TV-Opas

Instagram @mtvviihde

Viihde

Tulevat elokuvat MTV:n kanavilla

 • Perjantai 29.7. klo 21:00-23:00

  Pipo tiukalla

  (Better Off Dead)

  Amerikkalaisen retro-teinikomedian pääosaa näyttelee John Cusack, jonka esittämä Lane Meyer ajatuu epätoivoisiin tekoihin sen jälkeen kun hänen tyttöystävänsä jättää tämän laskettelujoukkueen kapteenin takia. Lane löytää lohtua ranskalaisesta vaihto-oppilaasta Moniquesta (Diane Franklin). Savage Steve Hollandin ohjausta on verrattu aikakauden klassikoihin kuten Vaihdetaan vapaalle, Ferris ja Kuumat kinkut. Ohjaaja: Savage Steve Holland, USA 1985.

  Retro-teinikomedia nuoresta miehestä, joka ryhtyy epätoivoisiin tekoihin sen jälkeen kun tyttöystävä jättää hänet lasketelujoukkueen kapteenin takia. USA 1985. John Cusack, David Ogden Stiers ja Kim Darby.

 • Perjantai 29.7. klo 21:00-22:55

  Irene Huss: Lasipaholainen

  (Irene Huss: Glasdjävulen)

  Göteborgin liepeillä löydetään kolme pappisperheen jäsentä raa'asti murhattuna. Rikospaikalle on verellä maalattu ylösalaisin olevia pentagrammeja, jotka viittaavat saatananpalvontaan. Rikosta tutkiva Irene Huss joutuu itsekin saatananpalvojien uhriksi ennen kuin mutkikas vyyhti alkaa selvitä.

  Irene Huss: Lasipaholainen (Glasdjävulen). Rikostutkija Irene Huss saa tutkittavakseen raa'an kolmoismurhan, jonka jäljet näyttävät viittaavan saatananpalvontaan. Ruotsalainen jännityselokuva.

 • Perjantai 29.7. klo 22:45-00:55

  Broken Arrow - operaatio erämaassa

  (Broken Arrow)

  Räjähtävä jännityselokuva amerikkalaisen taistelulentäjän salahankkeesta varastaa testilennolla olevan hävittäjäkoneen kaksi ydinkärkiohjusta ja hänen toverinsa kamppailusta estää petos. Ohjaaja: John Woo, USA, 1995. (104').

  Räjähtävä jännityselokuva amerikkalaisen taistelulentäjän salahankkeesta varastaa testilennolla olevan hävittäjäkoneen kaksi ydinkärkiohjusta ja hänen toverinsa kamppailusta estää petos. USA, 1995.

 • Lauantai 30.7. klo 11:45-13:30

  Tuhkimotarina 3

  (Cinderella Story: Once Upon a Song)

  Katie haaveilee levyttävän muusikon urasta, mutta haaveiden tiellä on hänen julmat äiti- ja sisarpuolensa. Kun ilkeä sisarpuoli ottaa kunnian Katien upeasta äänestä ja yrittää hurmata Luken, Katien on opittava pitämään puolensa unelmiensa eteen. Ohjaaja: Damon Santostefano, USA 2011. 85'.

  (Cinderella Story: Once Upon a Song) Katie haaveilee levyttävän muusikon urasta, mutta haaveiden tiellä on hänen julmat äiti- ja sisarpuolensa. USA 2011.

 • Lauantai 30.7. klo 18:00-19:15

  Scooby-Doo! Camp Scare

  Scooby Doo ja kaverit lähtevät lasten kesäleirille, jossa Fred, Daphne, Velma ja Shaggy työskentelevät ohjaajina. Kun he saapuvat paikalle, näyttää siltä että alueella riehuu kummitus. Voiko Scooby Doon jengi selvittää, mistä on kyse? USA 2010.

  Scooby Doo ja kaverit lähtevät lasten kesäleirille, jossa Fred, Daphne, Velma ja Shaggy työskentelevät ohjaajina. Kun he saapuvat paikalle, näyttää siltä että alueella riehuu kummitus... USA 2010.

 • Lauantai 30.7. klo 21:00-23:20

  Nouseva aurinko

  (Rising Sun)

  Jännittävä murhamysteeri japanilaisen suuryrityksen Los Angelesin pilvenpiirtäjässä tapahtuneesta kauniin nuoren naisen kuolemasta ja sitä tutkivasta, japanilaiseen kulttuuriin perehtyneestä poliisimiehestä. Elokuva perustuu Michael Crichtonin romaaniin. Ohjaaja: Philip Kaufman, USA 1993. (124').

  Murhamysteeri kauniin nuoren naisen kuolemasta ja sitä tutkivasta poliisimiehestä. Elokuva perustuu Michael Crichtonin romaaniin. USA 1993.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.