Mainos
Mainos

Haluaisitko ranteeseesi Mustangin tai Porsche 911:n? Tanskalaismiehet valmistavat upeita kelloja klassikkoautoista

Pidätkö kelloista ja rakastat klassisen tyylikkäitä autoja? Mikäli vastasit kyllä, kannattaa tutustua pienen tanskalaisyrityksen tuotteisiin.

Tanskalainen REC Watches valmistaa yksilöllisiä rannekelloja autoista, joiden maallinen taivallus on tullut syystä tai toisesta päätökseen. He etsivät romuttamoilta autoklassikoita ja hyödyntävät kaiken mahdollisen metallin kellojen valmistuksessa. 

– Useimmat ihmiset näkevät vain kasan metallia. Me näemme auton sielun ja tarinan, joka on kerrottava eteenpäin, yrityksen perustaja Christian Mygh kertoo.

Jokaisessa kellossa on mukana auton yksilöllinen VIN-tunnus ja vuosimalli. Auton historia on pyritty selvittämään mahdollisimman tarkkaan muun muassa haastattelemalla aiempia omistajia. Saatujen tietojen pohjalta on koostettu kertomus, joka toimitetaan kellon mukana.

Yksi RECin käyttämistä autoista oli harvinainen, vuoden 1966 Mustang Raven Black. Auton osista saatiin valmistettua 250 kelloa.

Tällä hetkellä RECin valikoimassa on Mustangeista, Porsche 911:stä ja Mini Coopereista valmistettuja kelloja. Aivan halpoja ne eivät kuitenkaan ole, sillä esimerkiksi ylläolevassa kuvassa näkyvä P-51 maksaa noin 1 270 euroa.

Artikkelin yläpuolella olevalla videolla Mygh ja hänen yhtiökumppaninsa Jonathan Kamstrup kertovat, miten Ford Mustang muuntautuu kelloksi.

Lähde: Ford, REC Watches, Car Throttle

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme