Mainos
Mainos

Erikoisten kommenttien Tesla-pääjohtaja menestysmallista: Model S toimii myös veneenä

Mitä tapahtuu, kun sähköauto joutuu veden varaan? Se kelluu kuin vene!

Netissä leviää video, jossa Kazakstanilainen Tesla Model S -auton omistaja ajaa – tai pikemminkin kelluu – tulvivan tunnelin läpi. Näet videon jutun lopussa.

Tesla Motorsin toimitusjohtaja Elon Musk toteaa tyynesti Twitterissä, että Model S kelluu niin hyvin, että sitä voi käyttää myös veneenä. Työntövoiman tuottavat auton renkaat.

Musk ei kuitenkaan suosittele ketään kokeilemaan tätä käytännössä, vaikka myöntääkin auton toimivan lyhyitä aikoja myös veden varassa.

Katso itse videolta, jos et usko. Polttomoottoriautot jäävät kauas taakse, kun Model S lipuu tyylillä tulvatunnelin läpi.

Musk lisäsi vettä myllyyn ilmoittamalla Twitterissä, että hänellä on suunnitelmissaan sukellusveneenä toimiva urheiluauto.

Musk on aiemminkin laukonut erikoisia kommentteja. Kesäkuun alussa hän sanoi Code-konferenssissa, että on mahdollista, että elämmekin kehittyneemmän sivilisaation tietokonepelissä.

Lähteet: Mashable, Recode

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme