Mainos
Mainos
Tubetour-tubettajat-laakea

TubeTour 2017

Joukko huipputubettajia ottaa pian haltuunsa konserttisalit ja tapahtuma-areenat ympäri Suomen. 

Luvassa on ennennäkemätön lavashow, livepelaamista, yleisöä osallistavaa ohjelmaa sekä tietenkin meet & greet.

Tapahtuma on ikärajaton, mutta alle 13-vuotiaiden suositellaan osallistumaan yhdessä huoltajan tai sisaruksen kanssa. 

Tätä ei kannata missata! Liput & lisätietoa: www.tubetour.fi

Tubettajat 

Annika

Annika on pirteä persoona ja supersuosittu videobloggaaja, joka tunnetaan myös poikkeuksellisen kauniista Instagram-kuvistaan. Annika vlogi pitää sisällään monia aihealueita muodista ruuanlaittoon ja syvällisempiin pohdintoihin.

Hermanni

Hermanni Hyyryläinen on hauska ja hurmaava tyyppi. Suomen kieltä Turun yliopistossa opiskeleva Hermanni rakastaa leikitellä kielellä ja tekee videoita vahvalla murteella. Elämässä reteesti omaa polkuaan kulkeva Hermanni avaa arkeaan kasvavalle seuraajajoukolleen viikottain vlogin muodossa.

Lakko

Supersuosittu ja moneen kertaan Tube-ansioistaan palkittu Lakko on syntyperältään jämsäläinen nuori mies, joka videoilla yhdistellä vahvuuksiaan. Parikymppinen Lakko rakastaa hyvää ruokaa, pelaamista ja hauskanpitoa.

ZoneVD

Lapsesta asti omia sarjoja videoille touhunnut ZoneVD tunnetaan myös ilmaveivitaidoistaan, joita hän on Tuben lisäksi esitellyt muun muassa Talent Suomen finaalissa. YouTubessa Joona tekee kaikenlaista pelivideoista vloggaamiseen ja sketseihin. Häntä kiinnostaa erityisesti nopeatempoisuus ja energisyys, josta innokas yleisökin syttyy

Mansikkka

Mansikkka on tyylikäs lifestyle-vloggaaja, joka rakastaa taidetta ja muotia. Maiju tekee my day -tyyppisiä sisältöjä ja tarttuu rohkeasti elämän arkisiin tilanteisiin. Hyvän mielen lähettilääksi 2017 nimitetty Maiju toivoo, että ihmiset hyväksyisivät itsensä ja toisensa juuri sellaisena kuin ovat.

Ilaripro

Ilaripro on Ilaripro on espoolainen huipputubettaja, jonka esiintymis- ja jalkapallotaidot eivät jätä ketään kylmäksi. Tämä karismaattisen futistubettajan hommista huokuu aktiivisuus, positiivisuus ja tekemisen meininki, joka tarttuu katsojaan.

Iina-Katariina

Iina-Katariina on parikymppinen asennemimmi, joka tekee my day -tyyppisiä sisältöjä arjen värikkäistä askareista. Iina-Katariina sai elokuussa esikoislapsen, joka myötä Iinan arjessa seurataan tiiviisti myös pienen perheen elämää.

Herbalisti

Juuso on nälkäinen miehenalku Kouvolasta, joka viihdyttää yleisöään monipuolisella vlogilla ja pelivideoilla. Myös Lakon & Herban BOKSI TV-ohjelmasta tuttu, supersuosittu Herbalisti uskoo itseilmaisuun Tubessa ja on innoissaan siitä, että saa tehdä videoita täydellä sydämellä ja jengiä oikeasti kiinnostaa.

MrJallu

Pohjois-Karjalan murteella viihdyttävä Aleksi on valloittanut yleisönsä aidoilla pelivideoillaan. Supersuosittu, pelaamiseen vihkiytynyt MrJallu101 aloitti tubettajauransa vuosia sitten äänettömistä Minecraft-pelivideoista siirtyen pian kunnianhimoisempiin sisältöihin.

MariieVeronica

Veronica on supersuosittu rohkea parikymppinen vloggaaja, joka tuottaa taidokkaasti monipuolisia sisältöjä. Veronica tykkää olla vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa toivoo, että voisi omalla esimerkillään raivata perinteisiä tabuja ja avata rakentavaa keskustelua vaikeistakin asioista.

Youtube

Facebook

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme