Mainos
Mainos

Golfin haastaja ja pakettiauto – nämä 7 Teslaa voivat olla pian täällä

Sähköautovalmistaja Teslalla on tällä hetkellä kädet täynnä töitä yhden uuden mallin saamisessa markkinoille, mutta se on jo väläytellyt malleja, joita se aikoo esitellä tulevaisuudessa.

Teslan toimitusjohtaja Elon Musk on kertonut, että nyt työn alla olevan Model 3:n jälkeen yhtiö suunnittelee tuovansa markkinoille myös Model X:ää pienemmän SUV-segmentin auton sekä Volkswagen Golfin kanssa kilpailevan hatchbackin. Musk on maininnut myös avolava-Teslan, kuorma-auton sekä itseajavien linja-autojen olevan suunnitelmissa.

Model 3 tulee olemaan Teslan halvin malli. Omakseen sen saa hankittua noin 40 000 euron hintaan – kunhan auto saadaan markkinoille parin vuoden sisällä. Musk on myös kertonut, että "kolmosta" halvempia malleja se ei suunnittele esittelevänsä.

Yksi maailman suosituimmista autosivustoista, Car Throttle, on visioinut, miltä Teslan tulevat mallit saattaisivat näyttää. CT:n näkemykset tulevaisuuden Tesloista vaikuttavat erittäin realistisilta.

Katso Car Throttlen luomukset yllä olevasta kuvagalleriasta.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme