Mainos
Mainos

Brittipoliisit hiovat ajotaitojaan uuden Gran Turismon avulla

Brittipoliisit hyödyntävät tuoretta videopeliä ajokoulutuksessaan.

Autopelit ovat kehittyneet niin realistisiksi, että pelikuvan ja oikean valokuvan erottaminen toisistaan on paikoitellen jopa mahdotonta. Myös virtuaalisten autojen ajettavuus on nykyään jo niin realistisella tasolla, että jopa oikeat kilpa-autoilijat hyödyntävät niitä harjoittelussaan.

Isossa-Britanniassa Lincolnshiren poliisi on hiljattain lyönyt hynttyyt yhteen PlayStationin kanssa. Silverstonen radalla järjestetyssä tapahtumassa poliisit pääsivät ajamaan virka-autoillaan ensin radalla ja sen jälkeen kehittämään ajamistaan pelissä.

Harjoitteissa keskityttiin muun muassa auton yli- ja aliohjaukseen, viime hetken jarrutuksiin ja oikeisiin ajolinjoihin. Kun kaikki harjoitteet oli suoritettu, pääsivät poliisit radalle uudestaan testaamaan tuoreita oppejaan käytännössä.

Heidän kierrosaikansa paranivat ja ajaminen oli kaikin puolin vakaampaa ja tasaisempaa.

– Mikään ei voi korvata perinteisiä harjoittelumuotoja, mutta etsimme jatkuvasti innovatiivisia keinoja tukea poliisiemme taitojen kehittämistä, kertoi apulaispoliisipäällikkö Shaun West.

Lähde: Carbuzz

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme