kansi_main

MTV LYHYESTI

kansi_lyhyesti

Konserni

Monipuolinen mediatalo

MTV on suomalainen mediayhtiö, jonka juuret ulottuvat tv-toiminnan alkuvuosikymmeniin 1950-luvun Suomessa. Pienestä toimijasta on kasvanut mediayhtiö joka uutisoi, viihdyttää ja luo elämyksiä 24 tuntia vuorokaudessa.  MTV3, Sub ja AVA ovat koko kansan tuntemia maksuttomia tv-kanavia. MTV Katsomo tarjoaa MTV:n kanavien ohjelmat katsottaviksi verkossa. Maksullisia tv-sisältöjä voi seurata MTV Total -paketin kautta sekä verkossa elokuviin ja sarjoihin keskittyvästä C More -palvelusta.

MTV-konserniin kuuluu Mediahub Helsinki Oy, joka tuottaa MTV:n uutistarjonnan.

MTV:n omistaa ruotsalainen mediayhtiö Bonnier AB.

Avainluvut 2015

Liikevaihto 230 M€ | Tulos -3,2 M€  | Henkilöstö 31.12.2015 303 


MTV:n mediaperhe

Visio, arvot ja strategia

MTV:n visio

Viihdytämme jokaista suomalaista, ajasta ja paikasta riippumatta. 

MTV:n arvot   

​Arvostamme lahjakkuutta ja luovuutta.

Menestyksemme avaimet ovat ketteryys ja keskittyminen olennaiseen.

Yhteistyössä on voimaa ja yhdessä tekeminen on palkitsevampaa.

Mittaamme edistystämme tarkasti, juhlimme voittoja ja opimme epäonnistumisista

Vapaa ja moniarvoinen journalismi on uutis- ja ajankohtaistoimintamme perusta.

MTV:n strategia

Hallitus ja johtoryhmä

MTV:n hallitus

Hallituksen puheenjohtaja 

Casten Almqvist, toimitusjohtaja, Bonnier Broadcasting and Entertainment, Bonnier AB

Jäsenet

Blanca Juti, markkinointijohtaja, Rovio
Jan Lund, liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja, Bonnier AB
Taneli Tikka, teollisen internetliiketoiminnan johtaja, Tieto

MTV:n johtoryhmä

Mediahub Helsinki Oy:n johto

Merja Ylä-Anttila, toimitusjohtaja, MTV:n uutisten vastaava päätoimittaja

TYÖPAIKAT

kansi_tyopaikat

Avoimet työpaikat

Jos meillä ei juuri nyt ole tarjolla osaamistasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen.

Pöllölaakson väki

HISTORIA

kansi_historia

MTV:n historia

Pienestä tv-yhtiöstä monipuoliseksi mediataloksi

Lähes 60-vuotisen historiansa aikana MTV on muovautunut pienestä televisioyhtiöstä kaikkien suomalaisten tuntemaksi median monitaituriksi.

MTV oli aikanaan yksi ensimmäisiä eurooppalaisia kaupallisia tv-yhtiöitä. Vain Britannian ITV ja Keski-Euroopan RTL on perustettu sitä aiemmin.

Yhtiö on kasvanut osaksi jokaisen suomalaisen arkea. MTV tavoitti heidät ensin Ylen kanavilla näytetyillä ohjelmilla ja nykyisin laajalla mediarintamalla omien televisiokanaviensa ja nettisisältöjensä kautta.

MTV erottautuu luomalla elämyksiä

MTV vuokrasi Ylen jakeluverkkoa reilun kolmen vuosikymmenen ajan. Se kuitenkin erottautui vuokranantajastaan ohjelmistollaan ja omintakeisella tyylillään, joka on aina viihdyttänyt, koskettanut ja puhuttanut suomalaisia.

Vuonna 1993 MTV sai ensimmäisen oman televisiokanavansa, MTV3:n. Koko kansan MTV3, Maikkari, on historiansa varrella jatkuvasti tarjonnut suomalaisille elämyksiä ja ajankohtaisia ilmiöitä.

Yhdeltä kanavalta median moniottelijaksi - MTV:n mediaperhe tavoittaa suomalaiset kaikkialla

1990-luvun puolivälin paikkeilla MTV:n mediaperhe laajeni myös radioon, kun Radio Nova aloitti radiolähetyksensä vuonna 1997. MTV luopui radiosta vuonna 2015.

Myös 2000-luvulla MTV:n mediaperhe jatkoi kasvuaan. 2000-luvun alussa aloittanut TVTV!-kaapelikanava muuttui vuonna 2002 Subtv:ksi, joka nykyisin tunnetaan nimellä Sub. Lifestyle-ohjelmia, dokumenttisarjoja ja elokuvia tarjoava AVA puolestaan aloitti toimintansa 2000-luvun loppupuolella ensin osana maksullista kanavapakettia. Vuodesta 2011 lähtien AVA on ollut veloituksetta kaikkien suomalaisten tavoitettavissa. Myös MTV Katsomo perustettiin jo vuonna 2002, jolloin se tunnettiin netti-tv:n nimellä.

MTV käynnisti maksullisten sisältöjen tarjoamisen pienimuotoisesti jo 1990-luvulla, ja MTV:n maksulliset tv-palvelut aloitettiin 2000-luvun puolivälissä. Vasta MTV:n maksu-tv-palvelut saivat Suomen maksulliset tv-markkinat lentoon. Nykyään MTV:n maksu-tv-tarjonta kattaa yli 20 kanavaa, jotka tarjoavat mediankäyttäjille kattavan valikoiman huippu-urheilua ja menestyselokuvia.

MTV:n virstanpylväitä

Oy Mainos-TV-Reklam Ab perustettiin 29.4.1957.

Vuonna 1962 lehdistö vaati tv-mainonnan lopettamista, syynä sen liiallinen tehokkuus.
MTV:hen perustettiin vuonna 1965 teatteritoimitus sekä perhetoimitus.
Uusi toimitalo valmistui Ilmalaan 1967.
MTV oli mukana perustamassa kaupallisten tv-yhtiöiden yhteistyöjärjestöä egtaa.
Ensimmäinen värilähetys nähtiin 1976.
Ensimmäiset Kymmenen Uutiset 1.9.1981.
Yhtiö muutti nimensä MTV Oy:ksi 1982.
Pohjoismaisen ensimmäinen aamu-tv-ohjelma Huomenta Suomi aloitti lähetykset 1.12.1989.
MTV3-kanava aloitti toimintansa 1.1.1993.
26.9.1996 Oy Suomen Uutisradio Ab sai radiotoimiluvan.
Bonnier MTV:n omistajaksi vuonna 2007.
MTV uudisti brändinsä ja ilmeensä 3.11.2013.
MTV luopui radioliiketoiminnasta vuonna 2015.
MTV Uutiset siirtyi Medihub Helsinki Oy:lle 2015.

MTV – yksi kattobrändi

Oy Mainos-TV-Reklam Ab on vuosien saatossa kasvanut MTV MEDIAksi ja siitä nykyiseksi MTV:ksi, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita sisältöjä.

2010-luvulla yhtiö on halunnut voimistaa suhdettaan suomalaisiin ja tuoda mediaperheen eri jäsenet selkeämmin sekä mediankäyttäjien että mainostajien ulottuville. MTV liittää yhteen tutut kanavabrändit kuten MTV3:n, Subin ja AVAn sekä uuden genrebrändin MTV Uutiset, joka tuottaa sisältöjä muun muassa MTV3:lle ja mtv.fi-portaaliin. MTV Sportin alle on puolestaan koottu koko MTV:n urheilutarjonta.

Perheyhteys näkyy myös mediaperheen jäsenten nimissä – maksullisista tv-palveluista tuttu MTV3 Total on nyt MTV Total, nettitelevisio Katsomo on uudistunut MTV Katsomoksi ja suosittu mtv3.fi-portaali on muuttunut mtv.fiksi. Muutos ei kuitenkaan koske ainoastaan nimiä, vaan kuvastaa koko MTV:n tasoista toimintaa ja yhtenäisen mediaperheen tarjoamia mahdollisuuksia. Uusi MTV pystyy tarjoamaan suomalaisille parhaat sisällöt ja elämykset – ajasta ja paikasta riippumatta, kullekin sopivalla tavalla.

Ohjelmien historia

Elämyksiä joka kotiin jo vuosikymmenten ajan

Jo lähes 60 vuoden ajan MTV on ollut kiinteä osa suomalaisten elämää.

Aluksi MTV vuokrasi lähetysaikaa Yleltä, mutta erottautui viihdyttävällä ja omanlaisella ohjelmistollaan vuokranantajastaan jo alusta lähtien.

Laadukkaat, koskettavat, ilahduttavat ja puhuttavat sisällöt ovat kautta aikain olleet MTV:n toiminnan keskiössä. MTV onkin toiminut areenana suurille suomalaisen viihteen ikoneille kuten Spedelle ja Vesa-Matti Loirille. Myös ulkomaiset tähdet ovat tulleet monille tutuksi juuri MTV:n kautta.

Uutisia ja uusia aluevaltauksia

MTV:n omien uutisten alkaminen 1980-luvulla oli merkkipaalu Suomen televisiohistoriassa. Kaikille tuttu Kymmenen Uutiset on lunastanut paikkansa arvostettuna ajankohtaisten asioiden tulkkina. Nykyään MTV Uutiset tuottaa sisältöjä sekä mtv.fi-portaaliin, Radio Novalle että MTV3-kanavalle.

1990-luvulla Kauniit ja rohkeat sai suomalaiset pauloihinsa. Sarja on ollut huikea menestys jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Vuosituhannen vaihteen yksi mullistavimmista ilmiöistä oli puolestaan uusi tositelevisio-genre ja sen rantautuminen Suomeen. Big Brother Suomi, jota pystyy myös seuraamaan maksullisen 24/7-palvelun kautta mihin kellonaikaan hyvänsä, on noussut kotimaisen tositelevision kestosuosikiksi.

Huippu-urheilua ja yhteiskunnallista keskustelua

MTV haluaa myös herätellä yhteiskunnallista ja poliittista keskustelua. Yhtiö toi merkittävän keskustelufoorumin, SuomiAreenan, 2000-luvulla kaikkien suomalaisten ulottuville.

MTV Sportin kautta mediankäyttäjillä on pääsy kaikkiin MTV:n huippu-urheilusisältöihin. Sekä MM-jääkiekkoa että F1:stä on mahdollista seurata myös MTV Katsomon maksullisten palvelujen kautta.

Netti-tv MTV Katsomo sisältää sekä maksuttomia että maksullisia sisältöjä, joiden suosio on 2010-luvulla kasvanut entisestään.

Ohjelmien vuosikymmenet

Mainosten historia

Tv-mainonnan historia

Suomalainen tv-mainonta syntyi yhdessä MTV Oy:n kanssa. MTV:n osakkeenomistajalistaan merkittiin sen syntyhetkellä myös Suomen Ilmoittajat ry eli nykyinen Mainostajien liitto sekä Suomen mainostoimistojen Liitto.

Syksyllä 1957 Suomen 7 500 tv-vastaanottimesta saatiin nähdä ensimmäiset tv-mainokset, joissa vauhditettiin mm. Tempo-saippuan, Amar-sukkien, Siff-juomien ja Pauligin teen myyntiä. Aluksi kaikki esitetyt mainokset olivat suoria lähetyksiä. Ensimmäisenä toimintavuotenaan MTV:llä oli noin 40 mainostajaa ja reilut 200 mainoslähetystä. Nykyisin MTV Oy:llä on vuosittain tuhansia mainostajia joiden mainoksia esitetään satoja tuhansia kertoja eri alustoilla televisiossa, verkossa ja mobiilissa.

MTV Oy tekee menestystarinoita

MTV:llä on aina rakennettu brändiä, tehostettu myyntiä, lanseerattu uutuustuotteita ja rekrytoitu uusia ihmisiä. Mainonta on muuttunut viime vuosina radikaalisti. Mainoskatkolla oleva mainosspotti on vain yksi tapa mainostaa sähköisessä mediassa. Sähköisestä mediasta tuttu tarttuu käteen helposti kaupan hyllyltä. MTV on kaupallisen sähköisen median uranuurtajana tehnyt Suomeen myös monta kaupallista menestystarinaa. Sähköisiä medioita pystytään hyödyntämään tänä päivänä kustannustehokkaasti ja monipuolisesti mainostajan kasvavat tarpeet tyydyttävillä tavoilla.

Mainosten vuosikymmenet

YRITYSVASTUU

kansi_yritysvastuu

Yritysvastuu

MTV on sisältöjensä kautta vahvasti läsnä suomalaisten arjessa. Luomme ilmiöitä ja puheenaiheita, jotka tavoittavat yli neljä miljoonaa suomalaista viikoittain. Markkinajohtajuus edellyttää vastuunottoa ihmisistä, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Ihminen

Kaikilla suomalalaisilla on oikeus luotettavaan ja moniarvoiseen journalistiseen sisältöön. Tarjoamme uutis- ja ajankohtaisohjelmia kaikissa välineissä, jotta yleisöllä on aina uutishuone mukanaan. 

MTV kantaa vastuunsa myös työnantajana ja työllistäjänä. MTV työllistää suoraan noin 300 sähköisen median ammattilaista sekä välillisesti tuhansia osaajia eri puolilla Suomea. Olemme merkittävä kotimaisen ohjelmateollisuuden tilaaja, ja tarjoamme tässä roolissa työtä hyvin laajalle kirjolle eri alan osaajia. Yksittäisessä ohjelmatuotannossa voidaan tarvita osaajia aina näyttelijöistä juristeihin ja ohjaajista räjähdeammattilaisiin. Olipa kyse sitten MTV:n työntekijästä tai kumppaniyrityksen ammattilaisesta, kunnioitamme osaamista ja rohkaisemme luovuuteen.

Kaupallisena toimijana arvostamme suuresti myös suhdettamme asiakkaisiin. Asiakkaillemme tarjoamme innovatiivisia ja inspiroivia tapoja kohdata suomalaisia kuluttajia samalla, kun huolehdimme siitä, että kanavillamme ja palveluissamme esiintyvä mainonta on vastuullista ja läpinäkyvää.

Yhteiskunta

MTV on vahva yhteiskunnallinen toimija. Nostamme esille yhteiskunnallisesti merkittäviä aiheita sisältöjemme kautta ja luomme päivän puheenaiheet televisiossa ja  verkossa.

Erityisesti vuosittain järjestettävä yhteiskunnallisen keskustelun tapahtuma SuomiAreena toteuttaa MTV:n roolia yhteiskunnallisena vastuunkantajana. Tapahtuma kerää yhteen suomalaisen yhteiskunnan vaikuttajat keskustelemaan nyky-yhteiskunnan tilasta ja tekemään merkittäviä keskustelunavauksia tulevaisuutta ajatellen. MTV:n tehtävänä on mahdollistaa moniääninen keskustelu sekä osallistua siihen omalla toimialallaan merkittävänä mediayhtiönä.

MTV osallistuu hyväntekeväisyyteen järjestämällä varainkeruukampanjoita, konsertteja sekä muita tapahtumia, ja annamme kampanjoille näkyvyyttä medioissamme. Hyväntekeväisyyshankkeemme panostavat erityisesti lasten ja nuorten hyvinvointiin. Keskeisin projektimme on marraskuussa 2012 alkanut Nuorten hyväksi, joka pyrkii nuorten elämään konkreettisesti ja myönteisesti vaikuttaviin tekoihin rahalahjoitusten, ajan antamisen, tekojen ja hyvien uutisten kautta. Yhteistyössä Tukikummit-säätiön kanssa toteutettava hanke on kolmivuotinen. Tarjoamme hyväntekeväisyysjärjestöille myös mahdollisuuksia ohjelmayhteistyöhön suosituimpien ohjelmiemme yhteydessä. Järjestämme myös vuosittaisia varainkeruukonsertteja Lastenkliniikan kummien ja Plan Suomen kanssa

Näiden lisäksi pyrimme olemaan aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja. Kannustamme yrittäjyyteen esimerkiksi osallistumalla Nordic Business Forumiin. Edunvalvonnassa kunnioitamme läpinäkyvyyttä ja avoimuutta ja toimimme usein yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa.

Ympäristö

Ympäristönsuojeluun ja ekologisiin työtapoihin kiinnitetään Pöllölaaksossa erityistä huomiota. Viime aikojen suurimpia hankkeita on ollut Ilmalan kiinteistön jäähdytyksen liittäminen kaukokylmän piiriin. Muutoksen valmistuttua yrityksen hiilijalanjälki on vuodessa noin 1500 tonnia pienempi kuin aiemmin.

Myös kiinteistöjen ilmanvaihtoa ja lämmitystä optimoidaan. Lämpötiloja ja ilmanvaihtoa säädellään kiinteistön käytön ja siinä tapahtuvien vaihtelujen mukaan. Kun toiminta lakkaa tai vähenee eri puolilla kiinteistöä, ilmankiertoa ja lämpötiloja pudotetaan mahdollisuuksien mukaan.

Aiempaa ekologisempaan lopputulokseen on pyritty myös studioiden valaistusta uudistettaessa. Uutisstudioon, uutispöytään ja urheilun pienen studioon on vaihdettu energiatehokas LED-valaistus. Jatkossa on tarkoitus uusia myös urheilun ison studion valaistus niin ikään LED-valoiksi.

Myös työsuhdeautojen hiilidioksidipäästöjä on rajoitettu sekä kierrätys on organisoitu mahdollisimman kattavasti.

MEDIALLE

kansi_medialle

Tiedotteet

Usein kysyttyä

Kysymys: Milloin MTV Oy on perustettu?

Vastaus: MTV Oy perustettiin 29.4.1957. Televisio oli tullut Suomeen ihmisten ihmeteltäväksi vain muutama vuosi ennen kaupallisen tv-yhtiön Oy Mainos-TV-Reklam Ab:n syntyä. Suomi oli tässä asiassa ripeä, Euroopassa oli tuolloin vasta kaksi muuta kaupallista tv-yhtiötä: Britannian ITV ja Keski-Euroopan RTL.

Kysymys: Milloin MTV sain ensimmäisen oman tv-kanavan?

Vastaus: Ensimmäinen oma kanava MTV3 aloitti 1.1.1993.

Kysymys: Ohjelmia esitetty aina, mistä ohjelmat nähtiin ennen oman kanavan MTV3:n syntymistä?

Vastaus: Alkuvuosinaan MTV tarjosi ohjelmaa kymmenkunta tuntia viikossa. Ohjelmat tulivat katsojille YLEn kanavilta sen omien ohjelmien lomassa. Brändi alkoi elää ja kasvaa osaksi katsojien elämää. Se erottautui YLEn ohjelmista omanlaisellaan ohjelmistolla ja monet varhaisten ohjelmien esiintyjistä tulivat jokaisen suomalaisen hyviksi tuttaviksi ja osaksi arkea.

Kysymys: Kuka on MTV Oy:n toimitusjohtaja?

Vastaus: MTV:n toimitusjohtaja on Jarkko Nordlund.

Kysymys: Paljonko MTV:llä on henkilökuntaa?

Vastaus: MTV Oy:n palveluksessa oli vuoden 2015 lopussa 303 ihmistä. Välillisesti yhtiö on kuitenkin suurempi työllistäjä, esimerkiksi ohjelmia sen kanaville tekevien tuotantoyhtiöiden kautta.

Kysymys: Kuka omistaa MTV Oy:n?

Vastaus: MTV Oy:n omistaa sataprosenttisesti ruotsalainen perheyhtiö ja mediakonserni Bonnier AB, jolla on toimintaa 16 maassa.

Kysymys: Mikä on MTV:n liikevaihto ja liikevoitto?

Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 230 M€ ja liikevoittomme vuonna 2015 oli -3,2 M€.

Kysymys: Milloin alkoivat MTV:n omat uutislähetykset?

Ensimmäiset Kymmenen Uutiset nähtiin vuonna 1981 ja ensimmäiset Seitsemän Uutiset Vuonna 1990. Pohjoismaiden ensimmäinen aamutelevisio-ohjelma Huomenta Suomi alkoi 1989.

Kysymys: Milloin MTV on tullut nettiin?

MTV3.fi aloitti vuonna 1995.

Kysymys: Missä ovat Subin juuret?

Kaapelissa TVTV!:nä vuonna 2000 aloittanut tv-kanava muuttui vuonna 2002 kaapeliverkon lisäksi digitaalisena nähtäväksi Subtv:ksi. Tänä päivänä Sub on yksi MTV:n valtakunnallisista maksuttomista kanavista.

Kysymys: Miten AVA syntyi?

Vastaus: AVA-kanava kuului aluksi maksu-tv -pakettiin, jota MTV alkoi myydä suomalaisille vuonna 2006. Vuonna 2011 AVAsta tuli valtakunnallinen vapaasti katsottava kanava.

Kysymys: Milloin MTV lähti mukaan maksu-tv -liiketoimintaan?

Vastaus: MTV:n ensimmäinen maksu-tv -paketti tuli myyntiin 2006.


Viestinnän yhteystiedot

MTV:n yritysviestintä

Leena Mentula, viestintäpäällikkö, leena.mentula@mtv.fi, 010 300 5267

MTV:n ohjelmaviestintä

Johanna Pasonen, johanna.pasonen@valve.fi, 050 438 0791

Sanna Syrjäläinen, sanna.syrjalainen@valve.fi, 050 370 1109

MAINOSTAJALLE

kansi_mainostajalle

OTA YHTEYTTÄ

kansi_yhteystiedot

Yhteystiedot

MTV

MTV oy

Käyntiosoite

Ilmalankatu 2, Helsinki

Puhelinvaihde

010 300 300

Postiosoite

00033 MTV

Sähköposti

etunimi.sukunimi@mtv.fi

Soittaminen 010-alkuiseen numeroon maksaa kiinteästä verkosta 8,35 senttiä/puhelu + 16,69 senttiä/min, matkapuhelimesta 8,35 senttiä/puhelu + 16,69 senttiä/min ja ulkomailta tavallisen ulkomaanpuhelun hinnan. Hinnoissa on mukana 24%:n alv.

Yhtiöiden laskutusosoitteet

Kaupalliseen toimintaan liittyvät laskut, kuten media-ajan ostaminen tv:ssä ja verkossa:

MTV Oy

5311 ja FI-alkuinen koodi

PL 604

00021 LASKUTUS

Verkkolaskut

InExchange

003726181911

Y-tunnus 2618191-1

ALV-tunnus FI26181911

 

MTV Oy:n kanavien sisältöihin liittyvät laskut:

MTV Sisällöt Oy

5301 ja FI-alkuinen koodi

PL 604

00021 LASKUTUS

Verkkolaskut

BAWCFI22

003710939441

Y-tunnus 1093944-1

ALV-tunnus FI10939441


Uutistoimintan liittyvät laskut:

Mediahub Helsinki Oy

5312 ja FI-alkuinen koodi

PL 604

00021 LASKUTUS

Verkkolaskut            

InExchange

003726181823

Y-tunnus 2618182-3

ALV-tunnus FI26181823 

MTV Oy:n yhteystiedot


Johto

Jarkko Nordlund, toimitusjohtaja

Outi-Päivi Sandström, toimitusjohtajan assistentti 


Kuluttajaliiketoiminta

Lars Schulman, johtaja 30.6.2016 asti

Johannes Leppänen, johtaja 1.8.2016 alkaen

Asiakaskokemus

Anu Perrotta, Vice President, Brand and Customer Experience

Analytiikka

Ilkka Porna, Head of Web Analytics

Evgenia Molchina, web-analyytikko

Sosiaalinen media

Olli Lehtonen, Lead Social Strategist

Suvi-Päivikki Jänkälä, tuottaja

Janne Koski, apulaistuottaja

Heidi Suomi, Community Manager

Visuaalinen brändi

Virpi Kunttu, AD

CRM

Heli Ojala, asiakkuusmarkkinointipäällikkö

Teemu Koskinen, CRM-suunnittelilja

Asiakaspalvelu

Sini Suutari, asiakaspalvelupäällikkö

Bonnier Publications

Virve Jalanne, asiakaspalvelujohtaja

Asiakaspalvelu, myynti

Maksu-tv

Emmi Vainionpää, kehitysjohtaja

MTV Total

Anne Matiskainen, tuotepäällikkö

Myynti

Jari Jauhiainen, myyntipäällikkö

Joakim Eklund, myyntipäällikkö

Jakelutiemarkkinointi

Mari Ovaskainen, markkinointiviestinnän koordinaattori

Katsomo

MTV Katsomo

Jussi Lipponen, tuotepäällikkö

Tuotanto

Mikko Suhonen, tuotantopäällikkö

MTV.fi

Jesse Jussila, johtaja

Kehitys

Annika Brander, kehityspäällikkö

Joni Kinnunen, tuotepäällikkö

 

BtoB-myynti

Erkka Rantanen, myyntijohtaja

Yvonne Wagello, yhteyspäällikkö, mediatoimistoyhteydet ja -viestintä

Assistenttipalvelut, Heidi Piilikangas, Eeva Arpikari (vanhempainvapaalla), Outi Katainen (vanhempainvapaalla), Virpi Brand (alueet)

Key Account -asiakkaat

Jaana Murole, avainasiakkuusryhmän päällikkö

Marjo Martin, avainasiakkuuspäällikkö

Kata Parovuori, avainasiakkuuspäällikkö

Timo Reunanen, avainasiakkuuspäällikkö

Suora-asiakkaat ja valistuneet madiatoimistoasiakkaat

Päivi Eränkö, asiakkuusryhmän päällikkö

Lauri Hautala, asiakkuuspäällikkö

Paula Malme, asiakkuuspäällikkö

Elina Pietikäinen, asiakkuuspäällikkö

Sanna Stude, asiakkuuspäällikkö

Suora-asiakkaat ja valistuneet mediatoimistoasiakkaat

Sampo Haikonen, asiakkuusryhmän päällikkö

asiakasvastaavat:

Emilia Hautala, asiakkuuspäällikkö

Sanna Kaukolahti, asiakkuuspäällikkö

Satu Mäkelä, asiakkuuspäällikkö

Mikko Väisänen, asiakkuuspäällikkö

Länsi-Suomen alue

Juha Ahokas, asiakkuusryhmän päällikkö, Turku

Irene Eweiss, asiakkuuspäällikkö, Pirkanmaa, Tampere

Jari Halme, asiakkuuspäällikkö, Satakunta, Pori

Marko Heikkilä, asiakkuuspäällikkö, Keski-Suomi, Jyväskylä

Mika Koivumäki, asiakkuuspäällikkö, Pohjanmaa, Vaasa

Jyri Mäntylä, asiakkuuspäällikkö, Varsinais-Suomi, Turku

Leena Ranki, asiakkuuspäällikkö, Varsinais-Suomi, Turku

Pohjois-Suomen alue

Päivi Sipola, asiakkuusryhmän päällikkö, Oulu

Virpi Brand, myyntiassistentti, Oulu

Sakari Palsola, asiakkuuspäällikkö, Oulu

Petri Pitkänen, asiakkuuspäällikkö, Kemi-Tornio, Kemi

Sami Saarelainen, asiakkuuspäällikkö, Pohjois-Savo, Kuopio

Antti Ylimäki, asiakkuuspäällikkö, Keski-Pohjanmaa, Kokkola

Janne Ylitervo, asiakkuuspäällikkö, Lappi, Rovaniemi

Itä-Suomi

Jyrki Tamminen, asiakkuusryhmän päällikkö, Helsinki

Sari Asikainen, asiakkuuspäällikkö, Pohjois-Karjala, Joensuu

Olli Merenheimo, asiakkuuspäällikkö, Päijät-Häme, Lahti

Else Sareslahti, asiakkuuspäällikkö, Etelä-Karjala, Lappeenranta

Teppo Wetterstrand, asiakkuuspäällikkö, Etelä-Savo, Mikkeli

New Business ja Uusimaa

Jyrki Tamminen, asiakkuusryhmän päällikkö, Helsinki

Jani Kervinen, asiakkuuspäällikkö, Uusimaa, Helsinki

Teemu Partanen, asiakkuuspäällikkö, Uusimaa, Helsinki

Antti Vaasjoki, asiakkuuspäällikkö, Uusimaa, Helsinki

Olli Väisänen, asiakkuuspäällikkö, Uusimaa, Helsinki

 

BtoB-liiketoiminta

Jere Teutari, johtaja

Business Intelligence

Saku Sahramies, suunnittelujohtaja

Leena Kuisma, Insight Manager (vanhempainvapaalla)

Mainosliiketoiminta

Jouni Weckman, Business Manager

Kirta Palmroth, Insight Manager

Lotta Ojanperä, projektikoordinaattori

Next

Jouni Mannerhovi, Planning Director

Niina Aaltio, tuotepäällikkö

Ulla Grönfors, vastaava tuottaja

Merja Hartoneva, tuotepäällikkö

Seija Häkkinen, tuotepäällikkö

MIa Kantakoski, tuotepäällikkö

Juha Lecklin, vastaava tuottaja, internet

Marko Multisilta, tuotepäällikkö

Ina Nygård, projektikoordinaattori (vanhempainvapaalla)

Freja Rekola, tuotepäällikkö (vanhempainvapaalla)

Susanne Ropponen

Juho Ukkonen, Juho Ukkonen

Jonna Taskila, projektikoordinaattori

Digikehitys

Pasi Raassina, Head of Solutions

Tapio Haaja, Product Manager, Online Video

Pia Hilden, Product Manager, Online Video

Anu Höglund, Trading Manager

Simo Könönen, Senior System Analyst

Aleksi Leinonen, vastaava tuottaja

Atte Merikallio, Youtube Channel Editor

Maarit Ruuth, tuotepäällikkö

Mediasuunnittelu

Pauli Jäämies, johtaja

Tiina Rytkönen, Planner (vanhempainvapaalla)

Tuija Pesola, suunittelupäällikkö

Hilla Martikainen, kampanjasuunnittelija

Sini-Tuulia Suokas, kampanjasuunnittelija

Marika Erwe, kampanjasuunnittelija

Paula Henell, myyntikoordinaattori

Anu Puuronen, kampanjasuunnittelija

Toni Palmroos, kampanjasuunnittelija

Taru Heikkinen, digisuunnittelija

Vilma Kaartinen, tuotepäällikkö

Riina Karjalainen, digisuunnittelija

Riina Ronimus, digisuunnittelija

Heidi Manninen, suunnittelupäällikkö

Päivi Mäntylä, suunnittelupäällikkö

Sami Kumpula, tv-suunnittelija

Tuija Latva, tv-suunnittelija

Antti Männynväli, suunnitteupäällikkö

Joel Koskunen, tv-suunnittelija

Taina Melander, trailersuunnittelija

Päivi Mutanen, tv-suunnittelija

Anne Pietiläinen, tv-suunnittelija

Jenna Roth, trailersuunnittelija

Markkinointi

Ulla Koret, Head  of Marketing

Petra Ahvenharju, markkinointipäällikkö

Seija Hakala, markkinointisuunnittelija

Katariina Kantola, markkinointisuunnittelija

Nicole Kamara, markkinointisuunnittelija

Kati Lähdeoja, markkinointisuunnittelija

Jenna Vaartimo, markkinointisuunnittelija

Tutkimus

Taina Mecklin, tutkimusjohtaja

Pami Bergman, tutkimusasiantuntija

Tarja Holmgren, suunnittelupäällikkö

Kristian Fagersrtöm, tutkimusasiantuntija

Mona Karhemaa, tutkimusasiantuntija

 

Sisällöt

Marko Karvo, sisältöjohtaja

Minna Raunemo, vastaava koordinaattori, Sisällöt

Kanavat ja suunnittelu

Jaana Pasonen, kanavapäällikkö, MTV3, AVA

Eevamaria Vassinen, kehityspäällikkö, Sub

Ninja Huhtamäki, kanavapäällikkö, Katsomo

Jukka Yrjänen, ohjelmasuunnittelija

Sanna Tilli, sisältökoordinaattori

Kotimaiset sisällöt

Markus Autero, urheilupäällikkö

Sarita Koskelin, draamapäällikkö

Hanna Kortti, vastaava tuottaja

Lauri Ogawa, vastaava tuottaja

Tomi Suomela, vastaava tuottaja

Jani Tiihonen, vastaava tuottaja

Sari Valtanen, vastaava tuottaja

Eerika Vermilä, sisältö- ja kuluttajatuotteiden päällikkö

Onerva Österberg, vastaava tuottaja

Ulkomaiset sisällöt

Hanna Kallankari, ohjelmapäällikkö

Karoliina Kivijärvi, vastaava tuottaja

Olli Nikunen, ohjelmasuunnittelija, vastaava tuottaja

Jukka Raatikainen, johtaja, urheiluoikeudet

Mira Ruotsalainen, sopimuskoordinaattori

 

Operaatiot

Risto Koivula, teknologiajohtaja

Pirjo Martikainen, johdon assistentti

Ratkaisut ja projektit

Kimmo Sinkko, apulaisjohtaja

Petri Haverinen, projektipäällikkö

Merja Multas, Business IT Manager

Tomas Perovuo, Business IT Manager

Tommi Tynys, Business IT Manager

Verkko-, mobiili- ja OTT-palvelut

Jyri Kyllönen, apulaisjohtaja

Vesa Kankkunen, palvelupäällikkö

Lauri Lampi,  palvelupäällikkö

Tiina Lehtonen, Service Designer/UX

Taina Limingoja, tuotanto-AD

Anu Linden, palvelupäällikkö

Jukka Lindström, Senior IT Specialist

Irina Lisovskaja, WEB Developer

Risto Kyyrö, projektipäällikkö

Katarina Pinola, IT Specialist

Jorma Suutarinen, Serivce Design Lead

Lähetystoiminta ja fasiliteettipalvelut

Antero Hoffman, tekninen johtaja

Harri Ahokas, sähköteknikko

Markku Anttonen, sähköteknikko

Mika Koskinen, logistiikkapäällikkö, Medianhallinta

Heli Kunnas, kiinteistöpäällikkö

Merja Lampo, palvelupäällikkö, Materiaalitoiminnot

Maria Stenbäck, palvelupäällikkö, Käännöstoiminta

Ilkka Tommila, tekninen tuottaja, tv-teknologia

Jukka Vehkaoja, kehityspäällikkö, uutisjärjestelmät

ICT -palvelut

Kimmo Sinkko, apulaisjohtaja

Teemu Alhojärvi, tietoliikennepäällikkö

Sini Hevonoja, palvelupäällikkö

Timo Järnfors, palvelupäällikkö

Kimmo Järvinen, palvelupäällikkö

Jonne Köpman, kehityspäällikkö

Miro Metelinen, palveluasiantuntija

Anna Rusanen,  palvelupäällikkö

Jouni Rusanen, palvelupäällikkö

 

Hallinto ja strategia

Jani Koskinen, hallinto- ja strategiajohtaja, 4.9.2016 asti

Anna-Reetta Kangasmaa, kehitysjohtaja 

Marika Parvinen, kehityspäällikkö

Katri Laitinen, kehityspäällikkö

Talous

Niclas Sundman, Group Controller

Merja Kannisto, Controller

Virpi Korpio, Business Controller

Arja Pennala, talouspäällikkö

Max Portnoj, Business Controller

Lakiasiat

Teemu Kalliala, johtaja

Leia Kaukonen, Legal Counsel

Tiina Köykkä, hallintokoordinaattori

HR ja viestintä

Leena Mentula, viestintäpäällikkö, Työyhteisöviestintä

Riikka Räisänen, HR-partner

Marja Haimila, työsuhdepäällikkö

Yhteiskuntasuhteet

Petra Wikström, yhteiskuntasuhdejohtaja

 

MTV Uutiset, Mediahub Helsinki Oy

Päivystävä uutispäällikkö: 010 300 5400 (ma-pe), 010 300 5401 (la-su)

Uutistoimituksen sähköposti uutiset@mtv.fi

Merja Ylä-Anttila, vastaava päätoimittaja, toimitusjohtaja

Jaana Leppänen, päätoimittajan assistentti

Sami Särkelä, liiketoimintajohtaja

Marjo Vänskä, Financial Manager

Ulla Rannikko, hallinto- ja henkilöstöjohtaja

Tomi Einonen, johtaja, uutistuotanto

Karri Lehtiö, toimituspäällikkö, verkko

Ilkka Ahtiainen, toimituspäällikkö, suunnittelu ja taustatoimitus

Eero Vartia, päällikkö, tietopalvelu

Jani Merimaa, toimituspäällikkö, urheilu

Jarkko Sipilä, päällikkö, rikostoimitus

Timo Haapala, päällikkö, politiikka- ja taloustoimitus

Asta Kujala, vastaava tuottaja, tapahtumajournalismi (vanhempainvapaalla)

Johannes Kantelinen, VD, päivittäistuotanto

Aluetoimittajat

Joensuu: Keimo Lehtiniemi, 0500 279 080

Kokkola: Outi Airola, 044 993 2080

Ulkomaankirjeenvaihtajat

München: Tapio Nurminen

Pariisi: Helena Petäistö

Tallinna: Petri Saraste

New York: Mari Karppinen

Urheilu

Pekka-Paavali Sintonen, urheilutuottaja

Teemu Jordberg, urheilutuottaja

Petteri Ryynänen, tuotantopäällikkö

Laura Mononen, tuotantokoordinaattori

Meri Lobbas, tuotantokoordinaattori

 

Vastaavat ohjelmatoimittajat

Sananvapauslaki edellyttää, että kullekin ohjelmalle ja verkkojulkaisulle määrätään vastaava toimittaja. MTV:n vastaavat ohjelmatoimittajat MTV3, Sub, AVA, MTV Total, MTV Katsomo, MTV Tekstikanava

Sarita Harma: kotimaiset draamaohjelmat

Marko Karvo: kotimaiset viihde- ja palveluohjelmat

Marko Karvo: ulkomaiset ohjelmat (ei urheilu)

Markus Autero: urheilu

Merja Ylä-Anttila: uutiset ja ajankohtaisohjelmat, dokumentit, MTV Tekstikanavan uutiset ja ajankohtaissivut, MTV.fi:n uutiset ja ajankohtaissivut

Marko Karvo: erikoisohjelmat, chatit ja mobiilipelit, interaktiiviset ohjelmat ja yleisvastuu kaikista uusista ohjelmatyypeistä

MTV.fi

Jesse Jussila: MTV.fi , muut kuin uutis- ja ajankohtaissivut, MTV Tekstikanava, muut kuin uutis- ja ajankohtaissivut, chatit ja pelit

Kaikki MTV:n tv-kanavat

Pauli Jäämies: mainokset, ostoskanavat

Jouni Weckman, sponsorointitunnisteet


Tietoa mainostajalle

Tietoa toimittajalle

Ohjelmat ja nettisivut

Lähetä palautetta

Kaikki palautteet luetaan. Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

MTV3-kanavan TV-ohjelmia
MTV3 Internetin palveluita
MTV3 Kanavapaketin TV-ohjelmia
MTV3 Tekstikanavaa
Tietoa yhtiöstä -sivuja
Muuta

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!

Tekniset ongelmat

Lähetä palautetta

Kaikki palautteet luetaan. Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

MTV3
Sub
AVA
MTV MAX
MTV Fakta
MTV Leffa
MTV Sport 1
MTV Sport 2
C More
MTV Juniori
Katsomo
Jokin muu, mikä
tekstitys puuttuu
tekstitys tulee myöhästyneenä
ajoittain
jatkuvasti
pvm:
klo:
omalla sisäantennilla
ulkoantennilla
taloyhtiön antenniverkosta
kaapeliverkosta, operaattorin nimi
satelliitista, operaattorin nimi
antenniverkon kautta, jolloin operaattorisi on DNA Welho
kaapeliverkon kautta
Joku muu, mikä
satelliitin kautta, jolloin operaattorisi on Canal Digital
IPTV:n kautta
Joku muu, mikä
kyllä
ei

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!
Täytithän kaikki tähdellä merkityt kohdat?

MTV Total tilaus- ja sopimusasiat

Lähetä palautetta

Kaikki palautteet luetaan. Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.