Mainos
Mainos

Haluaisitko ajella ympäriinsä 12 euron tuntipalkalla? Parkkifirma etsii juuri sinua!

EasyPark haluaa helpottaa vapaan parkkiruudun etsimisestä aiheutuvaa tuskaa. Avuksi haetaan autoilijoita, jotka ovat halukkaita ajelemaan ympäriinsä rahaa ja kilometrikorvauksia vastaan.

Yli 500 kaupungissa maailmanlaajuisesti toimiva EasyPark on lanseeraamassa palvelua, joka mahdollistaa vapaasta parkkipaikasta ilmoittamisen sellaista etsivälle. Vapaiden parkkiruutujen kartoittaminen tapahtuu kuitenkin manuaalisesti, joten yritys on ryhtynyt valjastamaan liiasta vapaa-ajasta kärsiviä autoilijoita. Työhön ryhtyvä saa käyttöönsä mobiilisovelluksen, jolla hän tekee ilmoituksen aina, kun hän kohtaa vapaan parkkiruudun.

Suomessa parkkipaikkoja pääsee kartoittamaan Helsingissä, Lahdessa, Tampereella ja Turussa. EasyPark tarjoaa vapaiden ruutujen etsimisestä 12 euron tuntipalkkaa sekä kilometrikorvauksia. Palkka maksetaan kerran viikossa.

Tehtävässä pärjää, mikäli osaa englantia ja omistaa sekä auton että älypuhelimen. Yritys kertoo rekrytointisivullaan, että ajovuoronsa saa suunnitella itse, mutta viikossa on pystyttävä työskentelemään vähintään 10 tuntia.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme