Mainos
Mainos

Autovalmistaja lupaa kylmää käteistä vastineeksi bugien löytämisestä

Valmistaja on valjastanut kuluttajat etsimään autojensa elektroniikasta heitä itseään uhkaavia puutteita, kertoo Autoweek.

Fiat-Chrysler pyrkii nitistämään autojensa ohjelmistossa olevia bugeja. Se kannustaa kuluttajia etsimään ja ilmiantamaan ohjelmistovirheitä ja tietoturva-aukkoja 1 500 dollarin eli noin 1 350 euron korvausta vastaan. Tietoturva-aukkojen etsintä on joukkoistettu Bugcrowd-palvelun kautta.

– Haluamme kannustaa tietoturvasta kiinnostuneita ja itsenäisesti työskenteleviä henkilöitä ottamaan meihin yhteyttä ja jakamaan löytämänsä, jotta voimme korjata mahdolliset haavoittuvaisuudet ennen kuin ne aiheuttavat ongelmia kuluttajille, Fiat-Chryslerin Titus Melnyk kertoi Autoweekin haastattelussa.

Autoweek epäilee, että kampanjan takana on viime vuonna huomiota herättänyt tapaus, jossa yhtiön autoon onnistuttiin hakkeroitumaan. Jopa auton ohjauspyörä saatiin otettua haltuun pelkän kannettavan tietokoneen avulla.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme