Mainos
Mainos

BMW maksaa huippubonukset tehdasduunareille – yli 8 000 euroa!

Osalle BMW:n työntekijöistä on luvassa muhkeat bonukset.

Satavuotista historiaansa juhlistavan saksalaisvalmistajan työntekijät ovat saamassa mukavan palkanlisän. Vaikka bonus onkin vain 10 euroa enemmän kuin viime vuonna, ei 8 375 euroa työntekijää kohden kuulosta lainkaan ikävältä. Kyseessä olisi kaikkien aikojen korkein Saksan autoteollisuudessa maksettu tulospalkkio.

Kaikki baijerilaiskonsernin työntekijät eivät bonusta kuitenkaan saa, vaan se koskettaa tietyn työehtosopimuksen piirissä olevia työntekijöitä.

BMW:llä oli ennakkoon ilmoitettujen tunnuslukujen perusteella erinomainen vuosi. Konserni julkaisee tilinpäätöksensä ensi viikolla.

Daimler-konserni lupailee 5 650 euron bonuksia, ja jopa päästöskandaalin ryvettämä Volkswagen palkitsee työntekijöitään, vaikka tulos olikin miinusmerkkinen. Porsche on niin ikään jakamassa bonuksia, mutta ei ole vielä kertonut, onko se suurempi vai pienempi kuin viime vuonna maksettu 8 600 euroa.

BMW:n muhkeista bonuksista kertoi ensimmäisenä Suomessa Kauppalehti.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme