TV-Opas

Saimi Hoyerilta oma silmälasimallisto

Entinen malli Saimi Hoyer on lanseerannut oman silmälasimalliston.

Saimi Hoyerin silmälasimallistoa juhlistettiin eilen Helsingissä. Hoyer on helpottunut, kun mallisto on saatu vihdoin julkistettua.

– Tilaisuus meni todella hyvin. Tämä on ollut todella pitkä projekti ja olen erittäin onnellinen, että se onnistui, Hoyer kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Malliston ideointi alkoi jo viime keväänä, jolloin Hoyeriin otettiin yhteyttä LensWaylta. Hoyer innostui ideasta heti, koska katse on entiselle mallille tärkeä asia.

– Katseen voima on ollut aina tärkeässä roolissa mallin työssä. Olen huomannut nyt, kuinka vaikutusvaltaiset kehykset oikeasti ovat, koska minulla ei ole kulmakarvoja. Kehysten avulla pystyy vaikuttamaan siihen millaisen vaikutelman haluaa itsestään antaa.

Hoyerin silmälasimallisto sopii ihmisille, jotka haluavat yhdistää silmälasit asusteeseen. Hoyerin mielestä ihmisten tulisi ostaa silmälaseja useammin kuin kerran neljässä vuodessa.

– Monella suomalaisella on ne yhdet lasit, joista maksetaan hirveän paljon. Neljän vuoden jälkeen, kun ostetaan uudet, niin ihmiset kiinnittävät niihin heti huomiota. Mielestäni olisi mukavampaa jos olisi parit lasit, joita voisi vaihdella ja tuoda eri fiiliksiä niihin.

(MTV3)

Osallistu keskusteluun

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.