Mainos
Mainos

Ford testaa tulevaisuuden pizzataksia – asiakkaan kannalta yksi merkittävä muutos

Ford ja pizzeriaketju Domino's ovat lyöneet hynttyyt yhteen ja ryhtyneet testaamaan autonomisia pizzatakseja Yhdysvaltain Michiganissa.

Tulevien viikkojen aikana satunnaisesti valituilla Domino's-ketjun asiakkailla on mahdollisuus saada pizzansa hybridi-Mondeon kuljettamina.

Projektin ideana on kerätä tietoa lähinnä siitä, miten toimituksen viimeiset hetket, pizzan siirtyminen asiakkaan käsiin, tapahtuvat.

– Olemme kiinnostuneet siitä, mitä ihmiset ajattelevat tällaisesta toimituksesta, USA:n Domino'sin pääjohtaja Russell Weiner kertoo.

Kun auto on asiakkaan osoitteessa, saa tämä ilmoituksen älypuhelinsovelluksen kautta. Asiakkaan on kuitenkin noudettava toimitus autosta itse. Tätä opastetaan auton sivuilla olevien näyttöjen ja kaiuttimien avulla.

– Suurin osa kysymyksistämme liittyy toimituksen viimeisiin metreihin, Weiner sanoo.

Miten ihmiset suhtautuvat siihen, että joutuvat noutamaan tilauksensa autosta itse? Miten he lähestyvät autoa tai käyttävät kosketusnäyttöä saadakseen ruokansa takakontista? Näihin kysymyksiin Ford ja Domino's haluavat löytää vastauksia.

– Tärkein palanen tässä on ihminen. Tiedämme, että pystymme kehittämään teknologian, mutta kaiken täytyy lähteä ihmisestä, Fordin Sherif Marakby kertoo.

Lähde: Ford

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme