Kauniit ja rohkeat - kansikuva

Video: Kaunarit-tähti: Roolihahmon muutos yllätti minut täysin!

Transsukupuoliseksi Kaunareissa paljastunutta Maya Avantia näyttelevä Karla Mosley kertoo yllättyneensä roolihahmonsa huimasta juonikäänteestä.

Kauniit ja rohkeat -näyttelijä Karla Mosley kertoo videohaastattelussa, että iloisuus ja suloisuus ovat yhteisiä ominaisuuksia hänen esittämänsä roolihahmon kanssa.

– Minä olen se henkilö, jota voi pyytää yökolmelta tuomaan lääkettä vatsakipuun. Toisin lääkettä, ilman muuta, Mosley kertoo.

Maya Avantin paljastuminen transsukupuoliseksi yllätti myös Mayan näyttelijän. Muutoksen paljastava jakso nähtiin Suomessa hiljattain.

– Se oli jännittävä juonenkäänne ja yllätti myös minut täysin. Toisaalta, monet Mayan epävarmuudet olivat käänteen myötä järkevämpiä. Hänen persoonallisuutensa tuli paljon paremmin perustelluksi.

– Fanit ovat reagoineet käänteeseen kannustavasti. Osa ihailijoista oli aluksi muutosta vastaan, mutta nyt he ovat täysin sinut asian kanssa. Toivottavasti vastaanotto on positiivinen ympäri maailmaa!

Karla Mosley joutui pitämään käänteen salassa neljän kuukauden ajan.

– Mukana oli aluksi paljon tuskaa. Transsukupuoliset ihmiset kärsivät paljon, mutta toivottavasti tällainen huomio helpottaa tilannetta.

KAUNIIT JA ROHKEAT MTV3-kanavalla arkisin klo 17.25.

Osallistu keskusteluun

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.