Mainos
Mainos
Uutissilmä sivun logo

Kuvan aiheena voi olla liikenneruuhka, onnettomuus, luonnonilmiö kuten trombi repimässä peltikattoa, susi tallustamassa koulutien reunaa, kuuluisa filmitähti vierailulla Suomessa tai mikä tahansa asia jota sinä itse pidät riittävän kiinnostavana uutisissa julkaistavaksi.

Hyvistä julkaisemistamme kuvista voimme maksaa kuvan sisällön ja ainutlaatuisuuden perusteella joko 50 - 300 euron palkkion. Kaikista julkaistuista kuvista emme maksa, vain parhaista.

Julkaisemme myös sää- ja luontokuvia, joista parhaimpia näytetään sunnuntain Kymmenen uutisissa tai Viikon sää -ohjelmassa.

Lähettäessäsi kuvan tai videon julkaistavaksi myönnät MTV Medialle kaikki oikeudet kuvaan, edelleenluovutusoikeus mukaan lukien. Kuvan lähettäjä vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet MTV Medialle.
Näin lähetät meille kuvan

1) Voit myös lähettää kuvan sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen kuvat@mtv.fi

2) Lähetys web-sivun kautta

3) MTV Uutiset sovelluksen kautta. Uutissilmä löytyy sovelluksen menusta. Lataa MTV Uutiset sovellus sovelluskaupastasi.


Silminnäkijäkommentit


Jos olet silminnäkijänä uutistapahtumassa, voit kuvan lisäksi tai sijasta kertoa meille kokemuksesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen uutiset@mtv.fi

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme