C Moren ja OPn yhteinen kilpailu: Black Friday -ostosmatka New Yorkiin

Kilpailun säännöt 

1. Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1,  jäljempänä ”MTV”) yhteistyössä OP Ryhmän  kanssa (Y-tunniste: 0242522-1 jäljempänä ”OP”).  

Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä, kilpailuun liittyviä päätöksiä, sekä osallistumissivustolla olevia ohjeita ja tarkentavia ehtoja.


2. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset yksityishenkilöt lukuun ottamatta MTV Oy:n ja OP Ryhmän palveluksessa olevia henkilöitä, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen.

Kilpailuun voi osallistua osallistumissivustolla ilmoitetulla tavalla ja toimimalla kilpailusääntöjen mukaisesti. Osallistumissivuston löydät täältä.  

Kilpailuun voi osallistua vain kerran.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, tukema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin.

Kilpailussa kerätyt henkilötiedot annetaan vain MTV:n käyttöön, ei OP Ryhmälle eikä Facebookille. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.


3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 27.8.2018 ja päättyy 7.10.2018. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.


4. Palkinnot

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan seuraava palkinto:

Black Friday -ostosmatka New Yorkiin, Yhdysvaltoihin 21.-25.11.2018. Palkinto sisältää alla olevat asiat voittajalle ja hänen ystävälleen:

- Lennot Finnairin reittivuorolla Helsinki-New York-Helsinki turisti-luokassa

- Lentokenttäkuljetukset New Yorkissa

- Majoittuminen Manhattanilla 2 hengen huoneessa, aamiaisen kera. Hotelli Moxy NYC Times Square***+

Arvomme yhden palkinnon, jonka arvo kokonaisuudessaan on 3150 euroa.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. MTV pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetun palkinnon tai jonkin palkinnon yksittäisistä osista toisiin vastaavan arvoisiin. Palkinto ei sisällä ohjelman ulkopuolisia kustannuksia/järjestelyjä, kuten esimerkiksi matkoja Helsinkiin tai ruokailuja/juomia. Palkinto ei myöskään sisällä Yhdysvaltoihin tarvittavien matkustusasiakirjojen hankkimisesta mahdollisesti aiheutuvia kuluja.


5. Kilpailussa voittaminen ja palkinnoista ilmoittaminen

Kilpailun voittajat arvotaan osallistumisajan päätyttyä 8.10.2018 ja palkinnosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Mikäli palkinnon voittanutta osallistujaa ei tavoiteta 3 päivän kuluessa valinnasta, taikka voittaja ei halua käyttää palkintoa, arvomme palkinnolle uuden voittajan.

Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai kilpailun muiden ehtojen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen. MTV:llä on oikeus hylätä osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.


6. Vastuut

Järjestäjä vastaa palkinnon arpajaisverosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Samoin palkinnon voittaja vastaa tarvittavien matkustusasiakirjojen hankinnasta. Lisätietoa saa esimerkiksi Finnairin sivuilta.

Palkinnon voittaja vapauttaa MTV:n ja OPn kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

MTV:n ja OPn vastuut eivät ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa.


7. Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin 

Kaikki oikeudet osallistumissivustolla olevaan materiaaliin kuuluvat MTV:lle ja OPlle.

Mikäli kilpailuun osallistuja toimittaa materiaalia kilpailuun liittyen, osallistuja myöntää samalla MTV:lle ja OPlle oikeuden käyttää toimitettua materiaalia kaikessa toiminnassaan ja eri medioissa ilman erillisiä suostumuksia tai eri korvausta. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus luovuttaa edellä tarkoitetut immateriaali- ja muut oikeudet ja siitä, ettei toimitettu materiaali loukkaa kolmansien osapuolten immateriaali- tai muita oikeuksia (kuten yksityisyyden suojaa).

Osallistuja vastaa myös siitä, että toimitettavassa materiaalissa esiintyviltä henkilöiltä on saatu riittävät suostumukset materiaalin käyttöön ja sitoutuu korvaamaan MTV:lle ja/tai OPlle aiheutuneet kulut ja vahingot osallistujan toimittamaan materiaaliin liittyen.

MTV ei erikseen valvo materiaalin toimittamista sivustolle eikä miltään osin vastaa toimitetusta materiaalista, siinä esitetyistä mielipiteistä, taikka siitä että materiaali mahdollisesti loukkaa kolmansien osapuolien oikeuksia tai on muutoin hyvän tavan vastaista tai sopimatonta.


8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen

Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käytetään kilpailun järjestämisen yhteydessä voittajan arpomiseen, voitoista ilmoittamiseen sekä palkintojen lähettämiseen voittajille. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin ja ne poistetaan kun voittajat on arvottu ja palkinnot on lähetetty. Voittajien yhteystiedot säilytetään verottajaa varten kuusi vuotta.  

Lue lisää henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta MTV:llä täältä

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme