TV-Opas

Instagram @mtvviihde

Viihde

Tulevat elokuvat MTV:n kanavilla

 • Lauantai 1.8. klo 21:00-22:35

  Rakkautta ennen auringonlaskua

  (Before Sunset)

  Richard Linklaterin ohjaaman elokuvatrilogian toinen teos, itsenäinen jatko-osa vuonna 1995 valmistuneelle Rakkautta ennen aamua -elokuvalle. Wienissä ensimmäistä kertaa tavanneet Jesse (Ethan Hawke) ja Celine (Julie Delpy) kohtaavat sattumalta uudestaan 9 vuotta myöhemmin Pariisissa, missä Jesse on markkinoimassa kirjaansa. Heillä on hetki yhteistä aikaa, suuria tunteita ja polttava kysymys: tarttuako tällä kertaa rakkauteen vai ei?

  Elokuvatrilogian toinen teos, itsenäinen jatko-osa Rakkautta ennen aamua -elokuvalle. Wienissä tavanneet Jesse (Ethan Hawke) ja Celine (Julie Delpy) kohtaavat sattumalta uudestaan 9 vuotta myöhemmin Pariisissa.

 • Lauantai 1.8. klo 21:45-23:55

  Tappava ase 2

  (Lethal Weapon 2)

  Lajinsa valioihin kuuluvassa toimintaelokuvassa tuttu etsiväkaksikko joutuu vastakkain diplomaattisen koskemattomuuden suojassa piilottelevan rikollispomon kanssa. Ohjaaja: Richard Donner, USA 1989.

  Lajinsa valioihin kuuluvassa toimintaelokuvassa tuttu etsiväkaksikko joutuu vastakkain diplomaattisen koskemattomuuden suojassa piilottelevan rikollispomon kanssa.

 • Lauantai 1.8. klo 22:35-00:40

  Take This Waltz

  Sympaattisessa draamassa Margot (Michelle Williams) ja Lou (Seth Rogen) ovat kolmissakymmenissä oleva lapseton aviopari, jonka arki on vaivatonta ja ennalta arvattavaa. Mikään ei näyttäisi tarjoavan vihjettä tulevasta; sitten komea toimittaja Daniel istahtaa lentokoneessa Margotin viereen ja huomaa tämän levottomuuden. Vähitellen kaikki se, mikä hänen ja Loun elämässä on tuntunut miellyttävän varmalta, alkaakin nyt tuntua lattealta ja rajoittavalta. Ohjaaja: Sarah Polley, USA 2011. (116').

  Sympaattisessa draamassa Margot (Michelle Williams) ja Lou (Seth Rogen) ovat kolmissakymmenissä oleva pari, jonka arki on vaivatonta ja ennalta arvattavaa. Kunnes komea toimittaja Daniel istahtaa lennolla Margotin viereen.

 • Lauantai 1.8. klo 23:50-01:30

  Phone Booth

  Piinaavan tehokas trilleri ylimielisestä newyorkilaisesta PR-miehestä, joka joutuu näkymättömän tarkk'ampujan tähtäimeen puhelinkopissa. Hengenvaarassa hikoileva uhri ei voi laskea luuria, mutta voiko hän pelastaa itsensä, ohikulkijat tai läheisensä? Elokuva on kuuluisa esimerkki siitä, kuinka vain yhdessä kadunkulmassa kuvattu jännäri voi pitää katsojan herpaantumatta otteessaan. Ohjaaja: Joel Schumacher, USA 2002.

  Piinaavan tehokas trilleri ylimielisestä newyorkilaisesta PR-miehestä, joka joutuu näkymättömän tarkk'ampujan tähtäimeen puhelinkopissa.

 • Lauantai 1.8. klo 23:55-01:40

  Wrong Turn 4: Bloody Beginnings

  Wrong Turn -elokuvasarjan neljännessä hyytävässä osassa ryhmä opiskelijoita eksyy keskelle lumimyrskyä ja päätyy yöpymään hylättyyn mielisairaalaan: siellä asustaa myös joukko epämuodostuneita kannibaaleja... Ohjaaja: Declan O'Brien, USA 2011, 93'.

  Wrong Turn -elokuvasarjan neljännessä hyytävässä osassa ryhmä opiskelijoita eksyy keskelle lumimyrskyä ja päätyy yöpymään hylättyyn mielisairaalaan: siellä asustaa myös joukko epämuodostuneita kannibaaleja... USA 2011.

 • Sunnuntai 2.8. klo 13:05-14:55

  Marley ja minä 2: Pentuvuodet

  (Marley and Me: The Puppy Years)

  Ohjaaja: Michael Damian, USA 2011, 86'. Pääosissa: Travis Turner, Donnelly Rhodes, Alex Zahara. Suosikkikomedian Marley-koira on taas täällä, häntääheiluttavan hauskana ja tällä kertaa vieläpä puhuvana! Maailman huonotapaisimmalla hurtalla on ärhäkkä ääni ja siihen sopiva asenne. Naapuruston koirakilpailussa Marley päihittää dobermannit, paimenkoirat ja muut, valloittaen samalla sydämet omalla rakastettavalla tavallaan.

  Suosikkikomedian Marley-koira on taas täällä, häntääheiluttavan hauskana ja tällä kertaa vieläpä puhuvana! Maailman huonotapaisimmalla pennulla on ärhäkkä ääni ja siihen sopiva asenne. USA 2011.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.