Mainos
Mainos

Aiemmista malleista tuttu toiminto saapui vihdoin Model 3 Teslaan – helpottaa pysäköintiä

Tesla ilmoitti Twitterissä Model 3:n uudesta toiminnosta ja jakoi videon, jossa Tesla-kuljettaja oli huomannut toiminnon omasta autostaan.

Useiden kuukausien odottelun jälkeen Tesla Model 3 saa yhden toiminnon, joka on ollut Model S ja Model X Tesloissa jo jonkin aikaa – Summon-toiminnon.

Summon-toiminto sallii auton pysäköidä autonomisesti, kun kuljettaja on jo noussut pois autosta. Toiminto on eritoten näppärä, jos auto pitää saada mahtumaan pienen autotalliin tai ahtaaseen parkkihalliin pylvään tai seinän viereen.

Summonin voi myös halutessaan ohjelmoida avaamaan autotallin oven, kun auto on pysäköimässä tai lähdössä tallista liikkeelle.

Tesla ilmoitti Twitter-viestissään, että Summon on nyt käytettävissä Model 3:ssa. Samassa viestissä Tesla jakoi myös videon, jossa näkyy Model 3 Tesla pysäköimässä autonomisesti ahtaan oloiseen autotalliin.


Lähde: Autoblog

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme