TV-Opas

Supersuosittu Jenni Vartiainen: Tunnen itseni nöyräksi

Jenni Vartiainen elää tällä hetkellä uransa tämänhetkistä huippuhetkeä, laulajan Seili-albumi on myynyt yli 100 000 kappaletta ja Emma-gaalastakin lähti matkaan 7 pystiä.

Upea laulajatar on hämmentyneen nöyrä menestyksen edessä. Jenni Vartiaisen Seili-albumin myyntilukemat ovat huimaa luettavaa nykymaailmassa, jossa ääniteteollisuusmyynti on laskenut tasaiseen tahtiin.

Albumin huikea suosio siivitti laulajattaren osaltaan myös huikeaan Emma-gaala -menestykseen, kun Jenni lähti gaalasta kotiin seitsemän patsaan kanssa.

Jenni kertoi Emma-gaalassa MTV3.fin Viihdeuutisille olevansa mykistynyt albuminsa suosiosta.

– Onhan sitä koittanut miettiä, et mitä se tarkoittaa, et kuinka monta talollista tai autollista tai torillista on satatuhatta ihmistä. Se on ihan järkyttävä iso määrä, nöyrä laulajatar tunnusti.

Jennin mukaan Seili-albumi on jo aikoja sitten lähtenyt pois hänen käsistään. Albumin valmistumisen jälkeen voi vain odottaa kuinka se tuljee menestymään.

– Sitä, mitä isommalle on levinnyt, sitä pienemmäksi ja nöyremmäksi tunsi itsensä siinä rinnalla. Koska se on niin, että musiikki elää omaa elämäänsä eikä se ole enää pitkään aikaan ollut mun käsissä tai kenenkään muunkaan meidän tekijöiden käsissä.

(MTV3-ANN-MARI LEINONEN)

Osallistu keskusteluun

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.