Mainos
Mainos

Eläkeläistä ei päästetty koulubussiin – kuski suuntasi poliisiasemalle riehuva mies konepellillä

Oman omaisuuden suojeleminen johti syytteisiin toisen omaisuuden vahingoittamisesta.

Yhdysvaltojen Marylandissa 68-vuotias mies on haastettu oikeuteen hänen matkustettuaan liikkuvan koulubussin konepellillä.

Epätavallinen tapahtumasarja sai alkunsa, kun Ardin Doranin tien sivuun pysäköityä autoa heitettiin pullolla. Dorain epäili ilkityön tekijän olleen joku koulubussissa matkustaneista, ja hän yritti raivostuneena päästä sisään linja-autoon syyllistä etsimään.

Bussikuski ei kuitenkaan päästänyt miestä lapsille räyhäämään, mikä kiehutti Doranin sappea entisestään. Hän hyppäsi keltaisen koulubussin konepellille roikkumaan, ja vaati huutaen kuskia avaamaan oven. Linja-auton kuljettajan ratkaisu ei ollut antaa taistossa periksi vaan lähteä hitaasti ajamaan kohti paikallista poliisiasemaa.

Pian erikoisen matkan alettua virka-ajan ulkopuolella kaupungilla liikkunut poliisi huomasi keltaisen bussin, ja sen konepellillä matkustaneet miehen. Poliisi pidätti Doranin, jota vastaan on nostettu useita syytteitä. Sekavasti käyttäytynyttä miestä epäillään muun muassa vahingonteosta.

Lähde: Carscoops

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme