Mainos
Mainos

Ainekset pahimman luokan rattiraivoon – motoristi näyttää mallia kolaritilanteen oikeaoppiseen selvittämiseen

Vaikka henkilöauto ajaa motoristin lähes kumoon, mies ei raivostu, vaan varmistaa autonkuljettavan kunnon.

Liikenneraivo, tuo maanteiden kulkijoiden pahin tunnetila. Sitä ilmenee niin isojen kaupunkien ruuhkaisilla kaduilla, kuin pienempien pitäjien hiljaisilla teillä. Yleisyydestään huolimatta se ei useinkaan hyödytä ketään.

Newcastlelaisen moottoripyöräilijän kuvaama videopätkä osoittaa, että raivoamisen sijaan tilanteet voi hoitaa toisellakin tavalla.

Töistä palaamassa olevan miehen käännyttyä kotikadulleen moottoripyöräilijä on jäädä naapurin auton alle, ja hän väistää onnettomuustilanteen vain täpärästi.

Mies jättää pyöränsä kadun laitaan ja palaa varmistamaan kuljettajan vointia. Autoa ajanut vanhempi rouva ymmärtää vian olleen hänessä.

Sen sijaan, että moottoripyöräilijä huutaisi autonkuljettajalle syytöksiä, tapahtuukin jotain yllättävää. Katso videolta, miten kaksikon kohtaamisessa käy.

Lähde: Newsflare

***

Moottoripyöräilijää voi kohdata liikenteessä muutkin vaarat kuin isot autot ja ympäröivä liikenne. Katso videolta, miten tälle motoristille käy!


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme