Mainos
Mainos

Autossa matkustanut nainen sortui yleiseen virheeseen – karmivat seuraukset

Nuori nainen nukahti autossa jalat kojelaudalla ja varoittaa nyt muita tekemästä samaa virhettä.

Bethany Benson, 22, oli matkalla kotiin poikaystävänsä kyydissä Michiganista elokuussa 2010. Heidän ylittäessään rajaa Kanadan puolelle, Benson päätti oikaista jalkojaan ja nosti ne kojelaudalle.

He joutuivat kuitenkin osalliseksi ketjukolariin, kun Benson vielä torkkui. Auto törmäsi edellä ajaneeseen rekkaan ja Bensonin polvet koukistuivat turvatyynyn voimasta kohti hänen kasvojaan.

Bensonilta murtui luita jaloista ja hänen kasvoihinsa tuli murtumia leukaan, toiseen silmäkuoppaan, poskiin ja nenään. Hänen poikaystävänsä sai onnettomuuden seurauksena sata tikkiä.

Vaikka Benson on muista onnettomuudesta mitään, tuntee hän sen vaikutukset päivittäin. Hän joutuu ottamaan päivittäin valtavasti kipulääkkeitä, jotta särky olisi siedettävää ja käyttämään erikoiskenkiä.

Nyt 26-vuotias Bethany Benson toivoo, että kukaan toinen ei tekisi samaa virhettä ja nostaisi jalkojaan auton kojelaudalle.

Lähde: Driving


***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme