Mainos
Mainos

BMW-riippuvuus pilasi miehen elämän: Menetti vaimonsa, perheensä, työnsä ja joutui vankilaan ostettuaan 50 autoa

Ihminen voi tulla riippuvaiseksi melkein mistä tahansa. Myös BMW-autoista.

Kirjailija David Obuchowski valottaa entisen naapurinsa Terrancen elämää Jalopik-julkaisuun kirjoittamassaan artikkelissa. Terrancella oli vaimo ja lapset, hyvä työ ja salainen rakkaus BMW-autoja kohtaan.

Eräänä päivänä onnettoman näköinen naapuri paljasti Obuchowskille ja tämän vaimolle addiktionsa, joka tuhosi miehen elämän.

– Vaimoni jätti minut, lapseni eivät puhu minulle, menetin työni, kavalsin puoli miljoonaa dollaria. Ja kaikki vain sen takia, että olen koukussa BMW:hen. Olen piilotellut niitä ympäri osavaltiota ja joudun varmaankin vankilaan pian, Terrance kertoi naapurilleen.

Varasti pomoltaan rahaa

Terrance työskenteli kirjanpitäjänä pienessä firmassa, jonka nimiin mies kirjoitti itselleen 125 ylimääräistä palkkakuittia. Terrancen pitkäaikainen pomo kertoi Obuchowskille rahaa kadonneen yli 400 000 dollaria. Jokaisen pennin Terrance käytti ostaakseen uusia autoja tai osia vanhoihin autoihinsa.

Vaikka mies jäi vihdoin kiinni pomolleen ja sai potkut samantien, hän ei kertonut perheelleen mitään. Kun vaimo vihdoin sai tietää miehen jääneen työttömäksi ja omistavan 50 BMW:tä kertomansa kahdeksan sijaan, nainen pakkasi tavaransa ja jätti Terrancen.

Jouduttuaan oikeuteen petoksesta, Terrance kieltäytyi ehdollisesta ja pyysi erikseen päästä suorittamaan tuomionsa vankilaan. Pari vuotta myöhemmin Terrance vapautui.

Mies vaihtoi BMW-addiktionsa kirkkoon, mutta paljastaa säilyttäneensä yhden autoistaan, farmarimallisen BMW:n.

Lähteet: Jalopnik, Complex

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme