Mainos
Mainos

Ford palkkasi työntekijän tekemään kiusaa – tehtävänä ujuttaa viallisia osia linjastolle

Ford on palkannut työntekijän, jonka tehtävänä on aiheuttaa harmaita hiuksia muille.

Autojätin erikoisen rekrytoinnin taustalla on uusi tuotantoa valvova kamera, joka ottaa kahden viikon jakson aikana jopa miljardi valokuvaa. Se on suurin piirtein sama määrä kuin Euroopassa ladataan valokuvia kuvapalvelu Instagramiin samassa ajassa.

Fordille palkatun Xabier Garciandian tehtävänä on heitellä kapuloita rattaisiin. Kamera puolestaan poimii niin Garciandian ujuttamat vialliset osat kuin myös muut linjastolle päätyneet maanantaikappaleet. Garciandian työ onkin erityisen tärkeää, sillä mikäli kamera ei huomaa hänen asettamiaan viallisia osia, ei se huomaa muitakaan.

Kamera on käytössä Fordin Valencian-tehtaalla Espanjassa, jossa valmistaja tuottaa enemmän autoja kuin missään muualla Euroopassa. Kameraa käytetään jokaisessa tuotantovaiheessa ja kokemukset ovat Fordin mukaan olleet niin hyviä, että he harkitsevat laitteen käyttöönottoa kaikilla tehtaillaan.

Lähde: Ford

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme