Mainos
Mainos

Ehdotus HS:ssa: Kehä III:n sisäpuolelle vain päästöttömiä autoja

Sähköautoja vuokraavan yrityksen toimitusjohtaja ehdottaa Helsingin Sanomien artikkelissa, että Kehä III:n sisäpuolelle laskettaisiin tulevaisuudessa ainoastaan päästöttömiä autoja.

Ainoastaan täysin päästöttömiä autoja vuokraavan Ekorentin toimitusjohtaja Juha Suojanen kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa, että hän rajoittaisi polttomoottorikäyttöisten autojen käyttöä pääkaupunkiseudulla.

– Tähän suuntaan maailma menee. Minusta kehä kolmoselle voisi laittaa portit ja sisäpuolelle päästää vain päästöttömiä autoja, Suojanen ehdotti HS:lle.

Toistaiseksi vain Helsingissä ja Espoossa toimivalla Ekorentillä on liikenteessä 15 autoa, mutta saman verran on Suojasen mukaan tilauksessa. Tarjolle on tulossa sähköautojen rinnalle myös muita päästöttömiä vaihtoehtoja. Lisäksi toimintaa ollaan laajentamassa muihin kaupunkeihin.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme