C Moren X Factor Suomi -kilpailu

​​​​​​​1. Kilpailun järjestäjä

MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1) , Ilmalankatu 2, 00033 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä").

2. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu C Moren Instagram -tilillä (www.instagram.com/cmorefi). Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun vain kerran.


3. Kilpailuaika

17.-19.4.2018. Kilpailuaika päätty torstaina 19.4. klo 12. Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä.

4. Palkinnot ja arvonta

Palkinnot: Arvomme kolme (3) kahden (2) hengen lippupakettia X Factor Suomi -ohjelman livelähetyksiin. Liput oikeuttavat sisäänpääsyyn X Factor Suomi -ohjelman livelähetyksiin 22.4., 29.4. ja 6.5. Palkinnon arvonta tapahtuu kilpailuajan päätyttyä, torstaina 19.4.2018.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli osallistujaa ei tavoiteta 24 tunnin kuluessa valinnasta tai virheellisten yhteystietojen vuoksi taikka palkinto palautetaan MTV:lle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, palkinto voidaan luovuttaa seuraavaksi tulleelle osallistujalle.  

Palkintoon ei sisälly kuljetuksia tai matkoja tapahtumaan, joka järjestetään Helsingissä julkisten kulkuyhteyksien läheisyydessä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. MTV pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.


5. Palkintojen lunastus ja rajoitteet

Kilpailun voittajat arvotaan kilpailuajan (17.-19.4.2018) päätyttyä, torstaina 19.4.2018. Palkinnot toimitetaan voittajille mahdollisimman pian.

Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai kilpailun muiden ehtojen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen.

6. Oikeudet

Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat Järjestäjälle.

7. Vastuut

Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden kilpailu- ja sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

8. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Yhteystietoja käytetään arvonnan suorittamiseen ja palkinnon lähettämiseen. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä tai lausumaa tai tapahtumassa otettua valokuvaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla kilpailun tietosuojaselosteesta: http://www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

9. Arpajaisvero ja sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä maksaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

10. Muuta

Näiden sääntöjen lisäksi kilpailuun osallistumiseen sovelletaan MTV Oy:n sähköisten palveluiden yleisiä käyttöehtoja: http://www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme