TV-Opas

Instagram @mtvviihde

Viihde

Tulevat elokuvat MTV:n kanavilla

 • Lauantai 1.8. klo 23:50-01:30

  Phone Booth

  Piinaavan tehokas trilleri ylimielisestä newyorkilaisesta PR-miehestä, joka joutuu näkymättömän tarkk'ampujan tähtäimeen puhelinkopissa. Hengenvaarassa hikoileva uhri ei voi laskea luuria, mutta voiko hän pelastaa itsensä, ohikulkijat tai läheisensä? Elokuva on kuuluisa esimerkki siitä, kuinka vain yhdessä kadunkulmassa kuvattu jännäri voi pitää katsojan herpaantumatta otteessaan. Ohjaaja: Joel Schumacher, USA 2002.

  Piinaavan tehokas trilleri ylimielisestä newyorkilaisesta PR-miehestä, joka joutuu näkymättömän tarkk'ampujan tähtäimeen puhelinkopissa.

 • Lauantai 1.8. klo 23:55-01:40

  Wrong Turn 4: Bloody Beginnings

  Wrong Turn -elokuvasarjan neljännessä hyytävässä osassa ryhmä opiskelijoita eksyy keskelle lumimyrskyä ja päätyy yöpymään hylättyyn mielisairaalaan: siellä asustaa myös joukko epämuodostuneita kannibaaleja... Ohjaaja: Declan O'Brien, USA 2011, 93'.

  Wrong Turn -elokuvasarjan neljännessä hyytävässä osassa ryhmä opiskelijoita eksyy keskelle lumimyrskyä ja päätyy yöpymään hylättyyn mielisairaalaan: siellä asustaa myös joukko epämuodostuneita kannibaaleja... USA 2011.

 • Sunnuntai 2.8. klo 13:05-14:55

  Marley ja minä 2: Pentuvuodet

  (Marley and Me: The Puppy Years)

  Ohjaaja: Michael Damian, USA 2011, 86'. Pääosissa: Travis Turner, Donnelly Rhodes, Alex Zahara. Suosikkikomedian Marley-koira on taas täällä, häntääheiluttavan hauskana ja tällä kertaa vieläpä puhuvana! Maailman huonotapaisimmalla hurtalla on ärhäkkä ääni ja siihen sopiva asenne. Naapuruston koirakilpailussa Marley päihittää dobermannit, paimenkoirat ja muut, valloittaen samalla sydämet omalla rakastettavalla tavallaan.

  Suosikkikomedian Marley-koira on taas täällä, häntääheiluttavan hauskana ja tällä kertaa vieläpä puhuvana! Maailman huonotapaisimmalla pennulla on ärhäkkä ääni ja siihen sopiva asenne. USA 2011.

 • Sunnuntai 2.8. klo 21:00-22:30

  Duudsonit Elokuva

  Toimintaa ja räväköitä stuntteja, joita ei kannata yrittää tehdä kotona. Elokuvassa nähdään myös Bam Margera ja Steve-O. Suomi 2006. Ohjaaja: Jarno Laasala.

  Toimintaa ja räväköitä stuntteja, joita ei kannata yrittää tehdä kotona. Elokuvassa nähdään myös Bam Margera ja Steve-O. Suomi 2006. Ohjaaja: Jarno Laasala. Pääosissa: Jarno Laasala, Jarppi Leppälä, Jukka Hilden.

 • Maanantai 3.8. klo 21:00-22:55

  Garden State

  Henkisistä ongelmista ikänsä kärsinyt nuorimies palaa monen vuoden jälkeen kotikonnuilleen äitinsä hautajaisiin. Vanhojen kavereiden lisäksi hän tapaa mielenkiintoisen tytön, joka muuttaa hänen elämänsä. Zach Braff näyttelee pääosaa kirjoittamassaan ja ohjaamassaan romanttisessa draamassa. Muissa rooleissa nähdään mm. Natalie Portman ja Peter Sarsgaard. USA 2004. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.

  Romanttinen draama henkisistä ongelmista kärsivästä nuorukaisesta, joka palaa kotiin äitinsä hautajaisiin. Vanhojen kavereiden lisäksi hän tapaa mielenkiintoisen tytön. USA 2004.

 • Tiistai 4.8. klo 21:00-23:05

  Nuija ja tosinuija

  (Dumb and Dumber)

  Hittikomedia kahdesta pölkkypäästä, jotka ajavat Amerikan halki Aspeniin suuren rakkauden perässä mukanaan salkku, joka heidän tietämättään sisältää omaisuuden verran lunnasrahoja. Ohjaaja: Peter Farrelly, USA 1994. (102').

  (Dumb and Dumber) Hittikomedia kahdesta pölkkypäästä, jotka ajavat Amerikan halki Aspeniin suuren rakkauden perässä mukanaan salkku, joka heidän tietämättään sisältää omaisuuden verran lunnasrahoja. USA 1994.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.