Mainos
Mainos

300 000 euron Mersu sai tuntea petetyn naisen vihan – mies katsoi parhaaksi luopua korvausvaatimuksista

Nainen maalaili pettämisestä kärähtäneen miehensä arvokkaan Mersun kylkiin lähes painokelvottomia ilmauksia ja tehosti viestiään hutkimalla autoa pesäpallomailalla.

Pääkuvan video

Arvokas Mersu sai tuntea petetyn naisen vihan

Australialaisnainen ei jäänyt toimettomaksi saatuaan miehensä kiinni uskottomuudesta. Nainen, jonka kanssa mies petti tyttöystäväänsä, tuli kaiken lisäksi raskaaksi.

Nainen päätti purkaa oloaan miehen S 63 AMG:hen suttaamalla sen kylkiin ja konepeltiin sanoja kuten "mieshuora", "lutka" ja "pettäjä". Ja koska mustalla spraymaalilla taiteillut vähemmän mairittelevat lisänimet eivät ilmeisesti riittäneet pahan olon turruttamiseen, mätki nainen auton ikkunoita ja peilejä pesäpallomailalla.

Paikallisen poliisin mukaan tapaus on myös virkavallan tiedossa, mutta auton omistavalla miehellä ei ole vaatimuksia entistä naisystäväänsä kohtaan. Autosta saisi Suomessa pulittaa lähes 300 000 euroa.

Miehen kerrotaan hinauttaneen autonsa pois paikalta, koska ei ymmärrettävistä syistä kehdannut ajaa sillä.

Katso kuvat autosta pääkuvan videolta.

Lähde: The Sun

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme