Mainos
Mainos

Audin sometiimillä hyvät hoksottimet – jäätävä kuitti BMW:lle

Audin nokkela oivallus ihastuttaa ja vihastuttaa Twitterissä.

Yhdysvaltalainen ABC-uutiskanava julkaisi Twitter-tilillään videon Etelä-Kalifornian tulvista. Burbankissa kuvatulla videolla kolme BMW-merkkistä henkilöautoa nököttää paikoillaan keskellä tulvivaa tietä.

Kun taustalta sitten pyyhältää valkoinen Audi A6, jonka kuljettaja vähät välittää tulvasta, näki USA:n Audin sometiimi tilaisuutensa koittaneen. Se jakoi videon yksinkertaisella saatekstillä "wait for it", jolla nettimaailmassa viitataan siihen, että video kannattaa katsoa loppuun asti.

Video on synnyttänyt runsaasti keskustelua Twitterissä, jossa sitä on enimmäkseen pidetty hauskana ja harmittomana piikkinä BMW:n suuntaan. Monet asiaan vakavammin suhtautuvat kommentoijat ovat kuitenkin närkästyneet, koska he kokevat valmistajan yllyttävän autoilijoita toimimaan samoin kuin videon Audi-kuljettaja.

Mikäli se ei muuten ole selvää, niin sanotaan se nyt ihan suoraan: Puoli metriä syvään lammikkoon ajaminen ei ole suositeltavaa millään autolla.

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme