TV-Opas

Virittäjät

Virittäjät taas hurjassa vauhdissa! Virittäjien neljännellä kaudella joutuu Mika Salo todella tiukalle kun vastassa on taas hurjaakin hurjempia menopelejä.


Suosittu auto-ohjelma Virittäjät jatkuu MTV Maxilla uusilla, neljännen kauden jaksoilla 11.3.

Kauden autot vaihtelevat lähes 100 vuotta vanhasta Fordista huippunopeisiin Time Attack -autoihin. Kaikkia virittäjiä kuitenkin yhdistää rakkaus autojen tuunaamiseen ja halu näyttää ex-formulakuskille, miten ajetaan.

Myös tällä kaudella kuskit ajavat Salon kierrosaikaa vastaan Alastaron moottoriradalla, molemmat kilpailijan autolla. Juontajana toimii edellisten kausien tapaan Tomi Tuominen, ja uutena grid-tyttönä nähdään hehkeä Anni. Mielenkiintoisen lisän kilpailuun antaa myös se, että ohjelman tuotantopäällikkö Taru Mickos on itse yksi kilpailijoista.

Kestääkö viritetty tekniikka ja mikä tärkeintä, riittääkö aika Mikan lyömiseen? Kauden lopussa selviää kuka on vuoden Virittäjä!

Virittäjistä tulossa myös mobiilipeli

Uudella tuotantokaudella myös katsojat voivat kokeilla jakson autoja virtuaalisesti ja haastaa kaverit kisaan Virittäjät-mobiilipelissä.

Jokaisen jakson jälkeen pelissä kilpaillaan kyseisessä jaksossa nähdyn auton virtuaaliversiolla Mika Salon kierrosaikaa vastaan.

Lisätietoja pelistä löydät täältä

Peli on ladattavissa iOS, Android ja Windows Phone 8 -mobiililaitteille.

Tutustu muihin MTV Totalin ohjelmiin


Facebook

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.