Mainos
Mainos
Duunikunto-logo

Duunikunto

Kun keho voi hyvin, tuntuu työntekokin helpommalta. Aurinkoisen Heidi Sohlbergin johdolla Duunikunto-sarjassa selvitetään asiantuntijatiimin voimin, kuinka jokainen suomalainen voisi saada lisää puhtia elämäänsä parantamalla "duunikuntoaan".

Satsaamalla työntekijöihinsä yritykset kasvattavat ”hyvän työnantajan” mainetta ja saavat näkyvyyttä myös yrityksen johdolle. Duunikunto-prosessilla pyritään vähentämään sairaspoissaoloja, parantamaan palautumista ja unen laatua, keskittymis- ja toimintakykyä, antamaan pysyvät avaimet painonhallintaongelmiin, opettamaan uudet terveelliset ruokailutottumukset, voittamaan väsymystä, kasvattamaan tuottavuutta ja vähentämään virheiden määrää.

Asiantuntijatiimi kannustaa suomalaisia pitämään huolta kunnostaan

Duunikunto-sarjan juontaa Heidi Sohlberg ja vakioasiantuntijoina toimivat voimaharjoitteluvalmentaja Joni Jaakkola, ravintoasiantuntija Patrik Borg sekä työhyvinvointipäällikkö Merja Luukkonen.

Sarjan kuvauksiin osallistuu myös viisi eri alojen ”duunikuntolaista”, joiden haasteisiin ohjelmassa pureudutaan.

Duunikunto on ohjelma kaikille, jotka haluavat pysyä kunnossa sekä työssä työssä että työn ulkopuolella. Sarja käsittelee yksilön iskukyvyn parantamista oikeanlaisella ruoalla, liikunnalla sekä mentaaliharjoituksilla. Ohjelmassa paneudutaan työympäristöjen haasteisiin ja parannetaan suomalaisten työkykyä, työikää ja hyvinvointia inspiroivien mentorien avulla.

Tutustu Duunikunto-valmentajiin!

Joni Jaakkola

Voimaharjoitteluvalmentaja ja hyvinvointialan yrittäjä Joni Jaakkola aikoo laittaa duunikuntolaiset töihin sekä fyysisesti että henkisesti. Jonille on tärkeää, että valmennettavat pyrkivät kohti loppuelämän valintoja erilaisten kuurien ja muotidieettien sijaan. Lempeällä, mutta jämäkällä otteellaan Joni pyrkii valmennettaviensa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jonka perustana ovat arjen pienet valinnat niin ravinnon kuin liikunnan suhteen.

Joni Jaakkola on Optimal Performance -valmennusyrityksen toimitusjohtaja ja toinen perustaja. Hän on myös suosittu luennoitsija yrityksissä ja erilaisissa tapahtumissa.

Sini Laine

Terveysmestari Sini Laine työskentelee Pohjola Sairaalan Helsingin toimipisteessä. Sinin työhön kuuluu työikäisten terveydentilan seuranta sekä sairauksien ennaltaehkäisy. Yksilötyö on Sinin työssä ykkösjuttu, mutta terveysmestari tekee tiivistä yhteistyötä myös yritysten esimiesten ja johdon kanssa.

Terveysmestarin tehtävä on ennaltaehkäistä työkykyongelmia, ylläpitää ja vahvistaa työntekijöiden työkykyä ja sitä kautta mahdollistaa lisää terveitä työpäiviä työntekijöille.

Sini tekee alku- ja loppukartoitukset duunikuntolaisten terveydentilasta sekä seuraa heitä koko syyskauden ohjaten oikeille hoitopoluille Pohjola Sairaalassa.

Patrik Borg

Ravitsemusasiantuntija Patrik Borg on tunnettu paitsi luennoitsijana, myös useista painonhallintaa käsittelevistä artikkeleistaan ja kirjoistaan. Asiantuntijatehtävien ja tutkimuksen ohella Patrik tekee myös vastaanottotyötä, jossa keskittyy laajasti niin urheilijoiden kuin syömishäiriöistä kärsivien ravitsemuksen raiteilleen saattamiseen.

Patrikin tavoitteena on saada duunikuntolaiset ymmärtämään oman syömisensä kulmakivet, saada heidät voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin ja löytää yhdessä duunikuntolaisten kanssa kunkin elämään sopivat ruokailutottumukset.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot