Mainos
Mainos

Autoilija oli unohtanut tavaransa auton katolle – avulias ele päättyi ikävästi

Moottoripyöräilijän kypäräkamera tallensi välikohtauksen, jossa hän yrittää olla avulias toiselle tienkäyttäjälle. Autoilijan kiittämättömyys kostautuu kuitenkin pian.

Liikenteessä ollut moottoripyöräilijä huomaa, että hänen eteensä etuillut Hyundai-kuljettaja on unohtanut tavaroitaan autonsa katolle. Kuljettajan lompakko tippuu katolta maahaan, moottoripyöräilijä poimii sen talteen ja ajaa perään palauttamaan sitä.

Päästessään Hyundai-kuljettajan rinnalle, moottoripyöräilijää odottaakin tervehdyksenä parit epäkohteliaat käsimerkit. Autoilija kuitenkin pysähtyy, kun moottoripyöräilijä vilauttaa kadonnutta lompakkoa.

Moottoripyöräilijä on kuitenkin polttanut jo hihansa käsimerkeistä ja heittää lompakon sisään auton avoimesta ikkunasta. Samalla hän huomaa auton katolle unohtuneen älypuhelimen, näyttää sitä autoilijalle ja pudottaa sen katuun.

Moottoripyöräilijä hurauttaa matkoihinsa samalla kun autoilija jää ihmettelemään tapahtunutta.

Lähde: Car Throttle


***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme