Mainos
Mainos

Haluaisitko tuliterän Skodan alle 300 eurolla kuukaudessa? Hinta sisältää kaiken paitsi bensat ja pesut

Suomessa autojen yksityisleasingia tarjoavien yritysten joukkoon liittyy nyt myös Skoda. Kiinteään kuukausivuokraan perustuvan hinnoittelun ansiosta autoilun kuukausikustannukset ovat aina etukäteen tiedossa.

Pääkuvan video

Uusi Audi A6 Avant – saksalaisfarkkujen terävä keihäänkärki

Audi esitteli farmarimallistonsa uuden lippulaivan.

Skoda on ryhtynyt tarjoamaan Suomessa omaa yksityisleasing-palveluaan, jossa auton hinnoittelu perustuu kiinteään, kaiken paitsi polttoaineet ja pesut sisältävään kuukausimaksuun.

Sopimusaika on valittavissa yhden (12 kk) ja viiden (60 kk) vuoden väliltä. Sopimuskauden ajokilometrit voi valita omien tarpeiden mukaisesti 10 000:n ja 200 000:n kilometrin väliltä.

Autoilijan ei tarvitse huolehtia huolloista, korjauksista, katsastuksista tai renkaanvaihdoista muuten kuin toimittamalla autonsa sopimusehtojen mukaisesti merkkihuoltoon tai katsastusasemalle. Leasing-sopimus kattaa Skodan mukaan myös takuuajan jälkeen ilmenneet viat.

Alla hintaesimerkkejä 48 kuukauden ja 40 000 kilometrin sopimuksella.

Citigo 1.0 Ambition 5-ov 264 e/kk
Fabia 1.0 Clever 279 e/kk
Rapid Spaceback 1.0 TSI 95 Clever 292 e/kk
Octavia 1.0 TSI Ambition 364 e/kk

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme