Mainos
Duunikunto-logo

Kun keho voi hyvin, tuntuu työntekokin helpommalta. Aurinkoisen Heidi Sohlbergin johdolla Duunikunto-sarjassa selvitetään asiantuntijatiimin voimin, kuinka jokainen suomalainen voisi saada lisää puhtia elämäänsä parantamalla "duunikuntoaan".

Satsaamalla työntekijöihinsä yritykset kasvattavat ”hyvän työnantajan” mainetta ja saavat näkyvyyttä myös yrityksen johdolle. Duunikunto-prosessilla pyritään vähentämään sairaspoissaoloja, parantamaan palautumista ja unen laatua, keskittymis- ja toimintakykyä, antamaan pysyvät avaimet painonhallintaongelmiin, opettamaan uudet terveelliset ruokailutottumukset, voittamaan väsymystä, kasvattamaan tuottavuutta ja vähentämään virheiden määrää.

Asiantuntijatiimi kannustaa suomalaisia pitämään huolta kunnostaan

Duunikunto-sarjan juontaa Heidi Sohlberg ja vakioasiantuntijoina toimivat fysioterapeutti Lauri Asikainen, työfysioterapeutti Jussi Viljanen, voimaharjoitteluvalmentaja Joni Jaakkola, ravintoasiantuntija Patrik Borg sekä työhyvinvointipäällikkö Merja Luukkonen.

Sarjan kuvauksiin osallistuu myös viisi eri alojen ”duunikuntolaista”, joiden haasteisiin ohjelmassa pureudutaan. 

Duunikunto on ohjelma kaikille, jotka haluavat pysyä kunnossa sekä työssä työssä että työn ulkopuolella. Sarja käsittelee yksilön iskukyvyn parantamista oikeanlaisella ruoalla, liikunnalla sekä mentaaliharjoituksilla. Ohjelmassa paneudutaan työympäristöjen haasteisiin ja parannetaan suomalaisten työkykyä, työikää ja hyvinvointia inspiroivien mentorien avulla.

Tutustu Duunikunto-valmentajiin!

Joni Jaakkola

Voimaharjoitteluvalmentaja ja hyvinvointialan yrittäjä Joni Jaakkola aikoo laittaa duunikuntolaiset töihin sekä fyysisesti että henkisesti. Jonille on tärkeää, että valmennettavat pyrkivät kohti loppuelämän valintoja erilaisten kuurien ja muotidieettien sijaan. Lempeällä, mutta jämäkällä otteellaan Joni pyrkii valmennettaviensa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jonka perustana ovat arjen pienet valinnat niin ravinnon kuin liikunnan suhteen.

Joni Jaakkola on Optimal Performance -valmennusyrityksen toimitusjohtaja ja toinen perustaja. Hän on myös suosittu luennoitsija yrityksissä ja erilaisissa tapahtumissa.

Lauri Asikainen

Pohjola Sairaalassa työskentelevä Lauri Asikainen on fysioterapeutti, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat polvi- ja olkapäävammojen kuntoutus, post-operatiivinen fysioterapia sekä vammoja ehkäisevä kuntoutus. Tuki- ja liikuntaelinten ongelmissa Lauri pyrkii löytämään syyt vaivoille ja sitä kautta etsimään pysyviä ratkaisuja yksilöllisesti, asiakkaan tarpeet huomioiden. Laurin asiakaskunta koostuu laajasti kouluikäisistä eläkeläisiin ja työikäisistä urheilijoihin.

Laurin tavoitteena on saada duunikuntolaiset huomioimaan ja käyttämään kehoaan oikein sekä viemään heidän asento- ja liiketottumuksiaan ergonomisempaan suuntaan. Yhdessä duunikuntolaisten kanssa hän haluaa löytää jokaiselle yksilölliset harjoitteet helpottamaan ja ennaltaehkäisemään tule-vaivoja.

Jussi Viljanen

Fysioterapeutti ja yrittäjä Jussi Viljanen työskentelee Pohjola Sairaalan Tampereen toimipisteessä. Hänen työnkuvaansa kuuluvat erityisesti työergonomia ja tuki- ja liikuntaelimistön mahdollisten ongelmien ennaltaehkäisy. Työympäristöissä Jussi pitää tärkeänä yksilöllisiä ratkaisuja kunkin henkilökohtaiset mitat huomioiden.

Jussi aikoo vierailla jokaisen duunikuntolaisen työpaikalla ja tutustua osallistujien työergonomiaan heidän omilla työpisteillään. Jussi pyrkii löytämään kullekin sopivan tavan taukoliikuntaan ja muistuttaa samalla työn riittävästä tauottamisesta. Jussin tavoitteena on parantaa duunikuntolaisten kokonaisvaltaista hyvinvointia niin työpaikalla kuin työpäivän jälkeen.

Patrik Borg

Ravitsemusasiantuntija Patrik Borg on tunnettu paitsi luennoitsijana, myös useista painonhallintaa käsittelevistä artikkeleistaan ja kirjoistaan. Asiantuntijatehtävien ja tutkimuksen ohella Patrik tekee myös vastaanottotyötä, jossa keskittyy laajasti niin urheilijoiden kuin syömishäiriöistä kärsivien ravitsemuksen raiteilleen saattamiseen.

Patrikin tavoitteena on saada duunikuntolaiset ymmärtämään oman syömisensä kulmakivet, saada heidät voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin ja löytää yhdessä duunikuntolaisten kanssa kunkin elämään sopivat ruokailutottumukset.

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.