Mainos
Mainos
mtv3_kansi_1

Uusi draamasarja Hinnalla millä hyvänsä alkaa MTV3-kanavalla 2.3.

MTV jatkaa panostustaan kotimaiseen laatudraamaan keväällä 2015. Viime syksynä tuotannossa ollut HINNALLA MILLÄ HYVÄNSÄ -draamasarja esitetään MTV3:n maanantai-illoissa 2.3. alkaen. Uutta draamasarjaa tähdittävät Armi Toivanen, Kai Vaine, Pirjo Lonka ja Alina Tomnikov.

Mikko Pöllän ja Roope Lehtisen kehittämä, 12-osainen draamasarja kertoo yhtiöstä, jolle voi ulkoistaa oman onnellisuutensa. Tapahtumien keskipisteessä on ratkaisukeskeinen Feel Good Inc. ja sen erikoiset asiakkaat. Feel Good Inc. toimii muodollisesti life coach -yrityksenä, mutta sen toiminta on varsin kaukana sellaisesta. Se lupaa poistaa ihmisten ongelmat hinnalla ja keinolla millä hyvänsä. Feel Good Inc. tekee jokaisesta asiakkaasta onnellisen, maksoi mitä maksoi.

Sarjan pääosissa ovat Armi Toivanen, Kai Vaine, Pirjo Lonka ja Alina Tomnikov ja sen ohjaavat Samuli Valkama ja Teppo Airaksinen.

Käsikirjoittajia ovat Venla Mäkelä, Laura Suhonen, Johanna Hartikainen, Paula Mononen, Ulla Heikkilä ja Jaakko Kajan. Pääkäsikirjoittaja on Matti Kinnunen.

Hinnalla millä hyvänsä MTV3-kanavalla maanantaisin 2.3. klo 21 alkaen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot