C Moren jalkapallokilpailu 13.-23.7.2018

Kilpailun säännöt 

1. Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1, jäljempänä ”MTV”).  

Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä, kilpailuun liittyviä päätöksiä, sekä osallistumissivustolla olevia ohjeita ja tarkentavia ehtoja. 


2. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset yksityishenkilöt, joilla on voimassaoleva passi, lukuun ottamatta MTV:n palveluksessa olevia henkilöitä, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen.  

Kilpailuun voi osallistua osallistumissivustolla ilmoitetulla tavalla ja toimimalla kilpailusääntöjen mukaisesti. Osallistumissivuston löydät täältä: https://my.surveypal.com/Super-Cup--kisa-2018.  

Kilpailuun voi osallistua vain kerran.  

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, tukema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin.  

Tiedot annetaan vain MTV:n käyttöön, ei Facebookille. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.


3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 13.7.2018 ja päättyy 23.7.2018. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.


4. Palkinnot

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan seuraava palkinto:  

  • Laivamatkat Tallink Star -aluksella Business-luokassa Helsinki – Tallinna – Helsinki (sis. laivalla tarjottavat Business-luokan virvokkeet) 

  • Majoittuminen Tallink City-hotellissa, 2 hengen Deluxe -huoneessa, aamiaisen kera 

  • Lounas 15.8.2018 2 hlölle 

  • Kuljetukset satamasta hotellille ja ottelupaikalle 2 hlölle  

  • Bussikuljetukset A.Le Coq Areenalle 

  • Otteluliput Super Cup -matsiin, jossa vastakkain Real Madrid ja Atletico Madrid 

  • Koko matkan ajan mukana seuraavat C Moren ammattilaiset.  

Yhden henkilön palkinnon arvo on 1056 euroa. Palkintoon ei sisälly mahdollisia matkakuluja muualta Suomesta Helsinkiin. MTV Oy maksaa kilpailun verot.  

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. MTV pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.  


5. Kilpailussa voittaminen ja palkinnoista ilmoittaminen

Kilpailun voittaja(t) arvotaan osallistumisajan päätyttyä 23.7.2018 ja palkinnosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Mikäli palkinnon voittanutta osallistujaa ei tavoiteta 3 päivän kuluessa valinnasta, taikka palkinto palautetaan virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, palkinto voidaan arpoa uudelleen. Voittajan tulee ilmoittaa myös tarvittaessa henkilötunnus palkinnon toimittamiseksi.  

Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai kilpailun muiden ehtojen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen. MTV:llä on oikeus hylätä osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.  


6. Vastuut

Järjestäjä vastaa palkinnon arpajaisverosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.  

Palkinnon voittaja vapauttaa MTV:n kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta sekä vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.  

MTV:n vastuu ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa.


7. Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin 

Kaikki oikeudet osallistumissivustolla olevaan materiaaliin kuuluvat MTV:lle.  

Mikäli kilpailuun osallistuja toimittaa materiaalia kilpailuun liittyen, osallistuja myöntää samalla MTV:lle oikeuden käyttää toimitettua materiaalia kaikessa toiminnassaan ja eri medioissa ilman erillisiä suostumuksia tai eri korvausta. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus luovuttaa edellä tarkoitetut immateriaali- ja muut oikeudet ja siitä, ettei toimitettu materiaali loukkaa kolmansien osapuolten immateriaali- tai muita oikeuksia (kuten yksityisyyden suojaa).  

Osallistuja vastaa myös siitä, että toimitettavassa materiaalissa esiintyviltä henkilöiltä on saatu riittävät suostumukset materiaalin käyttöön ja sitoutuu korvaamaan MTV:lle aiheutuneet kulut ja vahingot osallistujan toimittamaan materiaaliin liittyen.  

MTV ei erikseen valvo materiaalin toimittamista sivustolle eikä miltään osin vastaa toimitetusta materiaalista, siinä esitetyistä mielipiteistä, taikka siitä että materiaali mahdollisesti loukkaa kolmansien osapuolien oikeuksia tai on muutoin hyvän tavan vastaista tai sopimatonta.


8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen

Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käytetään kilpailun järjestämisen yhteydessä voittajan arpomiseen, voitoista ilmoittamiseen sekä palkintojen lähettämiseen voittajille. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin ja ne poistetaan kun voittajat on arvottu ja palkinnot on lähetetty. Voittajien yhteystiedot säilytetään verottajaa varten kuusi vuotta.  

Kilpailuun osallistumisen yhteydessä antamiasi tietoja käytetään sähköiseen suoramarkkinointiin vain, jos olet antanut tähän suostumuksesi. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta MTV:llä täältä: http://www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme