Mainos
Mainos

Auto- ja kamerapornoa samassa videossa: Pagani Huayran kuvauksia suunniteltiin kaksi kuukautta

Mikäli pidät näyttävistä autoista ja upeista kameroista, tämä video on juuri sinulle.

Autojen valokuvaaminen voi maallikosta vaikuttaa yksinkertaiselta puuhalta. Silloin, kun kohteena on harvinainen hyperauto ja uuden perheauton hintaisen kameran takana asiansa osaava valokuvaaja, ei homma olekaan enää niin simppeliä.

Phase One -kameravalmistajan videolla videolla nähdään, miten valokuvaaja Richard Thompson tiimeineen toteutti Pagani Huayra BC:n kuvaukset New Yorkin Long Islandilla.

Thompson kertoo videolla, että videolla nähtäviä kuvauksia oli suunniteltu kaksi kuukautta. Aikaa meni kuvakulmien pohtimisen lisäksi myös käytännön järjestelyihin, sillä tiimi tarvitsi luvat kyseisessä paikassa kuvaamiseen useilta eri tahoilta. Koska kyseessä on 2,5 miljoonan dollarin arvoinen auto eikä paikka ollut se maailman rauhallisimmassa maineessa oleva, tarvittiin paikalle myös poliisipartio turvaamaan kuvausten sujuvuus.

Huayra BC:tä on valmistettu vain 20 kappaletta.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme