Mainos
Mainos

Bemari, Audi vai Mersu – mikä on saksalaisista suosituin? Yksi on ylitse muiden

Jos automerkkien suosiota halutaan määritellä niihin liittyvien Google-hakujen perusteella, on kiistaton voittaja löytynyt.

Vuonna 2017 saksalaiskolmikosta BMW, Audi ja Mercedes-Benz, googlattiin kaikkein eniten BMW:tä. Müncheniläismerkkiin liittyvistä hauista kaikkein kovimmassa nousussa olivat "BMW Z4 2017", "BMW X1 2017" ja "BMW M5 2017".

BMW oli ykkönen niin maailmanlaajuisesti kuin myös kotimaassaan. Saksassa haettiin hieman yllättäen vanhempia malleja, sillä kaikkein googlatuin BMW oli vanha 3-sarjalainen, E46.

Audi ja Mersu kävivät kakkostilasta tiukkaa taistelua, mutta niskan päälle pääsi lopulta Audi. Euroopassa Audi oli ykkönen ainoastaan Puolassa, Mercedes-Benz puolestaan Turkissa, Albaniassa sekä Bosnia ja Hertsegovinassa.

Suomessa, BMW:tä googlattiin kaikkein eniten Pohjois-Pohjanmaalla. Audin googlaajia oli eniten Lapissa ja Mercedes-Benzin Kainuussa.

Lähde: BimmerToday, Google Trends

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme