Mainos
Mainos

Audin maasturivalikoima kasvaa – täysin uusi malli näki päivänvalon

Saksalaisvalmistaja vilautteli jo aiemmin salaperäisiä kuvia tulevan katumaasturin konseptiversiosta, mutta nyt auton fyysinen malli on nähnyt päivänvalon.

Audi on esitellyt Detroitin kansainvälisessä autonäyttelyssä Q8-kaupunkimaasturin konseptiversiota. Valmistajan mukaan auto on hyvin lähellä lopullista tuotantoversiota, mutta todennäköisesti auton futuristisimpia piirteitä karsitaan lopullisen mallin julkistukseen mennessä.

Kyseessä on tärkeä malli Audille, sillä se ei ole toistaiseksi pystynyt haastamaan pahimpia kilpailijoitaan Mercedes-Benzin GLE Coupea ja BMW:n X6:tta coupemaisten katumaasturien luokassa.

Q8:n piirteet mukailevat Audin tuoreimpien mallien ilmettä erityisesti keulan osalta. Auto vastaa ulkoisilta mitoiltaan Q7-mallia, mutta on huomattavasti matalampi.

Tarjolle on tulossa ainakin pistokehybridi, jolloin keulilta löytyvää 3-litraista bensaturboa avustaa sähkömoottori. Hevosia hybridissä on 442.

Auton tuotantoversiota on määrä esitellä ensi vuoden aikana.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme