TV-Opas

X Factor UK

X Factor UK

Huikean suosittu X Factor UK nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa! 

Britanniassa supersuosittu X Factor UK alkaa kotimaassaan elokuun 30. päivänä. Suomeen ohjelma saadaan vain kahden viikon viiveellä. Laulukilpailu starttaa Subilla lauantaina 13.9. kello 17.30. Kisaa seurataan lauantaisin ja sunnuntaisin alkuilloissa. 

Elokuun lopussa Britanniassa käynnistyvä laulukilpailuohjelma X Factor UK aloittaa kotimaassaan jo 11. tuotantokautensa. Erikoisen tästä kaudesta tekee se, että ohjelma on myyty nyt ensi kertaa myös ulkomaille. Subilla kilpailu alkaa lauantaina 13.9. kello 17.30, kaksi viikkoa brittien ensiesityksen jälkeen. Ohjelmaa seurataan lauantaisin ja sunnuntaisin alkuillasta. 

X Factor UK näki päivänvalon ensimmäisen kerran vuonna 2003, eikä sen suosio ole juurikaan hyytynyt vuosien saatossa. Viime vuonna sarjaa seurasi  lähes 10 miljoonaa katsojaa viikoittain. Kaikki X Factor UK:n voittajat ovat saavuttaneet hittilistojen ykkössijan briteissä ja sarjasta ponnahtaneet artistit ovat myyneet yli 150 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Tunnetuimpia X Factor UK:sta nousseita musiikkimaailman nimiä ovat One Direction -yhtye, Leona Lewis sekä Olly Murs.

Tuomaristossa tuttuja nimiä suomalaisillekin

X Factor UK on musiikkituottaja ja mediapersoona Simon Cowellin luomus. Hän oli kehittelemänsä sarjan tuomari ensimmäiset seitsemän kautta, kunnes hän lähti Yhdysvaltoihin aloittamaan sarjan jenkkiversion ja tuomaroimaan sitä. Nyt suorasanaisena tuomarina tunnettu Cowell on palannut brittiversion puikkoihin.

– Olen todella innoissani tästä paluusta ja olen valmis löytämään uuden maailmanlaajuisen supertähden, Cowell sanoo.

Cowellin rinnalla kilpailijoita tuomaroivat ja mentoroivat Spice Girls -yhtyeestä tutuksi tullut Mel B, Popstars-ohjelmasta uransa aloittanut Cheryl Cole sekä muun muassa Westlifea ja Boyzonea manageroinut Louis Walsh.

X Factor UK alkaa Subilla ja suoratoistona MTV Katsomossa lauantaina 13.9. kello 17.30. Ohjelman on tuottanut Fremantle Media International.

  

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.