Mainos
Mainos

Bentley haluaa tehdä oikean urheiluauton – joutuu kinuamaan lupaa Audilta ja Porschelta

Brittivalmistaja Bentley on valmis aloittamaan uuden mallin valmistamisen, mutta se joutuu odottamaan lupaa saksalaisilta.

Ylellisistä arvoautoistaan tunnettu Bentley on enemmän kuin vihjannut halukkuudestaan valmistaa kaksipaikkaisia urheiluautoja. 

Se esitteli Geneven autonäyttelyssä kaksi vuotta sitten upean EXP 10 Speed 6 -konseptin ja tänä vuonna samassa tapahtumassa vieläkin hulppeamman EXP 12 Speed 6e:n.

Australialainen Motoring.au-sivusto haastatteli Bentleyn mittatilausosasto Mullinerin teknistä johtajaa Uday Senapatia, joka kertoi, että valmistajalla on valtava halu saada nämä autot markkinoille.

– Olemme kuitenkin osa isoa konsernia ja suunnitelmiemme täytyy sopia myös muille, Senapati kertoi viitaten sisarmerkkeihin Audiin ja Porscheen, joilla on jo myynnissä kaksipaikkaisia urheiluautoja.

Senapatin mukaan Bentleyn on löydettävä kapea markkinarako, jotta he eivät hypi Audi R8:n tai Porsche 911 GTR:n kaltaisten legendojen varpaille. Se markkinarako saattaa löytyä hybrideistä ja täyssähköisistä urheiluautoista.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme