Mainos
Mainos

Audin sähköautomallisto sai nimen – kolme mallia työn alla

Saksalaisvalmistaja lupailee markkinoille kolmea sähköautoa vuoden 2020 loppuun mennessä. Nyt tulevalle mallistolle on annettu nimi.

Audin tulevan sähkömaasturin nimeä ei ole hankala muistaa, sillä se kantaa yksinkertaisesti nimeä Audi e-tron. Ei tarkempaa mallimerkintää, ei numeroita. e-tron. Pienellä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun saksalaisvalmistaja nimeää uutuutensa pelkistetysti.

– Sitä voi verrata ensimmäiseen quattro-nelivedolla varustettuun Audiin, joka tunnettiin yksinkertaisesti nimellä quattro, Audin pääjohtaja Rupert Stadler kertoi Autocarille, viitaten 1980-luvulla esiteltyyn nelivetoiseen autoon. 

Audi on käyttänyt e-tron-nimeä hybridimalliensa nimissä, mutta tulevaisuudessa se tullaan näkemään vain puhtaasti sähkökäyttöisissä malleissa. Tulevissa malleissa e-tron liitetään Audin perinteiseen mallinimeen, ainoastaan osoittamaan sen täyssähköistä versiota (esimerkiksi Audi A5 e-tron).

Sähköisen katumaasturin lisäksi Audi suunnittelee tuovansa markkinoille hatchbackin sekä Teslan Model S -sedanin haastajan vuoden 2020 loppuun mennessä.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme