Mainos
Mainos

Äly hoi! Moottoripyöräilijä tekstasi ajon aikana kaksin käsin

Moottoripyöräilijä vaaransi terveytensä ja lähetti tekstiviestin kesken ajon henkensä kaupalla. Tekstatessaan hän ajoi noin 60 kilometrin tuntivauhtia ilman kumpaakaan kättä ohjaustangolla.

Kevin Smith, 23, kuvasi autonsa kojelauta kameralla moottoripyöräilijän, joka ajoi kiireisen liittymän läpi pystyasennossa ja pidellen matkapuhelinta molemmin käsin.

Smith oli ajelulla, kun hän näki kyseisen moottoripyöräilijän ajamassa pitkin Rockingham Roadia Ketteringin kaupungissa, Isossa-Britanniassa. Motoristi näytti ajaneen arviolta 60 kilometrin tuntinopeutta samalla, kun hän keskittyi matkapuhelimeensa.

Smith on sitä mieltä, että kesken ajamisen tekstiviestittelevät tai netissä surffaavat tienkäyttäjät pitäisi kieltää teiltä eliniäksi. Kyseinen toiminta vaarantaa ihmishenkiä ja eritoten kaksipyöräisillä liikkuvien hengen.

Lähde: Caters News

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme