Mainos
Mainos

Ferrari ei myy sinulle pinkkiä autoa, vaikka haluaisit – tässä syy

Useat luksusvalmistajat tarjoavat asiakkailleen mahdollisuutta tilata ajoneuvonsa missä tahansa värissä. Ferrari ei ole kuitenkaan lähtenyt leikkiin mukaan.

Tiedätkö, kuinka monessa värissä Ferrareita saa? Legendaarinen rosso corsa sekä kirkas keltainen lienevät ne tunnetuimmat, mutta myös valkoisia ja mustia Ferrareita näkee.

Ferrari-pomo on hiljattain kertonut, mitkä ovat suosituimpia värejä heidän autoissaan ja minkä takia et saa tilattua autoasi esimerkiksi pinkkinä.

– Se (pinkki) ei rehellisesti sanottuna sovi luonteeseemme, Australaasian Ferrarin toimitusjohtaja Herbert Appleroth kertoi.

– Se on brändisääntö. Ei pinkkiä. Ei mitään Pokémon-Ferrareita!

Kun Applerothilta kysyttiin muista väreistä, antoi hän ymmärtää, että vaikka ne sopisivatkin "tavallisempiin" autoihin, eivät ne sovi Ferrariin.

Kilpailijoitaan rajoitetummasta värivalikoimasta huolimatta Ferrarilla panostetaan vahvasti autojen muihin yksilöintimahdollisuuksiin.

– Emme halua kahden eri auton olevan keskenään samanlaisia.

Mikäli Ferrarinsa haluaa juuri siinä tietyssä vaaleanpunaisen sävyssä, joutuu omistaja vierailemaan maalaamossa tai teippifirmassa.

Lähde: Autoblog

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme