Mainos
Mainos

Geneven autonäyttely lähestyy – Subaru julkaisi maistiaisen uutuudestaan

Geneven autonäyttely avaa ovensa tiistaina 7.3. ja uutuusmallien tulva on jälleen taattu. Nykytyyliin esille tulevat uutuudet ovat varsin hyvin tiedossa jo ennen näyttelyä, ja valmistajasta riippuen etukäteen tarjotaan enemmän ja vähemmän paljastavia kuvia uutuuksista. Subaru julkaisi nyt ensimmäisen kuvan täysin uudesta XV:stä.

Kyseessä on ensimmäinen Euroopassa esiteltävä Subarun uudelle Global-perusrakenteelle perustuva malli. Kyseessä on sama perusrakenne kuin jo rapakon takana viime vuonna esitellyssä uudessa Imprezassa, mutta XV on katumaasturimaisempi ja korkeammalla maavaralla varustettu. Subarun tyylin mukaisesti auton keulalta tulee löytymään bokserimoottori ja voima välitetään kaikille neljälle pyörälle.

Valmistajan mukaan uusi perusrakenne on merkin historian suurin yksittäinen auton kokonaissuorituskykyä parantava uudistus. Uuden perusrakenteen kerrotaan parantavan korin vääntöjäykkyyttä 70 prosenttia nykyisiin malleihin verrattuna. Samalla auto tarjoaa paremmat tilat ja on huomattavasti turvallisempi tehokkaamman törmäysenergian vaimennuksen ansiosta.

Suomeen uusi Subaru XV saadaan kuluvan vuoden loppupuolella.

Kuvat: Subaru ja Mikko Autio

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme