TV-Opas

Pukumiehet

Pukumiehet-1

Pukumiehet-sarjaa seurataan MTV3-kanavalla tiistaisin.


Vetävässä Pukumiehet-lakisarjassa Harvey Specter, yksi Manhattanin kovimmista yrityslakimiehistä, päättää ottaa riskin ja palkata firmaansa huippuälykkään mutta epämotivoituneen nuorukaisen Mike Rossin, joka on vastikään potkittu ulos Harvardin yliopistosta. Nyt kaksi epäkonventionaalista ajattelijaa lyö päänsä yhteen ja koettaa puolustaa oikeutta New Yorkin mutkikkaassa lakiviidakossa.

Arvostelu- ja yleisömenestys Pukumiehet jatkuu ykköskauden perään suoraan toisen tuotantokauden jaksoilla. Toinen tuotantokausi alkaa tiistaina 22.4.2014. Pukumiesten toinen kausi on kaikkiaan 16 jakson mittainen.


Pukumiehet (Suits, 2011-) on New Yorkiin sijoittuva lakisarja, jonka pääosassa on Pearson Hardman -lakitoimiston kovin ammattilainen, Harvey Specter (Gabriel Macht; Love & Other Drugs, Sekavia suhteita). Harvey on menestynyt yrityslakimies, itsekeskeinen naistenmies, joka keskittyy olennaiseen eikä turhaan tunteile.


Kun Harvey saa käskyn palkata firmaan oppipojakseen avustavan lakimiehen, valitsee hän pestiin poikkeuksellisen älykkään mutta opinnot kesken jättäneen, lähinnä pilvenpolttoon panostaneen Mike Rossin (Patrick J. Adams; Luck, Valehtelevat viettelijät). Mikella on ilmiömäinen muisti: jos hän lukee jonkin asian, hän muistaa ja sisäistää sen heti. Taidollaan hän on avittanut lukuisia opiskelijoita yliopistoon tekemällä pääsykokeet heidän puolestaan – maksua vastaan, totta kai. Mutta samasta syystä hän itse on saanut potkut opinahjosta.


Miken pestaamisessa Pearson Hardmanille on yksi mutta – firma palkkaa vain Harvardin kasvatteja. Mikella tätä meriittiä ei sattuneesta syystä ole. Harvey päättää siitä huolimatta palkata Miken toivoen, ettei kukaan firmassa saa vihiä asiasta.

Sarja jatkuu Yhdysvalloissa jo kolmatta kauttaan ja neljäs kausi on jo tilattu.

Facebook

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.