TV-Opas
Mainos
Mainos
Mainos

Tulevat elokuvat MTV:n kanavilla

 • Lauantai 19.4. klo 13:45-15:35

  Pokémon: Musta - Victini ja Reshiram

  (Pokémon the Movie Black: Victini and Reshiram)

  Kun Ash ystävineen osallistuu Eindoakin kaupungissa pidettävään taistelukilpailuun, he tapaavat tarunomaisen Pokémonin, Victinin, josta tulee heidän uusin ystävänsä. Harhaan joutunut vaeltaja Damon kaappaa Victinin omia tarkoituksiaan varten. Pystyykö Ash todistamaan sankarillisuutensa ja ansaitsemaan legendaarisen Reshiramin avun Victinin ja Eindoakin kaupungin pelastamiseksi?

  Kun Ash ystävineen osallistuu Eindoakin kaupungissa pidettävään taistelukilpailuun, he tapaavat tarunomaisen Pokémonin, Victinin, josta tulee heidän uusin ystävänsä.

 • Lauantai 19.4. klo 21:00-23:40

  Harry Potter ja Azkabanin vanki

  (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban)

  Englantilaisen lasten- ja nuortenkirjailijan J. K. Rowlingin luoma velhopoika Harry Potter kumppaneineen seikkailee jälleen! Vaarallinen velho Sirius Musta on paennut pahamaineisesta Azkabanin vankilasta ja aikoo etsiä käsiinsä Harryn, jolle hän haluaa kostaa isäntänsä kohtalon.Ohjaus: Alfonso Cuarón, USA 2004 (141').

  (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) Velhopoika Harry Potter kumppaneineen seikkailee jälleen! Vaarallinen velho Sirius Musta on paennut pahamaineisesta Azkabanin vankilasta ja aikoo etsiä käsiinsä Harryn.

 • Lauantai 19.4. klo 22:35-00:20

  Camilla Läckberg: Perillinen

  (Camilla Läckberg 6 - Tyskungen)

  Menestyksekkään kirjailijan Erican vanhemmat kuolevat auto-onnettomuudessa. Muutamaa kuukautta myöhemmin Ericaa lähestyy mies, joka väittää olevansa hänen velipuolensa. Erica ei usko miestä vaan pyytää häntä poistumaan. Kun mies muutamaa päivää myöhemmin löydetään murhattuna, Erica alkaa tutkia murhaa. Hän huomaa pian, että äidillä oli salaisuuksia menneisyydessään ja jotkut ovat valmiita tekemään mitä tahansa pitääkseen salaisuudet edelleen piilossa. Ohjaaja: Per Hanefjord, Ruotsi 2013.

  Kirjailja Erican vanhempien kuoleman jälkeen häntä lähetyys mies, joka väittää olevansa Erican velipuoli. Erica ei usko ja pian mies löäydetään murhattuna. Erica alkaa tutkia murhaa.

 • Sunnuntai 20.4. klo 15:45-17:30

  Beethovenin toinen

  (Beethoven's Second)

  Koko perheen komediassa sympaattinen bernhardinkoira Beethoven tapaa kauniin tyttökoiran, ja pian kellarissa kasvaa lauma pikkupentuja, joita havittelee myös ilkeä pariskunta. Komedia on jatkoa vuonna 1991 valmistuneelle Beethoven-elokuvalle. Ohjaaja: Rod Daniel, USA 1993.

  Koko perheen komediassa sympaattinen bernhardinkoira Beethoven tapaa kauniin tyttökoiran, ja pian kellarissa kasvaa lauma pikkupentuja, joita havittelee myös ilkeä pariskunta. USA 1993.

 • Sunnuntai 20.4. klo 21:00-23:45

  Harry Potter ja puoliverinen prinssi

  (Harry Potter and the Half-Blood Prince)

  Kuudennessa Harry Potter -filmatisoinnissa Voldemort on lujittanut otettaan. Velhopoika Harry aistii vaaran tunkeutuneen myös Tylypahkan sisälle, ja Dumbledore keskittyy valmentamaan häntä lähestyvään viimeiseen taisteluun... Ohjaaja: David Yates, Britannia 2009, 155'.

  (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Kuudennessa Harry Potter -filmatisoinnissa Voldemort on lujittanut otettaan. Velhopoika Harry aistii vaaran tunkeutuneen myös Tylypahkan sisälle. Britannia 2009.

 • Maanantai 21.4. klo 13:00-14:55

  Beethovenin kolmas

  (Beethoven's 3rd)

  Vauhdikkaassa koko perheen komediassa lomareissulle suuntaava perhe saa elämänsä yllätyksen, kun heidän täytyy ottaa mukaansa myös sukulaisten jättimäinen bernhardinkoira Beethoven. Etenkin äidin pinna kiristyy, kun asuntoautoon on pakattava lasten lisäksi myös lähes satakiloinen koira, joka sotkee kaiken ja syö kuin hevonen. Vielä enemmän harmia on kuitenkin perhettä seuraavasta rikolliskaksikosta. Onneksi Beethoven on kelpo vahtikoira, ja urheutensa ansiosta se valloittaakin vähitellen kaikkien sydämet. Ohjaaja: David M. Evans, USA 2000 (94').

  (Beethoven's 3rd) Vauhdikkaassa koko perheen komediassa lomareissulle suuntaava perhe saa elämänsä yllätyksen, kun heidän täytyy ottaa mukaansa myös sukulaisten jättimäinen bernhardinkoira Beethoven. USA 2000.

 • Maanantai 21.4. klo 21:00-23:45

  Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1

  (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1)

  Harry, Ron ja Hermione lähtevät etsimään ja tuhoamaan hirnyrkkejä, joissa piilee Voldemortin kuolemattomuuden ja tuhon salaisuus. Oman onnensa nojassa ilman Tylypahkan opettajien tai rehtori Dumbledoren tukea, matkaavien ystävysten on turvauduttava toisiinsa enemmän kuin koskaan ennen. Pimeät voimat heidän keskuudessaan uhkaavat repiä kolmikon hajalle. Ohjaaja: David Yates, Iso-Britannia/USA 2010.

  (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1) Harry, Ron ja Hermione lähtevät etsimään ja tuhoamaan hirnyrkkejä, joissa piilee Voldemortin kuolemattomuuden ja tuhon salaisuus. Britannia/USA 2010.

 • Keskiviikko 23.4. klo 22:30-01:45

  Saanko esitellä: Joe Black

  (Meet Joe Black)

  Koskettava fantasiadraama mediamiljonääri Bill Parrishista (Anthony Hopkins), jonka kotiin ilmestyy eräänä päivänä salaperäinen mies Joe Black (Brad Pitt). Samalla kun Bill Parrish yrittää suojella tytärtään vääriltä elämänvalinnoilta, hän joutuu kohtaamaan oman ikänsä ja rajallisuutensa. Mutta kuka Joe Black oikeastaan on? Onko hänessä jotain mustaa? Ohjaaja: Martin Brest, USA 1998, 173'.

  (Meet Joe Black) Koskettava fantasiadraama elämänrajallisuutensa kohtaavasta mediamiljonääristä (Anthony Hopkins), hänen tyttärestään (Claire Forlani) ja tähän rakastuvasta salaperäisestä Joe Blackistä (Brad Pitt). USA 1998.

 • Torstai 24.4. klo 22:30-23:50

  Kaksi päivää tuhoon

  (Deux jours à tuer)

  (Deux jours à tuer) Kiinnostava draama nelikymppisestä Antoine Méliot'sta, jolla on kaikkea mikä tekee ihmisen onnelliseksi: kaunis vaimo, kaksi suloista lasta, luotettavia ystäviä, rahaa ja komea talo. Mutta eräänä päivänä Antoine päättää tuhota kaiken yhden viikonlopun aikana. Ohjaaja: Jean Becker, Ranska 2008, 95'.

  (Deux jours à tuer) Draama nelikymppisestä Antoine Méliot'sta, jolla on kaikkea: kaunis vaimo, kaksi suloista lasta, luotettavia ystäviä, rahaa ja komea talo. Mutta eräänä päivänä Antoine päättää tuhota kaiken. Ranska 2008.

 • Torstai 24.4. klo 23:20-01:15

  Kuolleiden valtakunta

  (George A. Romero's Land of the Dead)

  Kulttiohjaaja George A. Romero jatkaa kauhuleffojensa sarjaa kuvauksella maailmasta, jossa vallitsee täydellinen kaaos. Pieni eliitti jatkaa mukavaa elämäänsä eristäytyneenä muusta yhteisöstä. Sen ulkopuolella vaeltavat zombit ovat alituinen uhka, jota vastaan käydään jatkuvaa sotaa järein asein. Myös katujen kasvatti Cholo on kyllästynyt siivoamaan muiden jälkiä ja haluaa enemmän. Ohjaus: George A. Romero, USA 2005 (91 min.)

  (George A. Romero's Land of the Dead) Kulttiohjaajan kauhuleffa zombien uhkaamasta maailmasta. USA 2005.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.