Mainos
Mainos
Jamie Oliver kansi

Maailman kuuluisin tv-kokki Jamie Oliver kokkaa AVAlla monenlaista herkkua. Seuraa Jamie Oliverin kokkauksia myös Katsomossa!

Jamie Oliverin kotona

Ei tulevia TV-esityksiä

Tällä ohjelmalla ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

Tulevat jaksot Aiemmat jaksot
 • Ma 22.10. 12:00-12:30

  Hyvää pavuista

  (9 Beans)

  Jamien tavoitteena on palauttaa vähälle huomiolle jääneet pavut kunniaan. Papumuhennos sopii mainiosti yhteen merikrotin kanssa, ja helppotekoinen papusalaatti kruunaa carpaccio-annoksen. Pekoniin käärittyjen kampasimpukoiden kera tarjoillaan kauniita pintopapuja. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia.

  Hyvää pavuista. Jamien tavoitteena on palauttaa vähälle huomiolle jääneet pavut kunniaan. Jaksossa tehdään muun muassa papumuhennosta ja merikrottia sekä pekoniin käärittyjä kampasimpukoita kauniiden pintopapujen kera. Englantilainen ruokaohjelma.

 • Ma 29.10. 12:00-12:30

  Tomaatit

  (10 Tomatoes)

  Jamie poimii puutarhasta kasan erivärisiä tomaatteja ja tekee niistä muun muassa kirkasta ja kesäistä consomméa. Hän valmistaa myös superhelppoa tomaattisalaattia, joka muuntautuu pienellä tuunauksella salsaksi tai pastakastikkeeksi. Kaiken kruunaa leivinuunissa paistettu makkara-ragu. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia.

  Tomaatit. Jamie poimii puutarhasta kasan erivärisiä tomaatteja ja tekee niistä muun muassa kesäistä consomméa. Superhelppo tomaattisalaatti muuntautuu pienellä tuunauksella salsaksi tai pastakastikkeeksi. Engl. ruokaohjelma.

 • Ma 15.10. 12:00-12:30

  Kesäiset salaatit

  (8 Salad)

  Jamie tekee kasvimaansa antimista erilaisia salaatteja ja opettaa täydellisen kastikkeen salaisuuden. Keittiön liedellä valmistuu yrttisalaatilla kruunattuja bruschetta-leipiä, ja ulkona grillillä paistuu ilmakuivatun lihan kanssa tarjoiltavia persikoita. Ruokalistalla on myös kaikkien aikojen paras caesarsalaatti. Englantilainen ruokaohjelma.

  Kesäiset salaatit. Jamie tekee kasvimaansa antimista erilaisia salaatteja ja opettaa täydellisen kastikkeen salaisuuden. Ruokalistalla on myös kaikkien aikojen paras caesarsalaatti. Englantilainen ruokaohjelma.

Jamie Oliverin helpot herkut

Ei tulevia TV-esityksiä

Tällä ohjelmalla ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

Tulevat jaksot Aiemmat jaksot
 • Ke 24.10. 12:00-12:30

  Sieniä kahdella tapaa

  (6 More Than Juss)

  Sillä aikaa, kun Jamie taikoo pöytään kasvisruokaa, hänen taikuriystävänsä esittelee temppujaan. Ruokana on tällä kertaa sienipastaa, sienikerrosleipiä ja pekaanipähkinäjälkiruokaa vaniljajäätelön ja espresson kera. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.

  Sieniä kahdella tapaa. Jamie taikoo pöytään kasvisruokaa: sienipastaa, sienikerrosleipiä ja pekaanipähkinäjälkiruokaa vaniljajäätelön ja espresson kera. Brittiläinen ruokaohjelma.

 • Ke 31.10. 12:00-12:30

  Maittavaa iltapalaa

  (7 Late Night Snacks)

  Jamie saa vieraakseen pari koomikkoa, jotka kaipaavat neuvoja helppojen iltapalojen tekoon. Jamie näyttää, kuinka valmistetaan oliiveja, kapriksia ja anjovista sisältävä pasta puttanesca. Lisäksi hän tekee lämpimän savupekoni-sipulisalaatin ja suklaisen kakun, johon tulee pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.

  Maittavaa iltapalaa. Jamie valmistaa koomikkoystävilleen pasta puttanescaa, lämpimän savupekoni-sipulisalaatin ja suklaisen kakun, johon tulee pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. Brittiläinen ruokaohjelma.

 • Ke 17.10. 12:00-12:30

  Tuhtia lohturuokaa

  (5 Kitchen Virg)

  Jamie kokkaa rakennusmiehille herkullisen lounaan: kikherne-purjokeittoa, uunissa haudutettua lampaanpotkaa sekä perinteistä englantilaista jälkiruokatorttua. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.

  Tuhtia lohturuokaa. Jamie kokkaa rakennusmiehille herkullisen lounaan: kikherne-purjokeittoa, uunissa haudutettua lampaanpotkaa sekä perinteistä englantilaista jälkiruokatorttua. Brittiläinen ruokaohjelma.

Ruokaritarit Jamie ja Jimmy

Ei tulevia TV-esityksiä

Tällä ohjelmalla ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

Tulevat jaksot Aiemmat jaksot
 • To 25.10. 13:00-14:00

  Anna Friel

  (Anna Friel)

  Kausi 4, 6/6. Ruokaritarit jatkavat taisteluaan rumien kasvisten puolesta, joita kaupat hylkivät. Jamie tekee kunnon mättöä ja opettaa, miten valmistetaan mehevät lihapullaleivät. Southendin kuppilaan saapuu vieraaksi Anna Friel, joka tekee Jamien opastuksella pataruokaa balilaiseen tapaan. Englantilainen ruokaohjelma.

  Kausi 4, 6/6. Anna Friel. Tänään Jamie tekee herkullisia lihapullaleipiä ja Jimmy opastaa katsojat mozzarellan saloihin. Ruokaritarit puolustavat taas rumia kasviksia, ja kokkausoppiin saapuu Anna Friel.

 • To 18.10. 13:00-14:00

  Fearne Cotton

  (Fearne Cotton)

  Kausi 4, 5/6. Jimmyn ja Jamien vieraaksi saapuu Fearne Cotton, joka laittaa Jamien opastuksella kalatacoja meksikolaiseen tyyliin. Ruokaritarit lähtevät taisteloon pelastaakseen kalan, jonka suosio Briteissä on romahtanut, vaikka sitä olisi saatavilla vaikka kuinka. Lisäksi Jimmy opettaa, miten voi itse paahtaa kahvipapuja ja saada pavuista kaikki maut irti. Englantilainen ruokaohjelma.

  Kausi 4, 5/6. Fearne Cotton. Jamien ja Jimmyn vieraaksi Southendiin saapuu Fearne Cotton, joka laittaa Jamien opastuksella meksikolaistyylisiä kalatacoja. Jimmy opettaa, miten voi itse paahtaa kahvipapuja.

Facebook

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme