SubCarousel1

Vampyyrien sukua

Amerikkalaisen jännityssarjan keskiössä ovat Mikaelsonin vampyyrisisarukset Klaus, Elijah ja Rebekah, jotka ovat palanneet rakentamaansa New Orleansiin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1919. Tuolloin he joutuivat pakenemaan kaupungista kostonhaluisen isänsä takia. Synkkä ennustus ja vuosisatojen aikana kertyneet viholliset uhkaavat Mikaelsonin perhettä ja heidän on kohdattava tähän asti vaikein haasteensa sekä pysyttävä yhdessä. Heillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ryhtyä toteuttamaan julmaa strategiaa, joka kääntää kaikki toisiaan vastaan ja täyttää täten ennustuksen. Neljäs tuotantokausi.

--

SIVUSTON KÄYTTÖEHDOT

Tervetuloa MTV:n Pressi -sivustolle (Pressisivusto”), joka kattaa kaikki www.mtv.fi/pressi sekä sen alaisten sivujen sisältämän sisällön. Pressisivusto on tarkoitettu vain median käyttöön ja käyttämällä Pressisivustoa sitoudut noudattamaan sekä näitä Pressisivuston käyttöehtoja että yleisiä MTV verkkopalvelujen käyttöehtoja jotka löydät täältä. Kaikki tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet Pressisivustolla olevaan materiaaliin (kuten tekstit, valokuvat, taulukot, videot ja äänitteet) (”Materiaali”) kuuluvat MTV:lle tai kolmannelle osapuolelle, kuten MTV:n edustamille tuotantoyhtiöille. MTV myöntää lehdistölle oikeuden käyttää Pressisivuston Materiaalia alla luetelluin ehdoin. Materiaalia saa käyttää ja julkaista ainoastaan siihen liittyvän ohjelma-artikkelin tai -noston yhteydessä. Artikkelissa tai nostossa täytyy mainita vähintään seuraavat tiedot: ohjelman nimi, sitä esittävä kanava ja ohjelman esitystiedot. Materiaalin lähteeksi tulee AINA merkitä ohjelman esittävä kanava, ulkomainen tuotantoyhtiö ja/tai muu oikeudenhaltija. Materiaalia ei saa käyttää mainontaan tai muuhun siihen rinnastettavaan käyttötarkoitukseen. Materiaalia ei saa muokata, manipuloida, leikata ja yhdistää, siirtää toiseen muotoon tai materiaaliin tai välittää edelleen. Käyttäjällä ei ole oikeutta siirtää näiden käyttöehtojen mukaista oikeutta edelleen. Epäselvissä tapauksissa tarkista Materiaalin käyttöoikeudet MTV:ltä. MTV pidättää oikeudet muutoksiin. Käyttämällä Pressisivuston Materiaalia vakuutat olevasi median edustaja ja hyväksyt yllämainitut käyttöehdot omasta ja edustamasi yhteisön puolesta.

Kuvat

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot