Mainos
Mainos

Katto pois ja menoksi – avoautokausi on alkanut

Kevät tuo mukanaan paitsi kärpäset ja moottoripyörät, myös avoautot. Tarjontaa löytyy laidasta laitaan ja jokainen avoautoilusta kiinnostunut löytää varmasti itselleen sopivan menopelin.

Kauniit ja lämpimät päivät houkuttelevat harrasteautoilijat kesälaitumille. Avoautoilun puolesta puhuu ehdottomasti sen tarjoama ainutlaatuinen tunnelma. Joskus kuulee avoautoilua verrattavan moottoripyöräilyyn, mutta nämä ovat kuitenkin kaksi eri maailmaa.

Helposti voisi kuvitella, että avoautossa ei ole Suomen olosuhteissa mitään järkeä. Nykyään niin sanotulla rättikatollakin varustetut autot ovat kuitenkin täysin kykeneviä ympärivuotiseen käyttöön, joten se alkaa olla heikko perustelu. Lisäksi kehittyneemmän aerodynamiikan turvin katto auki on mahdollista ajaa jopa maantienopeuksia ilman häiritsevää ilman pyörteilyä.

Avoautoja löytyy nykyään joka lähtöön. On kaksipaikkaisia urheiluautoja, pieniä nelipaikkaisia, ja suuria luksusautoja. Yhteistä näillä kuitenkin on se tärkein, eli nautinnon tarjoaminen. Ja siitä avoautoilussa on juuri kyse. Sitä edes kannata yrittää perustella rationaalisesti. Kokeilemalla sen viehätys selviää.

Alta löydät Teknavin avoautojuttuja.

BMW 2-sarja Cabriolet
Hinta alkaen 43 146 €

Ford Mustang Convertible
Avauskuvassa. Hinta alkaen 62 123 €

Range Rover Evoque Convertible
Hinta alkaen 71 605 €

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme