Mainos
Mainos

Autoilijat paljastivat hulluimmat selitykset, joilla he ovat välttyneet sakoilta

Aikojen alusta lähtien ihmiset ovat keksineet mitä erikoisimpia selityksiä välttääkseen sakot.

Muutamat rohkeat autoilijat ovat paljastaneet oudoimmat selitykset, jotka ovat menneet läpi virkavallalle.

Osa ihmisistä myönsi yrittäneensä lahjoa poliiseja ruoalla. Uskomatonta, mutta totta, tämä on ilmeisesti myös joskus toiminut. Osa taas sortui valkoistakin valkoisampiin valheisiin.

Daily Mail keräsi Whisper-palvelun hauskoimpia ja erikoisimpia selityksiä, joita ihmiset ovat poliiseille kertoneet.

– Minulla oli autossani isoäitini leipomia keksejä. Tarjosin niitä konstaapelille, joka päästi kuin päästikin minut jatkamaan matkaani. Hän tosin käski tuomaan ensi kerralla myös maitoa.

– Vaimoni oli seitsemännellä kuulla raskaana, ja olimme menossa neuvolaan rutiinitarkastukseen. Kun poliisi pysäytti meidät, vaimoni esitti synnyttävänsä.

– Ajoin punaisia päin. Poliisi pysäytti minut ja koputti ikkunaani, jolloin sain paniikkikohtauksen. Sain jatkaa matkaani, kun pääsin sairaalasta.

– Hermoni olivat riekaleina. Kun poliisi kysyi, montako olin juonut, vastasin että 21. Tarkoitin, että olin 21-vuotias. Konstaapelin mukaan hermoiluni oli ratkiriemukasta.

– Kerroin, että minulla oli kiire kotiin, jotta saisin pettäjämieheni kiinni itse teossa. En ollut edes parisuhteessa.

– Sanoin poliisille, että minulla oli ollut jalkapäivä salilla, enkä tuntenut, kuinka kovaa painoin kaasupoljinta. Hän tsemppasi minua jatkamaan treenausta ja päästi minut jatkamaan matkaa.

– Kerroin, että minulla oli kiire laboratorioon, koska olin sekoittanut keskenään väärät kemikaalit ja ne räjähtäisivät hetkenä minä hyvänsä.

Oletko sinä onnistunut välttämään sakot puhumalla?

Oletko mies vai nainen?

Yhteystiedot


***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme