C Moren Alasti-klubi -kilpailun (osa 2) säännöt ja rekisteriseloste

​​​​​​​1. Kilpailun järjestäjä

MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1) , Ilmalankatu 2, 00033 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä").

2. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu C More Suomi Facebook -sivulla (www.facebook.com/cmoresuomi). Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun vain kerran.

3. Kilpailuaika

15.-17.9.2017. Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä.

4. Palkinnot ja arvonta

Palkinnot: Arvomme kolme (3) kahden (2) hengen lippupakettia kolmelle (3) eri keikalle. Keikat ovat:
to 21.9. Tuure Kilpeläinen
ke 27.9. Kaija Koo
to 28.9. Lauri Tähkä

Voittopaketti oikeuttaa sisäänpääsyyn kahdelle Alasti-klubin konserttiin Kulttuuritalolle Helsinkiin syyskuussa 2017. Konsertti, johon liput arvotaan, valikoituu sillä perusteella, minkä artistin osallistuja on nimennyt osallistumisjulkaisussaan. Yhden palkinnon arvo on 59 euroa. Palkinnon arvonta tapahtuu kilpailuajan päätyttyä, maanantaina 18.9.2017. Voittajat arvotaan random.org -sivuston satunnaisnumerogeneraattorin avulla.

Voittajat julkistetaan kilpailupäivityksessä C More Suomen Facebook-sivulla (www.facebook.com/cmoresuomi), ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebookissa. Mikäli osallistujaa ei tavoiteta 48 tunnin kuluessa valinnasta (esimerkiksi ei vastaa viesteihin, virheelliset yhteystiedot) tai palkinto palautetaan MTV:lle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, palkinto voidaan luovuttaa seuraavaksi tulleelle osallistujalle.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. MTV pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

5. Palkintojen lunastus ja rajoitteet

Kilpailun voittajat arvotaan kilpailuajan (15.-17.9.2017) päätyttyä, maanantaina 18.9.2017. Palkinnot toimitetaan voittajille mahdollisimman pian.

Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai kilpailun muiden ehtojen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen.

6. Oikeudet

Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat Järjestäjälle.

7. Vastuut

Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden kilpailu- ja sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

8. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Yhteystietoja käytetään arvonnan suorittamiseen ja palkinnon lähettämiseen. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä tai lausumaa tai tapahtumassa otettua valokuvaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla kilpailun tietosuojaselosteesta: http://www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

9. Arpajaisvero ja sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä maksaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

10. Muuta

Näiden sääntöjen lisäksi kilpailuun osallistumiseen sovelletaan MTV Oy:n sähköisten palveluiden yleisiä käyttöehtoja: http://www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot.

 

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot