Mainos
Mainos

Esimakua Mustangista

Ensi vuonna Eurooppaan tulevasta Ford Mustangista on julkaista moottoreihin liittyviä tietoja. Uusi Mustang tulee tarjolle alkuun kahdella moottorivaihtoehdolla, joista pienempi on kokonaan uusi nelisylinterinen 2,3-litrainen EcoBoost –turbomoottori, joka tuottaa 310 hevosvoiman tehon ja 434 newtonmetrin väännön. Perinteisyyttä edustaa 435 hevosvoimainen 5,0-litrainen V8, joka vääntää reilut 540 newtonmetriä. V8-mallin ilmoitetut arvot ovat Pohjois-Amerikan markkinoille tulevalle versiolle, joten ne saattavat poiketa Euroopan versioista.

Ford on halunnut keskittyä auton suunnittelussa myös ajo-ominaisuuksiin ja alustaan on tehty paljon uudistuksia. Sekä etu- että taka-akselistot ovat nyt erillisjousitetut ja lisäksi Eurooppaan tuotavat mallit on varustettu vakiona jarru- ja alustavarustepaketeilla, jotta autot vastaisivat täkäläisiä vaatimuksia ajettavuuden suhteen. Niin ikään ajettavuuteen vaikuttava omamassa on pyritty pitämään alhaisena runsaalla alumiinin käytöllä niin korissa kuin alustankin osissa. 2,3-litraisella koneella varustettu automaattivaihteinen viistoperäversio painaa 1598 kiloa.

Tarkemmat tekniset tiedot sekä esittelyaikataulut julkaistaan myöhemmin.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme