Mainos
Mainos

Autoilija ja motoristi olivat ajaa pahan kolarin – kypäräkameraan tallentui jotain aivan uskomatonta

Jos et halua täysin menettää uskoasi ihmiskuntaan, kannattaa katsoa tämä video.

Videon alussa nähtävä tilanne on hyvin tyypillinen alku rattiraivovideoissa. Jompi kumpi osapuolista tekee jotain tyhmää, minkä jälkeen ajoneuvot siirretään sivuun ja ryhdytään rähjäämään naama punaisena.

Mutta ei tällä kertaa. Videolla nähdään, kuinka reilua ylinopeutta ajava moottoripyöräilijä on törmätä risteävältä kadulta kääntyvän Fordin kylkeen. Kumpikin osapuoli tajuaa vakavan onnettomuuden jääneen senteistä kiinni, joten ei muuta kuin ajokit parkkiin ja vastapuolen juttusille.

Videolla nähtävä materiaali ei voisi olla kauempana perinteisistä rattiraivokohtauksista. Fordin kuljettaja hyppää autostaan ja tulee jututtamaan moottoripyöräilijää ja on aidosti pahoillaan aiheuttamastaan vaaratilanteesta. Motoristi kuitenkin myöntää ajaneensa liian lujaa ja ottaa osan tapahtuneesta omaan piikkiinsä. Kumpikin miehistä pyytelee toisiltaan anteeksi useamman kerran ennen kuin jatkavat matkaansa.

***

​​​​​​​

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme