Mainos
Mainos

”Ajoin ylinopeutta, koska jäätelöni oli sulamassa” – omituiset selitykset innostivat somekampanjaan

Delhin liikenne on yhtä kaaosta saasteiden, liikennemäärien ja liikennekäyttäytymisen vuoksi. Jälkimmäiseen viranomaiset pyrkivät nyt vaikuttamaan sosiaalisen median avulla.

– Ajoin punaisia päin, koska kultakalani teki kuolemaa.

– Puhuin puhelimeen ajaessani, sillä koirani ei suostunut syömään.

– Ajoin ylinopeutta, koska jäätelöni oli sulamassa.

– En käytä turvavyötä, sillä se tuntuu epämukavalta.

Intian pääkaupungissa poliisit törmäävät mitä mielikuvituksellisimpiin selityksiin pysäyttäessään liikennesääntöjen vastaisesti ajavia kuljettajia. Tekosyyt ovat saaneet jopa viranomaiset hämilleen.

Nyt Delhin poliisi on päättänyt sivuuttaa hämmennyksensä ja valjastaa kertomukset hyötykäyttöön – nimittäin verkossa tapahtuvaan liikenneturvallisuuskampanjaan. Siinä oudot tekosyyt kuvitetaan sosiaalisessa mediassa #NoExcusesForSafety-tunnuksen alla jaettaviksi GIF-animaatioiksi.

Jos tviitti ei näy, voit avata sen tästä.

Jos tviitti ei näy, voit avata sen tästä.

Kampanjan toivotaan havainnollistavan liikennerikkomusten perusteluiden järjettömyys ja liikennesääntöjen noudattamisen tärkeys niin oman kuin muidenkin turvallisuuden vuoksi.

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme