen. USA 2010.

 • Sunnuntai 19.4. klo 21:00-22:50

  Kaappari

  Tositarinaan perustuva kotimainen rikoskomedia. Aarno Lamminparras on liiketoimissaan epäonnistunut ja avio-ongelmista kärsivä keski-ikäinen mies. Hän lähtee työnhakumatkalle Helsinkiin, mutta päätyykin kaappaamaan aseella uhaten Oulusta Helsinkiin matkalla olleen lentokoneen matkustajineen ja miehistöineen. Ohjaaja: Aleksi Mäkelä, Suomi 2013 (93').

  Tositarinaan perustuva rikoskomedia liiketoimissaan epäonnistuneesta keski-ikäisestä miehestä, joka lähtee työnhakumatkalle Helsinkiin, mutta päätyykin kaappaamaan lentokoneen. Kari Hietalahti, Aake Kallia. Suomi 2012.

 • Maanantai 20.4. klo 21:00-23:00

  Titaanien raivo

  (Wrath of the Titans)

  Jatko-osa Titaanien taistelu -elokuvaan. Vuosikymmen voittoisan taistelunsa jälkeen Zeuksen poika puolijumala Perseus yrittää viettää rauhallista perhe-elämää kalastaen ja 10-vuotiaasta pojastaan Heliuksesta huolehtien. Samaan aikaan taistelu vallasta jumalten ja Titaanien välillä on leimahtamassa uudestaan. Jumalien voimat ovat heikentyneet ihmisten välinpitämättömyydestä johtuen ja he ovat menettämässä otettaan vangitsemistaan Titaaneista ja heidän johtajastaan. Ohjaaja: Jonathan Liebesman, USA 2012.

  (Wrath of the Titans) Titaanien taistelu -elokuvan jatko-osa. Vuosikymmen voittoisan taistelunsa jälkeen Zeuksen poika Perseus yrittää viettää rauhallista perhe-elämää kalastaen ja 10-vuotiaasta pojastaan huolehtien.USA 2012.

 • Torstai 23.4. klo 22:40-02:00

  Braveheart - taipumaton

  (Braveheart)

  Viidellä Oscarilla palkittu historiallinen seikkailuelokuva Skotlannin suurimmasta sankarista, 1200-luvulla maamiestensä kanssa Englannin kuninkaan tyranniaa vastaan taistelleesta William Wallacesta. Ohjaaja: Mel Gibson, USA 1995.

  Viidellä Oscarilla palkittu historiallinen seikkailuelokuva Skotlannin suurimmasta sankarista, 1200-luvulla maamiestensä kanssa Englannin kuninkaan tyranniaa vastaan taistelleesta William Wallacesta.

 • Perjantai 24.4. klo 21:00-23:10

  Sel8nne

  Sel8nne on dokumenttielokuva Teemu Selänteestä - kaikkien aikojen parhaasta suomalaisesta jääkiekkoilijasta. Selänteen sankaritarinaa on saatu seurata yli kaksi vuosikymmentä ja se on ulkoisesti yleisölle tuttu, mutta nyt Selänteen persoonaan tutustutaan sisältäpäin. Dokumentissa Teemu päästää katsojan iholle ja sen alle. Elokuva tekee matkan Selänteen lapsuusvuosista NHL:n kauteen 2012-2013. Poikkeusyksilön elämäntarina avataan läpikotaisin ja ei yksistään Teemun sanoin, vaan läheisten ja kollegoiden näkemysten saattelemana. Selänne on karismaattinen, sosiaalinen, ärsyttävä, valovoimainen, iloinen ja aina myöhässä. Tervetuloa Teemun elämään!

  Dokumenttielokuva yli 20 vuotta maailman huipulla jääkiekkoa pelanneesta Teemu Selänteestä. Poikkeusyksilön elämäntarina avataan läpikotaisin, ei yksistään Teemun sanoin, vaan läheisten ja kollegoiden näkemysten saattelemana.

 • Perjantai 24.4. klo 21:00-23:05

  Aivan liian hotti

  (She's Out of My League)

  Romanttisessa komediassa Kirk on tavallinen mattimeikäläinen, joka on juuttunut työhönsä lentoaseman turvamiehenä. Vastoin kaikkea todennäköisyyttä Molly, menestynyt ja järkyttävän upea beibe, ihastuu häneen. Kirk on ällistynyt, samoin hänen ystävänsä, perheensä ja jopa ex-tyttöystävänsä. Nyt miehen on keksittävä kuinka saada suhde toimimaan, vaikka hän on ensimmäinen joka myöntää tytön pelaavan aivan eri luokassa. Ohjaaja: Jim Field Smith, USA 2010, 106'.

  (She's Out of My League) Romanttisessa komediassa Kirk on tavallinen mattimeikäläinen, joka on töissä lentoaseman turvamiehenä. Vastoin kaikkea todennäköisyyttä Molly, järkyttävän upea beibe, ihastuu häneen. USA 2010.

 • Perjantai 24.4. klo 22:50-01:20

  Salaisuus pinnan alla

  (What Lies Beneath)

  Harrison Fordin ja Michelle Pfeifferin tähdittämä hyytävä kauhutrilleri kertoo onnettomuuden kohdanneesta tiedemiehen vaimosta, jolle aaveet alkavat kummitella. Vähitellen vaimon (tähtinäyttelijätär Pfeiffer) tasapaino alkaa järkkyä, kun ahdistavat näyt piinaavat häntä. Mutta miksi haamut kiusaavat juuri häntä? Naapurissakin tuntuisi tapahtuvan kummia. Ohjaus: George Zemeckis, USA 2000 (125').

  (What Lies Beneath) Harrison Fordin ja Michelle Pfeifferin tähdittämä kauhutrilleri kertoo onnettomuuden kohdanneesta tiedemiehen vaimosta, jolle aaveet alkavat kummitella.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.